مرسی که صادقانه تجربهتو با ما به اشتراک گذاشتی محمد عزیز و امیدوارم از این تجربات به خوبی درس گرفته باشی و توی معاملات جاریت بکار بگیریشون تا همیشه چارتت سبز باشه
من تا بحال توی بازار کریپتو لیکوئید نشدم و دلیلش هم این هست که توی این بازار من هیچ وقت نوسان گیری نمیکنم و بجاش استراتژیم هولد کردن در زمان مناسب هست، زمان مناسب رو هم با تحلیل دوره ایی ( موج شماری الیوت) و سنتیمنتال تشخیص میدم هچنین به اضافه ی تحلیل تکنیکال .
در زمان مناسب ورود میکنم و در زمانی که اکثریت به این نتیجه میرسن که باید در کریپتو سرمایه گذاری کنن خروج میکنم، با این رویکرد و استراتژی دو مرتبه سرمایه گذاری جدی کردم در این بازار و دو مرتبه هم سودهای خیلی عالی از بازار کشیدم بیرون
اما در بازار فارکس من نوسان گیری میکنم و از سال 90 فعال هستم در این بازار، یک بار در سال 94 تجربه ی نردیک به کال مارجین داشتم اما نهایتا تونستم با از دست دادن 80% مارجین حسابم، از پوزیشن های اشتباهم خروج کنم و با 20% باقی مونده طی نزدیک به 5 ماه ضررم رو جبران کنم، حسابم 40.000 دلار ضرر داد در اون زمان و بعد از پذیرفتن این زیان تونستم بر شرایط غالب بشم و حساب رو بهتر کنم
تجربه ی دومم هم در همین جنگ فعلی هست که پوزیشن فروش اونس داشتم و باید میبستمش اما باز نگه داشتمش در پایان هفته و هفته ی آینده نت قطع بود و نهایتا حسابم کال مارجین شد …
تجربه اینکه در پایان هر روز ریسک معاملات رو کنترل کنیم و تا حد امکان شب پوزیشن رو باز نگه نداریم، همینطور در پایان هفته هم به همین منوال، پوزیشن رو نباید برای هفته ی آینده باز نگه داریم …
مورد دوم که خیلی هم مهم هست، برای هر ماه و روزمون یک تارگت سود و زیان داشته باشیم به همراه ژورنال معاملاتی
سلام . حسابی که در بروکر آلپاری داشتم رو در عرض ۳ سال معامله کلا ۲۰ میلیون تومان ضرر کردم روش و بقیه پول را کشیدم بیرون . کال مارجین نشدم تا الان . بعد هم که رفتم سراغ پراپ ها . بزرگترین اشتباهم در اوایل مسیر این بود که فکر میکردم میشود وین ریت ۸۰ درصد داشت با ریوارد های بالای ۲ .
سه مرتبه کالشدم روی طلا.تقصیر خودم بود.استاپ بزرگتر از توان تحمل من و اندازه آرزوهایی بود که تویخیال خودم داشتم.وقتی اما واقعیت در میزنههمه خیال و توهم ها از بین میرن.
بله آلپاری بروکر خوبی هست اما شیطنت هایی داشته و داره همیشه، اون هم روی کندل سازی در زمان های خلوت بازار هست متاسفانه که شخصا خیلی شاهدش بودم …
من تا بحال تجربه ی پاس کردن پراپ نداشتم ( شخصا ورود نکردم به این حوزه )
اما متوجه ی این بخش از صحبتتون نشدم ( بزرگترین اشتباهم در اوایل مسیر این بود که فکر میکردم میشود به وین رین ۸۰ درصد داشت با ریوارد های بالای ۲ )
خب الان میفرمائید که نمیشه وین ریت 80% گرفت از بازار؟ ریواردهای بالای 2 یعنی چی؟ نسبت به چی میفرمائید؟
من در حال حاضر وین ریت 80 تا 90% دارم در سبک معاملاتیام
اسکلپر هستم، اما قبل از اینکه اسکلپر بشم سالهای متمادی سوئینگ تریدر بودم و این مهمه که قبل از اینکه تریدر قصد کنه که اسکلپ کنه درک کاملی از رفتار روزانه ی روند ها پیدا کنه
یعنی به نظر من برای اسکلپر شدن لازم هست که تحلیل و معامله گر میان مدت باشیم .
اما اکثریت به دلیل اینکه نمیخوان تحلیل کنن میان سراغ اسکلپ کردن که نتیجش از پیش معلوم هست، کال مارجین شدن
ممنون بابت انتقال تجربت جناب احمدی عزیز، بله بروکرهایی که به جامعهی ایرانی خدمات میدن معمولاً این چالشها رو دارن و واقعیت اینه که نمیشه از نظر اجرایی انتظار ایدهآل ازشون داشت؛ دلیلش هم اینه که نظارت رسمی و یکپارچهای بر عملکردشون توی داخل کشور وجود نداره و عملاً خود بروکرها ناظر بر عملکرد خودشون هستن …
مسائلی مثل اسلیپیج، کندل سازی، ریکوت یا اختلاف در اجرای اردرها و سفارشها معمولا از بروکرها پیش میاد و همهمون شاهدشون بودیم، اما چاره ایی نیست دیگه بین بدو بدتر باید انتخاب کنیم .
اما در نهایت چیزی که برای ما اهمیت داره اینه که با مدیریت ریسک اصولی، انتخاب بروکرهای قابلاعتمادتر و داشتن پلن معاملاتی دقیق، ریسکها رو تا حد امکان کنترل کنیم و فرصت سواستفاده به بروکرها ندیم.
خواهش میکنم . من سوینگ تریدر هستم و در ماه یک ترید میزنم برای ریوارد دو با وین ریت ۵۵ الی ۶۰ درصدی با ریسک ۴ درصد در هر معامله . ستاپی که باهاش معامله میکنم را هم از ترکیب سبک های مختلف ساختم اما ICT نقش مهمی در اون دارد .
1 بار حساب 100 دلاری در الپاری یادم رفته بود حد ضرر بزنم و رفته بودم مهمانی . انجا با گوشی روند را مشاهده میکردم ولی امکان دسترسی به متاتردیر نداشتم و فقط کال مارجین شدن را تماشا میکردم اگر منزل بودم یا بحساب دسترسی داشتم جلوی ان را میگرفتم