ماهیت یک پراپ فرم

هزینه چالش ۱۰۰ k در اکثر پراپ ها ۵۰۰ دلار هست ، در عمل فقط به 10 k دسترسی هست !

برای ۱۰ درصد رشد اولیه حساب شما عملا ۱۰۰ درصد از اون ۱۰ k باید کسب کنید که اگر همون کار رو روی ۵۰۰ دلار خودمون انجام بدیم تا اینجای کار ۱۰۰۰ تا داریم ،

در مرحله دوم باید ۵ درصد گرفت که میشه ۵۰ درصد از او ده کا که اگر روی پول خودمون اینکار رو بکنیم تا الان ۱۵۰۰ تا داریم ، با فرض اینکه در مرحله ریل هم ۱۰ درصد بگیریم مجموع سود ما میشه ۱۰ هزار که با کسر سهم ۷۵۰۰ دلار پرداخت میشه ! در حالی که اگر عین اونکار رو روی همون ۵۰۰ دلار خودمون انجام میدادیم تا الان ۳۰۰۰ تا داشتیم

پس پراپ عملا بازی با اعداد برای گول زدن مردم هست و خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه

4 لایک کرده

این تا زمانی درست هست که شما فقط بخواید یه برداشت از حساب داشته باشید محاسبات رو برای 3-4 برداشت حساب کنید میبینید که تفاوت خیلی خیلی زیاد هست. جدای از اون از لحاظ روانی شما برای اینکه پولتون رو 3 برابر کنید روی حساب ریل باید درصد خیلی زیادی ریسک در هر پوزیشن انجام بدید و قطعا این موضوع باعث مشکل ذهنی میشه براتون ولی روی حساب پ
قطعا پراپ فرم ها تا حد قابل توجهی مشکل کمبود سرمایه رو جبران میکنن ولی موضوع اصلی اینه که پراپ ها خصوصا تو ایران زیاد قابل اتکا نیستند و طبیعتا به مرور زمان با تریدرهای سودده ای که برداشت های متوالی دارن کار نمیکنن چون به ضرر شرکته (مگر مواقعی که سود اون تریدر آن چنان زیاد نباشه و مبالغ پایین باشه ولی اگه مبالغ چند هزار دلاری به صورت متوالی باشه مشکلات زیادی به وجود میارن و هر طور شده سعی میکنن اکانت رو ازتون بگیرن). تریدری برای شرکت های پراپ (خصوصا ایرانی) سود داره که ضررده باشه چون عمده پرداخت سود تریدرهای موفق از طریق هزینه چالش های باخته شده بقیه تریدرا به دست میاد

14 لایک کرده

پراپ یعنی دام پهن کردن برای خالی کردن جیب شما.حالا به هر نحوی شده نمی‌ذارن شما برنده بیرون بیایی.دوستان ترید راه یک شبه پول دار شدن نیست لطفا بعنوان یک کسب و کار با قوانین خودش بهش نگاه کنید

6 لایک کرده

سخت در اشتباهی برادر من پراپ یعنی راه نجات تریدر،یعنی مسیر 2 ساله رو یک ماهه رفتن.

من دیدم کسایی که برداشت های شیرین زدنو به خیلی چیزایی که میخواستن رسیدن در صورتی که اگه میخواستم با سرمایه ناچیز خودشون وارد بازار بشن هنوز اون عقب مقبا بودن..

پیشنهاد میکنم یکم فکر کنی یکم ذهنتو باز کنی..

6 لایک کرده

آره حتما این کارو بکن ولی می‌خوام چهرتو وقتی دو تا استاپ 50 دلاری رو حساب 500 دلاریت خوردی ببینم!

و بعدش ببینم میتونی خودتو دوباره جمعو جور کنی یا نه!:wink:

4 لایک کرده

ترابی نهاد ( باید رییس یا صاحب sgb باشه, خودش بهم گفت بیشتر از ۹۰ درصد هرگز به سود نمیرسند ، در خصوص استاپ که گفتین ، هیچ فرقی بین ده درصد از ۵۰۰ دلار با ۱ درصد از بالانس پراپ نیست و فقط اون عدد رو مغز ما جور دیگه پردازش می‌کنه میکنه

1 لایک کرده

ببینید با 500 دلار حساب مستقیم خیلی خوبه به شرطی که صبر داشته باشین و اعصابی از فولاد وگرنه. یه پراپ 100000 دلاری اگه واریزی داشته باشه خیلی به نفعه

ببینید یک نکته ای رو در نظر نگرفتید تریدر اگر سودده مستمر باشه تاکید میکنم سودده مستمر وقتی که برداشت اول رو از پراپ بزنه عملا ریسک فری هستش و تا هر تعداد که برداشت داشته باشه بعدش هیچ ریسکی رو تحمل نمیکنه اما توی بروکر شما همیشه ریسک از دست دادن اصل سرمایه رو داری اما این موردی که گفتم در یک پراپ فرم معتبر که به بهانه های الکی تریدر سودده رو بن نکنه یا به هر دلیلی ریجکت سود نکنه

