صادقانه بگید: تا الان چند تا حساب کال مارجین دادید؟ اسم بروکر و نماد رو هم بنویسید!

همه‌مون کال رو تجربه کردیم، ولی هیچ‌کس دوست نداره راجع‌بهش حرف بزنه :sweat_smile:
این تاپیک برای اعتراف جمعیه :grimacing:

چن تا حساب تا حالا کال شده؟
بیشتر رو چه نمادهایی کال دادیم :tired_face:
تو کدوم بروکر بیشتر ضربه خوردید؟
اگه برگردی عقب، بزرگ‌ترین اشتباهت چی بوده؟

صادق باشیم تا حداقل نسل بعدی این اشتباهات رو تکرار نکنن.

2 لایک کرده

لیکوییدی ۶ بار / مارجین کال ۲ بار

TRXUSDT - DOTUSDT - BCHUSDT - SOLUSDT - NASDAQUSDT - EURUSDT

XAUUSD / XAGUSD

مخلصیم :white_check_mark:

• بروکرم آلپاری بوده و مشکلی باهاشون تا الان نداشتم.
  • اشتباه اصلیم دست زدن به استاپ لاس و همه کال و لیکوییدی هام چون استاپو برداشتم گفتم نه بابا برمیگرده :clown_face:

مرسی که صادقانه تجربه‌تو با ما به اشتراک گذاشتی محمد عزیز و امیدوارم از این تجربات به خوبی درس گرفته باشی و توی معاملات جاریت بکار بگیریشون تا همیشه چارتت سبز باشه :blush:

من تا بحال توی بازار کریپتو لیکوئید نشدم و دلیلش هم این هست که توی این بازار من هیچ وقت نوسان گیری نمیکنم و بجاش استراتژی‌م هولد کردن در زمان مناسب هست، زمان مناسب رو هم با تحلیل دوره ایی ( موج شماری الیوت) و سنتیمنتال تشخیص میدم هچنین به اضافه ی تحلیل تکنیکال .

در زمان مناسب ورود میکنم و در زمانی که اکثریت به این نتیجه میرسن که باید در کریپتو سرمایه گذاری کنن خروج میکنم، با این رویکرد و استراتژی دو مرتبه سرمایه گذاری جدی کردم در این بازار و دو مرتبه هم سودهای خیلی عالی از بازار کشیدم بیرون

اما در بازار فارکس من نوسان گیری میکنم و از سال 90 فعال هستم در این بازار، یک بار در سال 94 تجربه ی نردیک به کال مارجین داشتم اما نهایتا تونستم با از دست دادن 80% مارجین حسابم، از پوزیشن های اشتباهم خروج کنم و با 20% باقی مونده طی نزدیک به 5 ماه ضررم رو جبران کنم، حسابم 40.000 دلار ضرر داد در اون زمان و بعد از پذیرفتن این زیان تونستم بر شرایط غالب بشم و حساب رو بهتر کنم

تجربه ی دومم هم در همین جنگ فعلی هست که پوزیشن فروش اونس داشتم و باید میبستمش اما باز نگه داشتمش در پایان هفته و هفته ی آینده نت قطع بود و نهایتا حسابم کال مارجین شد …

تجربه اینکه در پایان هر روز ریسک معاملات رو کنترل کنیم و تا حد امکان شب پوزیشن رو باز نگه نداریم، همینطور در پایان هفته هم به همین منوال، پوزیشن رو نباید برای هفته ی آینده باز نگه داریم …

مورد دوم که خیلی هم مهم هست، برای هر ماه و روزمون یک تارگت سود و زیان داشته باشیم به همراه ژورنال معاملاتی

1 لایک کرده

سلام . حسابی که در بروکر آلپاری داشتم رو در عرض ۳ سال معامله کلا ۲۰ میلیون تومان ضرر کردم روش و بقیه پول را کشیدم بیرون . کال مارجین نشدم تا الان . بعد هم که رفتم سراغ پراپ ها . بزرگترین اشتباهم در اوایل مسیر این بود که فکر میکردم میشود وین ریت ۸۰ درصد داشت با ریوارد های بالای ۲ .

سه مرتبه کالشدم روی طلا.تقصیر خودم بود.استاپ بزرگتر از توان تحمل من و اندازه آرزوهایی بود که تویخیال خودم داشتم.وقتی اما واقعیت در میزنههمه خیال و توهم ها از بین میرن.

