راجب کال شدن یه حرف داشتم باهاتون اینو تجربه به من ثابت کرده اگه حساب معاملاتی رو کال کردین یک ماه اثلن نه ترید کنید نه تحلیل بعد گذشت یک ماه یک هفته تمرینی ترید کنید بعد اقدام به شارژ حساب بکنید و شروع کنید منم زیاد تجربه کردن از دست دادن حساب برای تریدر شاید مثل مرگ باشه البته خودمم زیاد حساب کال کردم و اینو همه تریدر ها چشیدن البته با رعایت قوانین میتونید کال نکنید که احتمالش کمه بتونید رعایت کنید من تجربه های تلخ خودم رو در اختیار میذارم کمتر ضرر کنید همین ![]()
کال مارجین تجربه تلخی هست که همه تریدرها تجربه اش داشتن،اما تکرار اون به دفعات از نظر مالی و روحی روانی ضربات سنگینی به تریدر میزنه.
متاسفانه خیلی از تریدر ها بودن که بخاطر تکرار شدن کال مارجین زندگی خودشون و خانواده دچار تنش شدید و گرفتاری کردن،حتی بعضیا برای جور کردن سرمایه مجبور به فروش خانه،ماشین،قرض گرفتن و حتی پول نزول گرفتن.
دوستان واقعا این معضل بزرگی هست که در جامعه تریدر وجود داره و خیلی از تریدر ها دچار مشکلات مالی شدید ،مشکلات خانوادگی و آسیب های روحی روانی شدن مثل افسردگی و نا امیدی.
مدیریت ریسک و سرمایه حتما باید رعایت بشه و یادمون باشه گذاشتن حدضرر حکم جلیقه نجات داره.
حساب کال کردن یا لیکویید کردن حساب واقعا در عین سختی آسونه!
و حرفت کاملا درسته، بعد از کال کردن حساب احتمال ورود تهاجمی و ریسک بالا و ترید انتقامی بیشتره! یه نوع پی تی اس دی هم میشه بعضی وقتا…
ولی برای بنده کم کم با ضرر دادن تونستم خودمو جمع و جور کنم، حتی همین الانم ممکنه طمع کنم و از روی طمعم سودمو از دست بدم.
به این موضوعی که کم کم اسیب پذیری کمتری پیدا میکنید میگن پادشکن شدن. خوندن موضوع پادشکن شدن و پادشکنندگی انسان خیلی میتونه کمک کنه
حرفتون خیلی واقعی بود.
بهنظرم بعد از کال شدن، بدترین کار اینه که تریدر سریع بخواد با شارژ دوباره حساب، خودش رو به بازار ثابت کنه.
چون اون لحظه معمولاً ذهن درگیر جبران، ناراحتی، خشم یا اثبات خودشه؛ نه اجرای منطقی پلن.
اینکه گفتید یک مدت نه ترید، نه تحلیل، بهنظرم خیلی نکته مهمیه.
چون کال شدن فقط از دست رفتن پول نیست؛ اعتمادبهنفس، تصویر ذهنی و تصمیمگیری آدم رو هم تحت فشار میذاره.
من فکر میکنم قبل از شارژ دوباره حساب، باید حداقل این چند سؤال جواب داده بشه:
چرا حساب کال شد؟
حجم معاملات زیاد بود؟
حد ضرر نداشتیم؟
بعد از ضرر دنبال جبران رفتیم؟
استاپ را جابهجا کردیم؟
یا اصلاً قانون مشخصی برای توقف نداشتیم؟
اگر اینها مشخص نشه، شارژ حساب جدید فقط شروع دوباره همان چرخه قبلیه.
بهنظرم کال شدن نباید تبدیل بشه به پایان مسیر، ولی باید تبدیل بشه به یک توقف جدی.
اول بررسی، بعد تمرین، بعد برگشت با حجم کم.
نه برای انتقام از بازار؛
برای ساختن یک مدل رفتاری بهتر.