فکر کنید یکی الان جلوتون نشسته و میگه کال مارجین یا لیکویید شده . برای اینکه دلداریش بدی چی بهش میگی ؟
“اینجا جای این سوسول بازیا نی“
بهش میگم داداش آروم باش… این اتفاق توی این بازار خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی برای آدما افتاده. خیلی از تریدرهایی که الان سودده هستن حداقل یه بار کال مارجین یا لیکویید شدن. درد داره، ولی آخر مسیر نیست.
بعد بهش میگم الان بدترین کاری که میشه کرد اینه که بخوای سریع بری برای جبران. معمولاً وقتی آدم تو اون حالته تصمیمهای بدتری میگیره و ضرر دوم از اولی هم سنگینتر میشه.
بهتره یه کم فاصله بگیری، ذهنت آروم شه، بعد بشینی ببینی دقیقاً کجای کار اشتباه شد. حجم زیاد بود؟ لوریج بالا بود؟ استاپ نذاشتی؟ یا روی تحلیلت زیادی پافشاری کردی؟ اگه دلیلش رو پیدا کنی، همین ضرر میتونه تبدیل بشه به تجربهای که جلو ضررهای بزرگتر آینده رو بگیره.
و آخرش هم بهش میگم پول از دست رفته شاید برگرده شاید هم نه، ولی تجربهای که ازش میگیری اگه درست ازش استفاده کنی میتونه کل مسیرت رو عوض کنه. این بازار همیشه هست، مهم اینه که تو قویتر برگردی.
اینو میگم :
پولهات کو؟
![]()
![]()
![]()
خیلی نامردیه این حرکتت😂
صددرصد نامردیه.اما،اما،اما… خییییلی حال میده
![]()
عالی بود رفیق . واقعا اگه من الان کال مارجین شده بودم یکی اینارو بم میگفت آروم میشدم ![]()
![]()
![]()
![]()
خدا از شما نگذرد
خدای من . اینم خیلی میتونه التیام بخش باشه ![]()
طوری نیست داداش این شتریه که رو همه میخوابه
در خونه ی همه نبود
؟
دادا این فیلم اسم چیه توخدا بگو اسمش چیه عاشقشم
راضی ای الان؟ ![]()
![]()
اگه در خونش میخوابید که فععععکک نکککنممممم کال میشد
بهش می گم ناراحت نباش آخرین باری نیست که قراره کلا مارجین بشی:grin:![]()
دیگه وقتی کال مارجین شده چی میشه گفت
باید از قبل بهش میگفتن چیزی هست به اسم (مدیریت سرمایه)
هیچی!! استاپ لاس بزار تا لیکویید نشی! وقتی کوچیکترین قوانین ترید رو رعایت نکردی دیگه دلداری به چه درد میخوره
اگر بر اثر خوردن پی در پی استاپ کال شد چی؟ ![]()