داستان این جایزه چیه و چکار باید کرد ؟؟؟؟؟
بروکر ترندو یک بونوس ۱۰۰ دلاری گذاشته به طوری که هر هفته باید ۲۰۰ درصد حسابتو رشد بدی در پایان هفته سوم اگه بتونی چالش رو پاس کنی ۱۰۰ دلار بهت جایزه میده😂
چون فعلا قصد ندارم با حساب ریل توی بروکر ترید کنم تصمیم گرفتم این چالشو پاس کنم.
با این حساب باید توی سه هفته حسابو ۲۷ برابر رشد بدیم. بریم که داشته باشیم🫡
خوب سود می کنی خداروشکر
برای من چند بهر قطع شد ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کلا باز نشد
ضرر کردم
نمیشد حساب را مدیریت کرد
نه میشد استاپ گذاشت نه چیزی
با این اینترنت خیلی ضرر داد
![]()
برا منم اینطوریه قطعی زیاد داره اگه تازه کاری با این اینترنت فکستنی ترید نکنید بهتره
چی هس این؟ پول به باد میده؟
نه بابا بونوس ترندو هست….. ترندو اینو گذاشته توی سه هفته اگه بتونی صد دلاری که بهت میده رو 600 درصد یا 800 درصد سود تبدیل کنی اخرسر بهت 100 دلار جایزه میده
درکل باید اون حسگری که نشون میده پر بشه و به 100 درصد برسه تا بتونی 100 دلار جایزتو دریافت کنی و انگار میریزن به حساب واقعیت و میتونی یا باهاش کار کنی یا برداشت کنی همشو! تیر تو تاریکیه دیگه بزنیم شاید شد… اگه صد دلار رو نتونستی رشد بدی و باختی همشو مبتونی توی یه گوشیه دیگه با جیمیل جدید بری حساب باز کنی و بعد اینکه ۱۰۰ درصد کردی اون موتور برق رو جایزتو گرفتی بعد بری احراز هویت کنی راحت و کارو استارت بزنی یا برداشت کنیمن هنوز احراز هویت نکرده بودم دیدم اینو اضافه کردن بعدش مصمم شدم به احراز نکردن تا بتونم این چالشو پاس کنم لعد اینکه ۱۰۰ دلار جایزمو گرفتم احراز هویت میکنم دیگه پولم واریز نکردم و نمیگنم با همین ۱۰۰ دلار استارت میزنم
منم همین کارو کردم ببینیم آخرش واریز میکنه یا نه
به نظرم اگه ترندو اون ۱۰۰ دلار هارو واریز کنه اعتبار خیلی خوبی واسه خودش جمع میکنه و میشه بهش اعتماد کرد و باهاشون ادامه داد
نههه اون کل سود رو نشون میده شما الان ۲۵ درصد از مسیر کل رو رفتی
اره اینم هست از طرفی هم اسپردش خوبه و هم کمیسیونش ولی خوب پیش بره این شک سر اسپرد و کمیسیون میتونه از بین بره و همینطور اینکه توی این وضعیت اینترنت تونسته خوب جواب بده
خیلی ریسک نکن یدفه دیدی رو اون یکی جیمیل بهت بونوس نداد
اتفاقا این یکی ۴ مین جیمیلمه بقیه رو کشکی کشکی میزدم ولی بادمجون نداشت .. این سری با این جیمیلم بادمجون بهش اضافه کردم ۱۰۰ دلاره شد ۶۰۰ دلار کل تمام مارکت از بادمجون حساب میبرن
فقط یچیز بگم روی یک گوشی نباید ثبت نام کنی چون ایپی گوشی رو میگیره و بعد بخای ثبت نام کنی میفهمه این گوشی قبلا جایزه رو گرفته !!! من یبار نه دوبار نه سومین بار رفتم برنامه رو کلیرکش کردم از اول بیاد ثبت نام کنم بعد ثبت نام دیگه واسم جایزه رو نشون نداد!!! یعنی تا دوبار تونستم رو یک گوشی جایزه برداش کنم … سومی رو دیدم که نداد رفتم تو یه گوشی دیگه نصب کردم ترندو رو و جیمیل جدید روش زدم اورد و اونو به اینجا رسوندم
برام جالبه خودت تاپیکو راه انداختی،خودتم نشان “مشکل حل شد” رو دریافت کردی ![]()
این وسط ماهیچ ما نگاه