دوستان به نظرتون پراپ واسه کسی که سرمایه خیلی کمی داره میتونه خوب باشه ؟
بله ولی با استراتژی و کم ریسک مثلا من سووینگم و پراپ بدرد من نمیخوره جون پر ریسکم
پراپ خوبه و در شرایط عادی بهتر از بروکر هست
#bler : اعلان رابین سود :
این پراپ با قوانینی و رفتاری مانند پراپی و کامل غیر خوب از نظر من پراپ بعد و نا مهتبری میباسد و در لیست نامعتر ها است و پیشنهاد است خرید نکنید
.
بلر – bler #bler
اعلان : بروکر و پراپ های کلاهبردار :
List بورکر :
کلایمکس پرایم
ICBroker
FxCityIndex
SFCMarket
پراپ :
مای پراپ و بروکرش
پراپی
زورا اف ایکس
.
.
.
منبع ایران بروکر
.
بلر – bler #bler
اعلان : درباره مای پراپ :
( پیشنهاد میشود از این پراپ و بروکر اش استفاده نکنید و به جاش از sgb یا forfx یا پراپ فیت . پراپ های خوب استفاده کنید )
این پراپ فرم مدعی است که دارای حساب واقعی (Real) متصل به بازار است. با این حال ایران بروکر بر اساس بررسیهایی که انجام داده و شواهد موجود، نمیتواند مستقلا این ادعا را تایید یا رد کند. حق پاسخگویی و ارائه مستندات در این خصوص برای پراپ فرم محفوظ است
هشدار:
پراپ فرم مای پراپ دارای 1 شکایت ثبت شده از سمت کاربران، در سایت ایران بروکر است. مراقب ریسکهای احتمالی باشید. حق پاسخگویی برای مای پراپ در هر زمان محفوظ است
.
اختلال سرور داره و شکایت بروکر و پرداخت نکردن سود و پشتیبانی بی ادب
#alert - #warning - #prop - #myprop
پراپ معتبر باشه،ستاپ موفق داشته باشی با قوانینشم مچ باشی چرا که نه
خیلیم عالیه
مشتی
تویی که سرمایت کمه یا باید با پراب کار کنی یا باید ببوسی بزاری کنار با سرمایه کم فقط اکانتتو کال میکنی این خط این نشون پراب خوبه سه ماه هم طول بکشه پاس بشه با ریسک کم ۹ ماه قراره حداقل توی یه سال ازش برداشت بزنی
ببین پراپ از دور خیلی خوشگله من تا حالا سه بار از فانددنکست برداشت هم داشتم
فرض رو به این بزار که حساب 10000 دلاری میگیری با حد ضرر 10%
نکته ی مهم 5% حد ضرر روزانه س
هر ترید هم نمیتونی بیشتر از 2% ریسک کنی
با لوریج کم وارد معامله بشی بخاطر کم بودن لوریج ممکنه نتونی اون عددی که مد نظرت هست رو وارد معامله کنی
چون این روزا طلا هم بالا رفته هم وولیوم بالاس
مثال:میخوای تو یه معامله که استاپت 30 پیپ هست رو وارد بشی با 50 دلار،ولی چون پول کمی وارد معامله میکنی ممکنه ترید برات باز نشه، یا مجبوری استاپ رو بالاتر ببری یا هم عدد دلاری رو ببری بالا که نتیجه ی ترید دلخواه رو نمیتونی بگیری
در کل حساب ده هزار دلاری بهت قدرت خرید 500 دلار تو روز رو میده که همون 500 دلار هم با یه شرطایی هست که ممکنه برات کارساز نباشه
من خودم شاید 8*9 تا خریدم با 4 تا پاس و 3 تا پرداخت ولی در کل راضی نبودم
الان خودم 1000 دلار گذاشتم تو بروکر ماهی هم 1000 تا برمیدارم ولی دیگه قانونای دست و پاگیر مزاحمم نیستن
ن بابا اونقدرام سخت نیست فقط قانون حداقل روزای کاری دست و پا گیرن
تو کمتر از یه ماه پاس میشه یه 20 روزم باید صبر کنی واسه برداشت
اره خب من حداکثرشو گفتم ولی معمولا یک ماهه پاس میشه
ولی خب یه چیزی در مورد پراب بگم
شمایی که میگید داری ریل کار میکنی
شما پول از کجا اوردی ریختی تویریل؟همه هدفشون اینه که از پراب برسن ریل یعنی با برداشت از پراب ریل شارژ کنن
منطقی ترین کار همینه
برای افرادی که سرمایه کمی دارن خوبه/بشرطی که اون افراد حتما شغل جانبی داشته باشن/ چون به مرور زمان بتونن عدد پراپ رو رشد بدن/ مثلا کسی که 10 هزار تایی میخره باید بنظرم بتونه به حدی ازش خروجی داشته باشع که حساب بعدیش حداقل 100هزار تایی باشه/ وقتی 100هزار تایی پاس شد/ با برداشت اول اون پول رو تو بروکر بزاره برای پشتیبانی درامد/ بعد اون موقع میشه شغل جانبی رو رها کرد/ و این چاره ش صبر هستش
اره دقیقا
فقط یه نکته که از ۱۰ هزار تا نمیشه یهو رفت ۱۰۰ هزارتا
پله پله باشه مطمئن تره و شدنی تره
باور کن هر چی از اون درمیومد زودم به باد میرفت
اگه استراتژی نداری و نمیتونی به قوانین سفت و سختشون پایبند باشی، پولت رو دور نریز چون اونا نونشون توی پاس نشدن توئه. اول روی دمو با همون قوانین تست کن، اگه جواب داد برو سراغش.
دقیقا پراپ اگه خوب باشی وصل میشه به حسابت اگه بد باشی زود میندازت بیرون
![]()
تو ۱۰۰۰ دلار گذاشتی تو بروکر ماهی ۱۰۰۰ دلار برداشت میکنی یعنی ماهی ۱۰۰ درصد بعد از ۶ سال تو بازار بودن چشم بسته میگم چرت مطلق میگی و هیچی حالیت نیست
شما وقتی با درصد مدیریت ریسک میکنی دیگه ربطی به قیمت طلا بالا رفته و این صحبت ها نداره بعد ۱۰۰۰۰ هزار تا تو پراپ عدد خیلی خوبیه
ولش کن بزار راحت باشه ![]()
حالا این بنده خدا خوبه آگهی های دیوار ببینی کف میکنی