بله آلپاری بروکر خوبی هست اما شیطنت هایی داشته و داره همیشه، اون هم روی کندل سازی در زمان های خلوت بازار هست متاسفانه که شخصا خیلی شاهدش بودم …
من تا بحال تجربه ی پاس کردن پراپ نداشتم ( شخصا ورود نکردم به این حوزه )

اما متوجه ی این بخش از صحبتتون نشدم ( بزرگترین اشتباهم در اوایل مسیر این بود که فکر میکردم میشود به وین رین ۸۰ درصد داشت با ریوارد های بالای ۲ )
خب الان میفرمائید که نمیشه وین ریت 80% گرفت از بازار؟ ریواردهای بالای 2 یعنی چی؟ نسبت به چی میفرمائید؟

1 لایک کرده

یعنی سعی داشتم وین ریت سیستم معاملاتیم ۸۰ درصد باشه با ریوارد های بالای دو در هر معامله که با سبکی که معامله میکردم ناسازگار بود . چون اسکلپر نیستم .

خب این امکان به طور کل وجود داره که البته در چارچوب سبک و استراتژی معاملاتی تریدر خواهد بود

سبک تحلیل و ترید شما چیه جسارتا؟

من در حال حاضر وین ریت 80 تا 90% دارم در سبک معاملاتی‌ام
اسکلپر هستم، اما قبل از اینکه اسکلپر بشم سالهای متمادی سوئینگ تریدر بودم و این مهمه که قبل از اینکه تریدر قصد کنه که اسکلپ کنه درک کاملی از رفتار روزانه ی روند ها پیدا کنه

یعنی به نظر من برای اسکلپر شدن لازم هست که تحلیل و معامله گر میان مدت باشیم .
اما اکثریت به دلیل اینکه نمیخوان تحلیل کنن میان سراغ اسکلپ کردن که نتیجش از پیش معلوم هست، کال مارجین شدن

2 لایک کرده

1 بار کال مارجین شدم برای تاکید روی تحلیل اشتباه
بروکر amarkets هم چند بار بهم ضربه زد با نبستن معاملات و افزایش اسپرد

ممنون بابت انتقال تجربت جناب احمدی عزیز، بله بروکرهایی که به جامعه‌ی ایرانی خدمات میدن معمولاً این چالش‌ها رو دارن و واقعیت اینه که نمیشه از نظر اجرایی انتظار ایده‌آل ازشون داشت؛ دلیلش‌ هم اینه که نظارت رسمی و یکپارچه‌ای بر عملکردشون توی داخل کشور وجود نداره و عملاً خود بروکرها ناظر بر عملکرد خودشون هستن …

مسائلی مثل اسلیپیج، کندل سازی، ریکوت یا اختلاف در اجرای اردرها و سفارش‌ها معمولا از بروکر‌ها پیش میاد و همه‌مون شاهدشون بودیم، اما چاره ایی نیست دیگه بین بدو بدتر باید انتخاب کنیم .
اما در نهایت چیزی که برای ما اهمیت داره اینه که با مدیریت ریسک اصولی، انتخاب بروکرهای قابل‌اعتمادتر و داشتن پلن معاملاتی دقیق، ریسک‌ها رو تا حد امکان کنترل کنیم و فرصت سواستفاده به بروکر‌ها ندیم.

1 لایک کرده

خواهش میکنم . من سوینگ تریدر هستم و در ماه یک ترید میزنم برای ریوارد دو با وین ریت ۵۵ الی ۶۰ درصدی با ریسک ۴ درصد در هر معامله . ستاپی که باهاش معامله میکنم را هم از ترکیب سبک های مختلف ساختم اما ICT نقش مهمی در اون دارد .

1 بار حساب 100 دلاری در الپاری یادم رفته بود حد ضرر بزنم و رفته بودم مهمانی . انجا با گوشی روند را مشاهده میکردم ولی امکان دسترسی به متاتردیر نداشتم و فقط کال مارجین شدن را تماشا میکردم اگر منزل بودم یا بحساب دسترسی داشتم جلوی ان را میگرفتم

البته در حسابهای دمو تا دلتان بخواهد

موفق باشی دوست عزیزم :clap:

دیدم که جانم میرود :sweat_smile: :hand_with_fingers_splayed:

بله منم خیلی شده تا حدضرر نذارم :sob: :laughing:
ولی خب خیلی تاوره دیگه، وقتی موضوع به این مهمی یادمون بره حقمون هست که کال هم بشیم :face_with_hand_over_mouth:

1 لایک کرده

حساب که هیچ وقت کال نکردم خیلی وقت هم هست حساب ریل ندارم رو بروکر
ولی تا دلتون بخواد حساب های پراپ رو دراوداون زدم :joy::joy::joy: