الانی که شرایط استیبل نیست به نظرم دمو بگیر بک تست و تمرین و اینا
یکم شرایط پایدارتر شد تکلیف معلوم شد پراپای معتبرم وصل شدن بعد پراپ بگیر
بستگی به شخصیتت داره ولی شرایط الان خودش یه بار روانی داره پراپم که داستانه مخصوصا که هر پراپی یه حکایتی داره با قانوناش و اونم داستانه و اگر آدم حساسی باشی فشار میاد بهت و اگر نه به قول خودمون همینجوری عشقی میخوای بگیری هر چی شد شد که ولکام تو د کلاب
آره بعضی پراپا دمو هم دارن ولی کلا منظور من این بود که فعلا اکانت دمو بگیر از بروکرایی که فعالن برا تمرین تا بعد که شرایط اوکی شه نه حالا صرفا دموی پراپ
پیگیر پراپا هم قبلا شدم دوتا از معتبرایی که پیدا کردم سرمایه گذار برتر و فاندد نکست بودن
فقط ببین به شدت مهمه نت که وصل شد سرچ بزن مخصوصا مصاحبه های نماینده هاشون و ببین چون علاوه بر قوانینی که تو سایت نوشتن یه سری ریزه کاریم دارن
مثلا فاندد نکست نماینده ایرانش میگفت که اگر اشتباه نکنم من رو داوجونز پنج دقیقه اولی که تایم امریکا باز میشه پوزیشن نزنید چون اون تایم خیلیا میزنن و پراپ اینو کپی ترید براتون میگیره و هیچ کاریش نمیشه کرد
اینا رو هم بعد حواست باشه هر پراپی انتخاب کرده ریزه کاریاشم پیدا کن
شاید با یه حساب کوچیک بشه کار کرد، اما اینکه وقت و سرمایهت رو بذاری روی پراپی که فقط به خاطر وصل بودنش میتونی ازش استفاده کنی، به نظرم تصمیم درستی نیست.
بهتره فعلاً بری سراغ دمو، بکتست بگیری و استراتژیت رو فاینتیون کنی تا شرایط پایدار بشه و اتصالها درست کار کنه.
سلام و احترام
ببین کلا یک درصد هم سعی کن خیالت راحت نباشه بابت هیچ شرکتی و انتظار قطعی از اینکه اون شرکت 100 از 100 باشه، نداشته باش.
مورد بعدی اینکه هستند الان شرکت هایی که فعال هستند مثل رابین سود
بعد بهترین هم نداره، شما با هر کدوم که کار کردی، قوانینش هم باب میلت بودش، میشه بهترین. ولی به اعتبار بخوای نگاه بکنی، اول سرمایه گذار برتر به نظرم معروفه بعد شرکت هایی مثل رابین سود و پراپکو و فاندد نکست و … که تو ایران بروکر هم لیستشون هست.
بابت اون مسئله دو هفته ای که میگی هم بعضی چالش ها محدودیت زمان ندارن و شما باز بزار تا یک ماه اصلا. ولی بعضی هاش نه و به مشکل زمانی برمیخوری.
ببین چیز خاصی هم نداره که بلد نباشی. صرفا باید یه سری قوانین هر شرکت رو رعایت کنی.
چون تجربه نداری، توصیه میکنم رایگان هارو فقط بگیر. مثلا رابین سود چالش رایگان داره، برو الکی توش بچرخ و قوانینشو بخون، بعد تمرین کن. چیز خاصی از دست نمیدی. اینطوری یکم از حالت اینکه میگی کلا بلد نیستم هم خارج میشی. هر شرکت دیگه ای هم که داشت رو برو کنارش تست کن فقط مطمئن باش که قوانین روش اعمال بشه تا دستت بیاد چی به چیه.
امیدوارم این چیزایی که گفتم مفید باشه برات
موفق و موید باشی
دقیقا درسته من استراتژیم اول سشن نیویورک هست نه تنها حسابو گرفت حتی دیگه نمیتونم تو فانددنکست فعالیت کنم چون فکر میکنه کپی ترید میکنی در حالی که استراتژی و تحلیل خودم بود ایمیل هم زدم فایده نداشت