واقعاً با پراپ فرم میشه تریدر شد یا بیشتر شبیه تبلیغه؟

سلام به همه

خیلی وقت بود میخواستم این موضوع رو مطرح کنم چون فکر میکنم خیلی‌ها مثل من قبل از شروع ترید با یه عالمه تبلیغ از پراپ فرم‌ها روبه‌رو شدن.

از بیرون قضیه خیلی جذابه:

سرمایه شرکت، تقسیم سود، بدون نیاز به سرمایه زیاد، و یه مسیر سریع برای تریدر شدن.

ولی وقتی واردش میشی داستان یه کم فرق میکنه.

چالش‌ها، قوانین دراداون، محدودیت‌های ریسک، ریست اکانت، هزینه چالش و کلی چیز دیگه. با این اوضاع دلار هم واقعا نمیشه ریسک کرد.

من خودم چند تا پراپ فرم رو امتحان کردم و تجربه‌های متفاوتی داشتم. بعضی جاها حس کردم خیلی حرفه‌ای هستن و بعضی جاها بیشتر شبیه یه بیزینس فروش چالش بود.

دوست دارم تجربه بقیه رو هم بشنوم:

• شما با کدوم پراپ فرم کار کردید؟

• واقعاً تونستید برداشت سود داشته باشید؟

• فکر میکنید این مدل برای تریدرها خوبه یا بیشتر برای خود شرکت‌ها سود داره؟

بیاید درباره‌ ش حرف بزنیم.

احتمالاً تجربه‌های همدیگه میتونه خیلی به تازه‌کارها کمک کنه.

4 لایک کرده

من خودم با چند تا پراپ فرم کار کردم. از جمله فانددنکست، پراپی و سرمایه‌گذار برتر. تجربه‌هام هم ترکیبی بوده، هم خوب دیدم هم بد.

مثلاً با فانددنکست تجربه بدی نداشتم و کلاً ساختارش حرفه‌ای‌تر به نظر میاد. سرمایه‌گذار برتر هم تا جایی که من کار کردم اوکی بود و مشکل خاصی نداشتم. ولی از اون طرف داستان پراپ فرم‌ها یه کم پیچیده‌تر از چیزیه که تو تبلیغات می‌بینیم.

واقعیت اینه که این صنعت هنوز خیلی ثابت و قابل اتکا نیست. یعنی اگر کسی فکر کنه میشه سال‌ها خیلی راحت فقط روی پراپ فرم‌ها حساب باز کرد، به نظرم کمی خوش‌بینانه است.

خود من حساب داشتم جاهایی که بعداً کلاً اسکم شدن یا بسته شدن. مخصوصا این اواخر که تعداشون هم خیلی زیاد شده متاسفانه.

مثلاً همین پراپی که خیلی‌ها باهاش کار می‌کردن و تا همین پارسال جزو خوبها بود واقعا. یا True Forex Funds که یه زمانی یکی از بزرگ‌ترین‌ها بود و خیلی‌ها داخلش حساب داشتن. یه دفعه کل ماجرا جمع شد.

برای همین به نظرم پراپ فرم خوبه، ولی باید با این دید واردش شد که یه فرصت خوبه برای ترید با سرمایه بیشتر

ولی نباید کل برنامه مالی یا آینده تریدت رو فقط روی پراپ فرم‌ها بچینی.

خود من الان بیشتر اینطوری نگاه می‌کنم که اگر پراپ بود و شرایط خوب بود استفاده می‌کنم، ولی سعی می‌کنم همزمان روی حساب شخصی هم کار کنم که کاملاً وابسته نباشم.

