واقعاً با پراپ فرم میشه تریدر شد یا بیشتر شبیه تبلیغه؟

دیگه حالت قمار به بعضیا میده و اون هیجان و دوست دارن

اره اتفاقا به نظره من استرس پراپ بیشتره از حساب اصلی و ریل

باورم نمیشه واقعا دلار شده 200 تومن

یادمه اول که فارکس رو شروع کردم دلار زیر هزار تومان بود

من یه بچه 18 ساله بودم که تازه رفته بودم دانشگاه و پول هم نداشتم از پولای رو طاقچه خونه برداشتم رفتم بانک ملی پول ریختم برای یه سایتی بود که اون برام 300 دلار خرید و با یه حساب فارکس بهم داد و یه بسته آموزشی هم برام فرستاد که یه سی دی بود و تکنیکال کلاسیک یاد میداد و یه اشتراک سیگنال هم بهم داد که یه نرم افزاری بود میشستی یهو یه سیگنال خرید یا فروش میومد و همه سیگنالاش هم آشغال بود

خلاصه دلار 800 تومنی برا فارکس خریدم دلار 200 هزرا تومنی هم خریدم

من دوباره ۲۳ تومنی یادمه فارکس حساب باز کردم کال شد ۱۰۰۰ دارم عجب خریتی کردم کاش طلا میکردم

… حالا چرا به خودت فش میدی

[نظر سنجی دعوت از برندگان مسابقات پراپی به انجمن توسط نمایندگان رسمی]

چطوری استرسش بیشتره دقیقا؟

شما الان بخوای حساب نرمال جور کنی برای ترید کلی باید هزینه کنی

حداقل نیم میلیارد نیازه واسه این کار

الان دلار چنده؟ 220 تومن

شما تهش پراپتو از دست بدی 10 تومن از جیبت میره

حساب ریل هر لحظه اش ممکنه 10 تومن از ارزش حسابت کم بشه

اصلا این دوتا قابل مقایسه نیستن

تنها چیزی که پراپ رو سخت میکنه قوانینه اون مدیریت سرمایه اشه

اتفاقا دقیقا به همین دلیل نمیشه فقط با مقدار پولی که اول کار پرداخت میشه این دوتا رو مقایسه کرد تو حساب ریل کل سرمایه خودته و هر مقدار ضرر مستقیما از سرمایه خودت کم میشه ولی تو پراپ ریسک مالی اولیه معمولا به هزینه چالش محدود میشه چیزی که پراپ رو سخت میکنه بیشتر قوانین دراودان تارگت محدودیت ریسک و نحوه مدیریت سرمایه است بنابراین مقایسه درست باید بر اساس ساختار ریسک و قوانین هر دو مدل انجام بشه نه صرفا عدد ورودی

اون سیستم مدیریت سرمایه ای مشابه پراپ رو اگر تو حساب ریل کسی نداشته باشه واقعا ضرر میکنه

حرفت درسته

شما داری از دیدگاه محدودیت در معاملات و مشکلات اینطوری نگاه میکنی

من فقط از دید اقتصادی بهش نگاه کردم

وگرنه جفت حرف هامون درسته واقعا

الان واقعا با دلار 220 تومنی تنها راه ترید اینه که یا باید ارث باد اورده داشته باشی که بتونی قشنگ ترید بزنی

یا اینکه پراپ بخری و بری ترید کنی

حالت عادی واقعا نمیشه

البته بعید نیست کی شرکت ها گرون کنن

اینطوری که کشور داره پیش میره

همه چیز داره گرون میشه و فکر کنم پس فردا پراپ هایی که هستن هم گرون کنن تا بصرفه براشون

اتفاقا شک داشتن نسبت به پراپ فرم ها بد نیست چون کیفیت و قوانینشون خیلی با هم فرق داره مهم اینه قبل از اعتماد کردن قوانین محدودیت ضرر شرایط برداشت و اعتبار مجموعه رو دقیق بررسی کنی در کل اعتماد کامل به هیچ پلتفرمی منطقی نیست اول تحقیق بعد سرمایه گذاری

اینکه شما 3 ماه متوالی توی بازار سودده باشی خودش خیلی کار سختیه چه بررسه که بعد از 3 ماه سود یک ماه بدن بهت و فشار عجیب غریب پراپ هم روت باشه . اینکه یک ماه یک تریدر -5 باشه حسابش کاملا طبیعیه ولی اینکه 3 ماه متوالی سود بالای 5 درصد کنه و از اونم بگذریم هرجا -5% شد حسابش بسته میشه و این استرس باهاش هست. اگر شما 6 ماه متوالی میتونی +5 درصد بزنی یکی از 100 تریدر برتر myfxbook هستی نیازی نیس پراپ بگیری اکانت ریل بگیر نتیجت پابلیش کن، ببین چی میشه

خود پراپ نه خوبه نه بد و خیلی بیشتر از اسم شرکت باید به مدل قوانینش نگاه کرد چیزی که خیلی از تریدرها اول کار حواسشون بهش نیست اینه که سرمایه اسمی بزرگ لزوما به معنی آزادی عمل بیشتر نیست و ممکنه با یک دراداون خیلی محدود عملا نتونی با استراتژی خودت درست کار کنی

من فکر میکنم قبل از خرید هر چالشی باید اول ببینی قوانینش با سبک معاملاتی خودت جور درمیاد یا نه مخصوصا نوع دراداون نحوه محاسبه ضرر محدودیت خبر و شرایط برداشت سود

بل از خرید چالش باید قوانین دراداون نحوه محاسبه ضرر شرایط برداشت و محدودیت های معاملاتی رو کامل خوند و حتی دید اگر یه روز به مشکل خوردی شرکت چطور پاسخ میده مخصوصا برداشت سود خیلی مهمه چون پاس کردن چالش آخر کار نیست مهم اینه که وقتی طبق قوانین سود کردی بتونی بدون دردسر برداشت کنی