2 لایک کرده

پراپ برای فردی که سود ده هستش میتونه گزینه عالی باشه، واقعیت اینکه کسی که تو حساب ریل حالا با هر بالانسی نمیتونه سود کنه توی پراپ هم نمیتونه ولی یکی از خوبی های پراپ بعضی قوانین اش مثل daily drawdown و…. که باعث میشه تریدر رو وادار به رعایت مدیریت ریسک وسرمایه بکنه و دنبال سود های بزرگ و بی ثبات نباشه، من خودم پراپ رو به کسی پیشنهاد میدم که استراتژی سود ده و با ثبات داشته باشه حالا با هر مقدار سودی حتی کم که بتونه چند برداشت داشته باشه و بتونه با برداشت از اکانت های پراپش یه حساب ریل خوب بسازه

2 لایک کرده

وقتی میخوایم یک حساب پراپ شرکت کنیم این مهمه که با حساب فعالیت کنیم هر روز؟ مثلا من به شخصه تو ماه شاید ۳ معامله گیرم بیاد بزنم

1 لایک کرده

تعریف واقعی پراپ :
پراپ‌فرم یه شرکته با ظاهر حقوقی، اما باطلش کلاهبرداری محض؛ یه جور دزدی که فاکتور رسمی هم بهت میده

4 لایک کرده

حتی محاسباتت هم اشتباه بود! با فرضیات شما با بروکر کار کنی نهایتا دستت ۱۷۵۰ میمونه. با پراپ کار کنی نهایتا ۷۵۰۰ دستت میمونه. حالا بماند ریفاند پراپ! بیشتر از ۴ برابره عزیز. البته با لحاظ اینکه شرکت بروکر یا پراپ اسکم نباشه که ماشالا این شرکتای اسکم کم نیستند تو ایران فعلا.

2 لایک کرده

نه کاملآ درست حساب کردم ،

در پراپ , در هر مرحله که حساب رو از دست بدین کل چالش از دست رفته !

بنابراین در بروکر هم باید با فرمول مشابه حساب کنیم ( همون سود مرکب )

1 لایک کرده

حتی اگه سود مرکب هم در نظر بگیری باز هم محاسباتت اشتباهه علی‌جان. مگر اینکه بخوای با ریسک فضایی رو بروکر کار کنی که اونطور مطمئنا اکانت بروکر رو زودتر از فیل کردن اکانت پراپ کال میکنی.

1 لایک کرده

عزیز نطر شما درست هست

الکی خودت رو خسته نکن که دیگران قانعت کنن

مشخصا متوجه داستان هستی و میدونی بازی پراپ چی هست

البته خیلی ها بازی دوست دارن و چهار چوب داشتن رو

چون همه نظم یک فرد با دیسیپلین رو ندارن

و بخوان برن رو حساب شخصی، شکست اول رو تا نابودی آخر خودشون ادامه میدن

و هی تو ضرر حساب شارژ میکنن

ولی تو پراپ ضرر تریدر تازه کار به طور دقیق محدود میشه

برای این من طرفدار پراپ هستم برای افراد تازه کار و پیدا کردن یک چهارچوب برای خودشون

ولی وابسته شدن به پراپ رو خیر

استفاده بکنیم ولی محدود نشیم به پراپ

2 لایک کرده

بله حق با شماست ( کلا متوجه منظور من نشدی )

من کاری به اعداد ندارم ، دارم میگم در پراپ فقط اعداد رو جوری بزرگ کردن که ملت رو گول بزنن در حالی که واقیت چیز دیگست.

شما هر جور میخوای حساب کن

1 لایک کرده

این دقیقا همون کاریه که در پراپ انجام میدید ، ۵۰ درصد پولت در بروکر بسوزه حکم اینو داره که ۵ درصد در پراپ ضرر کنی ! چون این ۵ درصد هست اون ۵۰ درصد مغز شما جور دیگه پردازش می‌کنه ، در عمل هیچ تفاوتی ندارن

1 لایک کرده

پراپ سودتون رو نداد چی !؟ پراپی ، npe , تامین سرمایه ، ….. همه وقتی بستن کلی آدم ازشون حساب داشتن

2 لایک کرده

علی جان اگر بروکر سودتون رو نداد چی؟

دست ایرانی جماعت تو بازار مالی به هیچ جا بند نیست

2 لایک کرده

دقیقا نظر من هم همین هست(پست اول) پراپ کلا یک کلاهبرداری هست!

ولی برای تازه کارها بسیار بسیار مفیده! چون مدیریت ریسک و ترید کردن رو به شکل حرفه ای یاد می گیرن.

چیزی که من در سرمایه گزار برتر به چشمم خورد مثلا با 17 دلار 1000 دلار میگیری که با دراودان 5 درصد روزانه یعنی عملا 50 دلار سرمایه با چند ماه وقت گزاشتن. البته مقدار ریسک در هر ترید مطمین نیستم حتی 50 تا هم باشه!. البته سریع نگاه کردم شاید دقیقش این نباشه!

2 لایک کرده