3 لایک کرده

من که هیچ وقت اعتماد نکردم به پراپ فرم ها :+1:

4 لایک کرده

آره دقیقاً همینطوره. منم با حرفت تا حد زیادی موافقم.
مثلاً همین NPE یا حتی بعضی پراپ هایی که واقعاً عمرشون به یک ماه هم نرسید. مثل فاندیار. یه مدت کوتاه سر زبونا میفتن، چند نفر چالش میخرن، بعد یهو کلاً غیب میشن. برای همین آدم بعد از مدتی یه جور احتیاط ناخودآگاه نسبت به کل این فضا پیدا میکنه.
واقعیتش اینه که صنعت پراپ هنوز خیلی سفت و سخت نشده. یعنی نمیشه خیلی بلندمدت روش حساب باز کرد. من خودم حساب داشتم جاهایی که بعداً یا کلاً بسته شدن یا داستان براشون پیش اومد.

از اون طرف یه مشکل بزرگ برای ما ایرانی ها هم قیمت دلاره. وقتی دلار اینقدر بالاست، ساختن یه حساب شخصی درست حسابی واقعاً کار راحتی نیست. مخصوصاً اگر بخوای بری سمت بروکرهایی که حساب ECN واقعی دارن چون معمولاً حداقل دیپازیت مشخصی میخوان و برای خیلی ها اون عدد اصلاً عدد کوچیکی نیست.
پراپ فرم برای ماها با این شرایط همچین بد هم نیست. یعنی با هزینه کمتر میتونی به یه حساب بزرگتر دسترسی داشته باشی و ترید کنی. حداقل این محدودیت سرمایه اولیه رو نداره. البته به شرطی که اسکم نشی :joy:

5 لایک کرده

پراپ فرم میگه 100 دلار بده به من به تو 1000 دلار اعتبار میدم که کار کنی، ولی فقط میتونی به انداره همون 100 دلارت ریسک کنی!!! خب مگه مغز خر خوردم! میرم همون 100 دلار را تو یک بروکر کار میکنم!

4 لایک کرده

نه کجا با 100 دلار بهت حساب 1000دلاری میدن؟
حساب دو مرحله ای که با حدود 100 دلار میخری 25000 دلار بالانس داره. اگه دراداون روزانه رو درنظر بگیری 5 درصد میشه 1250 دلار محدوده ریسکت.
تازه شما توی بروکر با 100 دلار نمیتونی حساب ecn داشته باشی ولی توی پراپ میتونی.
درسته پراپ خیلی مشکلات داره ولی از خوبی هاش نمیشه چشم پوشید.

3 لایک کرده

دقیقاً! پراپ فرم برای کسیه که سیستم و استراتژی سودده داره و فقط لنگ سرمایه‌ست، نه کسی که هنوز داره دنبال اندیکاتور میگرده.

حقیقتش اینه که پراپ فرم مدرسه ترید نیست، بلکه اهرم ثروت برای تریدرهای پخته‌ست. بزرگترین اشتباه اینه که کسی بخواد با پراپ فرم تریدر بشه چون استرس پاس کردن چالش تمرکز رو از یادگیری میگیره.

بنظرم اگه کسی مدیریت ریسک توی خونش باشه قوانین پراپ براش چالش نیست بلکه خروجی منطقی دیسیپلینشه

البته این وسط باید حواست به پراپهای فیک باشه که بیزنس مدلشون روی سوختن اکانت مشتری بنا شده، نه پرداخت سود. پراپ معتبر دنبال تریدر سوددهه، نه فروش تیکت امتحان!

6 لایک کرده

بنظرم یه مشت شرکت پانزی هستن که اگر هم سودی پرداخت کنن از هزینه چالش ها هست
حداقل چیزی که توی ایران باب شده اینه
شاید توی کشورای دیگه پراپ های واقعی هم پیدا بشه

4 لایک کرده

بنظرم پراپ فرمی که قوانین شفاف داشته باشه و سود تریدر رو بده پراپ فرم خوبیه. مشکل اینه که خیلی از پراپ فرم ها قوانین شفاف ندارن و از همین عدم شفافیت سو استفاده می‌کنن و به هر بهونه‌ای سود تریدر رو پرداخت نمی‌کنن!

من تا الان با SGB کار کردم و راضی بودم از اول تا همین الان

5 لایک کرده

پراپ خوب پراپ ورشکسته است… چون هم تکلیفش با خودش معلومه هم با معامله گر…. :rofl:

1 لایک کرده

:ok_hand: