من سابقه معاملاتیم به نسبت شما خیلی کمتره ولی تا حالا فقط یه بار حساب و صفر کردم که اونم اولین باری بود که حساب ریل فارکس گرفته بودم و کنترل شده بود، یعنی کارایی رو میکردم که همه میگفتن نباید بکنی تا خودم ببینم چی میشه که اون کرم وجود بخوابه😂
یه خاطره خیلی بد از دوستم دارم که به خاطر طمعش هشتادهزارتا رو پروند
اون بخشی که گفتی هر هفته یه استراتژی از یه استاد و هی کال و کال و کال بعد چیشد که درست شد؟ چسبیدی به یکی و بک تست و فروارد تست و هی تمرین و تمرین؟
اون زمان که استاد به استاد میکردم دلیلش این بود دنبال یه استراتژی با وینریت بالا بودم، دلم میخواست یه روشی رو پیدا کنم که بتونم چارتو بخونم، بتونم بگم حق با من بود خلاصه که Ego.
ولی من یکی از نقطه قوت هام روانشناسیه، شروع کردم تحلیل خودم و ژورنال احساسی، در آخر نتیجه ای رسیدم این بود:
« استراتژیی به درد من میخوره که ساده باشه و شبیه ماهی گیری باشه.» که میشد سوینگ تریدیدنگ!
یه استراتژی رو انتخاب کردم از بین همه خوبانننن و شخصی سازیش کردم یکم، براش اسم گذاشتم و دیگه همونجور که گفتی چسبیدم به بک تست؛ تا زمانی بهم اثبات بشه که سودده بوده توی قدیم و بعدشم دمو!
من کرمان جایی آموزش ندیدم! یعنی موسسه ای توی کرمان رفتم… به کسیم پیشنهاد نمیکنم دوره آموزشی ترید برداره. کوچینگ رو پیشنهاد میکنم که توی مسیر همراهتون باشه. شخصا روشی دارم رو از یوتیوب یاد گرفتم یکم فقط دست کاریش کردم.
بله، من با سود معاملاتم چیز میز خریدم بنابراین میشه گفت راندمان معاملاتم مثبت بوده تا الان (حتی همین پی سی که دارم باهاش اینو مینویسم)
ببینید من نمیتونم راهنماییتون کنم ولی میتونم به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد بدم: علم خودتون رو از معامله بالا ببرید و توی مسیر برای ادامه باید باخت و اشتباهاتتون رو قبول کنید و برای بهتر شدن آموزش ببینید، ژورنال رو فراموش نکنید و اگر معامله ای رو ژورنال نکردین جریمه کنین خودتون رو.
حرفی به دوستام میزنم: « ترید شغل نیست یه ورزشه! » تمرین هاش هم از کنترل خشم، کنترل استرس، قبول کردن عدم قطعیت، مدیریت ریسک و خود باوریه. (خیلی زیاد تر از ایناست ولی اینا مرحله اوله)
حالا یکی این ورزش رو برا تیم ملی تمرین میکنه (شغل اول و درآمد فقط از ترید و دیگر هیچ) یکی فقط با رفیقاش یه جمعه زمین چمن بازی میکنن (استفاده از ترید به عنوان اهرم درآمدزایی، حدودا 3-4 ترید در ماه)
من همه نوع استراتژی رو تست کردم: با خط روند و مقاومت حمایت شروع کردم، ایچیموکو، واگرایی و همگرایی، SMC، ICT، Turtle Soup، PD، NDS الیوت و….
از بین این همه استراتژی من عرضه و تقاضا توی تایم فریم 15-30 دقیقه رو انتخاب کردم چون برام راحت تر بود بشینم صبر کنم. (وینریت 56% ریسک به ریوارد حدودا 3)
چیزی که باعث شد پایدار بمونم، پایداری خودم به استراتژیم بود حتی وقتی 7 تا معامله با شکست پشت سر هم داشتم، به جای اینکه استراتژیمو عوض کنم رفتم قوانین مدیریت ریسکمو بهتر کردم؛ خودمو برای دفعه بعدی که 10 تا ترید پشت هم استاپم خورد آماده کردم! و بله یه روزی توی معاملاتتون میرسه که بازار اصلااااا با شما موافق نیست و پشت هم چند روز منفی میخورید. ربطی هم به وینریتتون و استراتژیتون نداره!