ترید با نت ملی در بروکر ترندو و nolimit

سلام

دوستان من با بروکر ترندو کار کردم واقعا خوبه، اما خب بالاخره نقاط ضعفی هم داره . مشکل برداشت ریالی هم حل شده. شما در هر ۲۴ ساعت میتونی یکبار سلفی بفرستی و برداشت ریالی انجام بدی.

در باره‌ی بروکر nolimit اطلاعی ندارم؛ فقط میدونم با نت ملی کار میکنه.اگر کسی در موردش اطلاعاتی داره لطفا بنویسد…

6 لایک کرده

سلام . سایت بروکر که بشه با نت ملی وارد شد و امکان ثبت نام داشته باشه معرفی میفرمایید

4 لایک کرده

الان میگن خیلی بروکر وصل شدن به شکلای مختلف
وینگو
ترندو
حتی آلپاری و اینام اگه قبلا عضو بودین سرور دارن
تو رادار که اینو نوشته

4 لایک کرده

لینک دسترسی به پنل کاربری و ثبت نام ای پلنت با نت ملی :

Client.eplanetbrokers.com

لینک متاتریدر با نت ملی ( وب‌ تریدر ) :

trade.eplanetbrokers.com

2 لایک کرده

دستتون درد نکنه از معرفی لینک بروکر eplanet . مشکل اینه که دسترسی به ایمیل نداریم تا ثبت نام در بروکر رو تکمیل کنیم . راهی وجود داره برای حل این مشکل؟؟

2 لایک کرده

کاربر گرامی شما میتوانید از طریق لینک زیر، اخرین اطلاعیه مربوطه در خصوص مشکلتون را مشاهده کنید. توجه داشته باشید که دامنه های اعلام شده از طرف بروکر، مختص مشتریان قبلی بروکر هست و کاربران جدید امکان ثبت نام ندارند

2 لایک کرده

بروزرسانی:

به تازگی امکان ثبت نام کاربران جدید با دامنه جایگزین فراهم شده است.

https://client.eplanetbrokers.com/fa/auth/sign-up

3 لایک کرده

درود

شما هم مثل من همچین مشکلی را تجربه میکنید؟

وارد پوزیشن شدم. میخوام ریسک فری کنم بار اول نمیشه! کلا در جابجایی بین تایم فریم ها هم مشکل داره یعنی کندلها دیر لود میشن! اون بالا سمت راست دایر لود در حال گردش و خوشگذرانیه🫤

در این معامله که به اشتراک گذاشتم. ریسک فریم میخوره ولی هنوز در معامله هستم!! باید از پنجره چارت خارج بشم و بعد دوباره وارد شم تا ببینم استاپم خورده وگرنه اصلا معلوم نیست!

قبول ما نت نداریم ولی شما هم اینایی که من گفتم را تجربه میکنید یا از شانش خوشششش فقط من…

ضمن این توضیح که هر دو کلیپ مربوط به یک پوزیشن اند. کلیپ اول پایینه و دومی که ادامه شه بالا😬

1 لایک کرده

امروز ترندو واسه شما هم باگ خورده؟

کلا بعد از جنگ باگ و مشکل زیاد داره