خودم اولین بار ک نمیدونسم استراتژی چیه فقط ی دوره دیده بودم، ن بک تستی ن فوروارد تستی ی حساب باز کردم و شرو کردم چن تا معامله اصولی روزی بی نهایت ترید زدن رو همه ای الگو ها تو کف کاناال سقف رنج فلگ هر چی بگید میزدم البته اصولی ک میگم روزی ۱۰ ترید حدودا بعد ک ضررده بودم رفتم معامله زدن فول مارجین تو زمان خبر ، اولین معامله تو زمان خبر رفت تو سود گفتم به به تا گفتم به به سریع برگشت انقد سریع برگشت ک نتونسم ببندم رسما همونجا شوهر دادم هی پشت هم معامله ک صفر شد حساب خداروشکر اولینو اخرین کال مارجین زندگیم بود و هست.
اولین بار برای من خیلی ساده بود اینقد ورود خروج زدم و چرت و پرت اینور اونور ورود خروج زدم که لیکویید شدم😂
ولی آخرین بااااار
میزان لات رو اشتباه حساب کردم (به جای ریسک ۱ درصدی ریسک ۱۰ درصدی) رفتم تو ضرر حالا نمیخواستمم بیام بیرون چون فک میکردم این تقدیره و بازار میره تو سود و دیگه پول دار شدمممم، داشتم برا خودم استرس میکشیدم همانا، خبر ردفولدر بیرون اومدن همانا استاپم خورد با اسلیپیج خبری:joy:![]()
![]()
بووووم خداحافظ ![]()
از اون روز هم رفتم حساب کتاب حساب کردن لات رو یاد گرفتم هم اسکریپت پیدا کردم با اون مدیریت سرمایه میکنم!
اولین بار رو یادم نیست اما آخرین بار ۲ سال پیش یه معامله گرفتم اومد پایین تر یکی دیگه گرفتم
هی میومد پایین هی میگرفتم شد ۱۱ تا معامله نیم لاتی
و بوم ![]()
![]()
![]()
اولین بار که رفتم سراغ ترید روی داو
ظهر یه پوزیشن گرفتم با ۱لات و هرچی نشستم پای معامله تکون نخورد(با رسم استاتیک حمایتی و کندل تایید روی اون گرفتم)
تایم استاک نیویورک یهو ۱۰۰ دلار رفتم توی سود
بس بود،اما گفتم روی سهام ۱۰۰ دلار چیزی نیست،بیشتر میشه
همون لحظه ۴۰۰ تا رفت توی ضرر و ۴گوشه تشک رو بوسیدم و از میدون خارج شدم ![]()
![]()
![]()
وقتی یک دهاتی وارد دنیای ترید میشه
به کل شدن میگه شوهر دادن
خوشبختانه تا حالا به این مورد بر نخوردم،شاید ۲۵ درصد اکانت رو قبلا تو یه معامله از دست داده باشم ولی از دست رفتن حسابو نه.
یخورده خاص بود اخریه داش مراقب باش حد ضررو سعی کن نیم ساعت قبل اکی کنی حجمشو
درس خوبی میشه واسع دیگران ممنون:folded_hands:![]()
خیلی هم عالی ![]()
![]()
![]()
امیدوارم دیگه تکرار نشه همیشه طبق استراتژیت پیش بری همین کافیه ک سود ده باشی.
![]()
![]()
![]()
عالی بود
قربونت برم عذر میخام امیدوارم منو ببخشی ک از اصطلاح شوهر دادن استفاده کردم:folded_hands:![]()
![]()
![]()
حاجی کل یا کال ؟؟؟![]()
![]()
![]()
کل دیگه دهاتیا میگن کال
Call!
better call saul ![]()
گودمن کال یا کل یا هرچی تو بگی !
معنیش همون شوهر دادن میشه تو ایران . شما خارج بودی نمیدونی ![]()
![]()
داش فرزاد قلب ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
الان دیگه ذهنی خودم میدونم پیپ پر لات هر نمادم چقدره چنده چقد میخوام ریسک کنم و اینا ولی اون موقع تازه با داداشم فارکس آشنا شده بودم نمیدونستم اصن یعنی چی “لات”