شکایت از بروکر ترندو

متاسفانه همون‌طور که مشاهده می کنید روند تا بالای استاپ لاس رفته اما همچنان معامله رو نبسته

اگر خودم نمی دیدم معلوم نبود می خواست تا کجا بره ببنده

لطفا لطفاً گول این بروکر های چرت و پرت رو نخورید

حتی tp رو هم زده اما نبسته

چقدر عالیه این بروکر

درود ، من هم یه مدت کوتاه از این بروکر استفاده کردم واقعا اشغاله،لغزش ثبت معامله تا ۳۰ پیپ میرسه که رقم خیلی زیادیه!وهمچنین امنیت ضعیفی داره و اون دکمه حذف حسابش دروغه و تو ۳۰ روز حسابتو حذف نمیکنن حتی به پشتیبانی هم بگی جواب درستی نمیدن

خیلی سرعت این بروکر پایین هست

بخصوص عصرها افتضاح میشه

اما استاپ و تی پی ها دقیق عمل می‌کنه اگه از قبل ست شده باشه

اینکه عکس فرستادید بارها برای من اتفاق افتاده،اما

فقط نشون میده اینو اما دقیق عمل می‌کنه یعنی کلاهبرداری من ندیدم ازشون

1. در مورد بروکر «ترندو»fxtrendoچه می‌دانید؟ کلاهبردار است یا واقعی؟ - #21 توسط Naaader360

2. ترید با نت ملی در بروکر ترندو و nolimit - #9 توسط Naaader360

3. ترندو " جهانی ترین برند داخلی " - #25 توسط Naaader360

کلا باگ زیاد داره البته بیشتر بخاطر نت ملی هستش ، رفرش کن برو تو تاریخچه ببین برات با تیپی بسته یانه، بعدشم خوب باید بالا سر معامله باشی دیگه نبست دستی ببند، البته من با پی سی کار میکنم 2 الی 3 مورد اینجوری دیدم که فکر کردم نبسته در تی پی یا حد ضرر بعد رفتم تو تاریحچه دیدم بسته

من چندین روز دمو کار میکنم تی پی و اس ال دقیق کار میکنه ،شاید مشکل از اینترنت باشه..سرور امارات اوکی هم رو ویندوز دارم هم گوشی

سلام…درسته رد شده ولی بسته ،اگه همون موقع حد ضرر وحد سود جابجا می‌کردی می‌دیدی ک کار نمیکنه و چون بسته شده ولی خطوط رو چارت مونده ،یبار رفرش یا نرم‌افزار باز بسته می‌کرد ی درست می‌شد من حدود 10تا حد ضرر و حد سود گذاشتم همه رو بست فقط یکیش رد شد اونم بسته بود فقط خطوط مونده بود

چیزی که من از ترندو فهمیدم حالا یا از نت ملیه یا از باگ خودشون بعضی مواقع جد سود و حد ضرر رو که تاچ میکنه به راه خودش ادامه میده البته اگر رفرش کنید میبینید که بسته حالا چه با سود چه با ضرر و این میتونه از باگ اپ و نرم افزار سیستم کامپیوتر باشه یا نت میلی، من همش رفرش میکنم و این مشکل رو برطرف میکنم، در کل صرافی بدی نیست ولی باگ هایی خودش رو داره اصلا نباید مقایسه کنید با متا در کل برای ترید کردن رو طلا به نظر من با شرایط نت فعلی بد نیست،چارتش بعصی مواقع متفاوت میشه باید حواستون باشه من همیشه با تردینگ ویو مقایسه میکنم ، اگر دسترسی به تردینگ ویو ندارید میتونید از چارت فراز استفاده کنید اونم حیلی خوبه

بروکر ترندو یک چیز جالبی دیدم خیلی برام جای سوال بود اگه کسی چندین ساله توی بازهای مالیه می‌فهمه من چی میگم بونوس داده ۱۰۰دلار خب و شرایط اینجوریه که توی یک ماه و هر هفته باید روی اون صد دلار ۲۰۰درصد سود بکنی

حیف کلاهبرداری زیاد شده واقعا میشه هر سرمایه ای باشه بشه توی یک هفته دوبرابر شو کرد

باید قمار کرد اونم اگه شانس داشته باشی

در غیر این صورت این طرحشون برای گیر انداختن تازه کاراست و با بونوس آدم جذب میکنن

حواستون باشه اینجور بروکرا خیلی زیاد شده اصلا سرمایتون رو تحت هیچ شرایطی وارد اینجور بروکرا نکنین

یه تریدر واقعی با هر سرمایه ای که داره توی بهترین حالت ماهانه بین۵تا۱۰درصد سود میگیره

ن اینکه توی یک ماه ۸۰۰درصد سود

مثل اینکه امروز سایتشم بالا نمیومد

این بروکر معامله گران رو به استخر نقدینگی خودش وصل میکنه،البته اگر استخر نقدینگی داشته باشه،داخل دمو همه چیز رو گل و بلبل می‌کنه تا معامله گر رو گول بزنه

من مدرک میفرستم البته محض رضای خدا باز یک هفته سبر میکنم جهنم اگه حساب من ندادند میزارم مدرک که برداشت کردم واریز نمیکنن الان یک ماهه

سلام، تو این چهار پنج روز گذشته کسی تونسته از ترندو برداشت ریالی داشته باشه؟ اگه کسی تونسته لطفا اینجا پیام بدین

@AIRA پیشنهاد قطعی برای پیگیری و نجات پولش بده

سلام وقت شما بخیر
دوست عزیز، شرایط بونوس ۱۰۰ دلاری ترندو به‌صورت شفاف در قوانین طرح توضیح داده شده است. هدف اصلی این بونوس، آشنایی کاربران با محیط معاملاتی ترندو، سرعت اجرای معاملات، شرایط حساب، لوریج و امکانات پلتفرم است.

طبیعی است که برداشت سود حاصل از بونوس، شرایط مشخص و چالش‌برانگیز داشته باشد؛ زیرا اگر شرایط آن بسیار ساده باشد، ماهیت طرح جایزه از بین می‌رود. با این حال، کاربرانی که شرایط اعلام‌شده را کامل کنند، می‌توانند طبق قوانین برداشت خود را ثبت کنند و این موضوع بهانه‌گیری محسوب نمی‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم کاربران پیش از استفاده از هر طرح بونوسی، قوانین آن را کامل مطالعه کنند و متناسب با مدیریت سرمایه خود تصمیم بگیرند.

من والا کار میکنم باهاشون بد نیستن.فقط تایم خبر اسپرد اسپلیچاشون زیاده .ولی اسپرد و سرعت معاملات عالیه