مثل بامبو میتونه باشه رشدت با این تجربه ![]()
![]()
![]()
خدا از دهنت بشنوه امیدوارم دیگه بسم باشه😄
ترید یعنی از دست دادن دارایی هایی که داشتی و با گذاشتن وقت و زمان
در آینده میتونی همه چیز هایی که از دست دادی رو بدست بیاری
این آینده معلوم نیست کی هست ولی ارزشش رو داره
چیزی که از اول نمیدونستم ولی حالا فهمیدم
از نظر مناسب بودن آدم باید حوصله اعصاب رو داشته باشه که خدارو شکر من دارم
این شرط اول ترید کردن هست
عالیه موفق باشی ![]()
سلام وقتتون بخیر
برای تجربه جدید و ساختن جهانی نو برای خودتون هیچ وقت دیر نیست .
به خودتون همیشه امیدوار باشید .
شما خیلی کمتر از جوون تر ها هیجانی تصمیم خواهید گرفت بخاطر تجربه ای که دارید این رو در نظر بگیرید
طول کشیدن مسیر برای هرفردی متغیره
بعضی با 6 ماه سودده شدن بعضی با 10 سال
امیدوارم مسیرتون در زمانی که باید نتیجه بده ![]()
سپاسگزارم از انرژی که دادین
سپاسگزارم از پاسخ تون
من نظرم این است که راز موفقیت یک تریدر ان است که از سرمایه کسی استفاده نکند و از سرمایه خودش حتی کم انهم سرمایه ای که چندان تاثیری در زندگیش ندارد استفاده کند.
تعجب میکنم از شما . اگر مسیر را درست بروید با دو سال تجربه به سود می رسید مهم این است که وققتان را با ازمون و خطا هدر ندهید
خب من ۵۴ سالم بود که با ترید آشنا شدم و الان ۶۰ سال دارم. پلنی که چیدم برای به دست آوردن یه مبلغ کلان هست. اتفاقا سن زیاد می تونه کمک کنه که زودتر از هیجانات کاذب ترید بیرون بیایی
از 31 سالگی شروع کردم الان 36هستم ،گوش شیطان کر مثل اینکه دارم میرم تو گوز مستمر
اما تو کوه صبر باش
طاقت بیار و مرد باش ![]()
![]()
![]()
نمیدونم چرا رسما به این رسیدم که بازار کلا یه توهمه و اصلا اصلا نمیشه توش موقق شد مگه میشه هر چی بزنی برعکس حرکت کنه؟ یه استراتژی با ۷ باخت پشت سر هم که دارم ادمو به همه چی خصوصا خودم بدبین کرده
هزاران رویا کشته میشه تا بدونی زندگی رویایی نیست، اما هزار و یکمین رویا زنده میمونه تا بدونی زندگی بدون رویا معنی نداره
اگر این بازار رو دوست داری و مناسب خودت میبینیش باید تلاشت رو بکنی
بلاخره میرسی
امید واهی نمیخوام بدم… همهش برمیگرده به خودت که آیا مناسبت هست یا نه
نمیدانم بشدت گیج شدم. چند تی پی کلا میبره تو اوج و استاپ های متوالی داغون میکنه و ناامید از ژندگی که در ۴۵ سالگی دیگه فرصتی برای ساختنش نیست اونم تو این کشور خراب شده
دوسال تایمی نیست که بخواید نا امید بشید…
من خودم بعد از 4 سال نتیجه رو گرفتم تا حدودی و اسمش رو موفقیت نمیذارم چون تازه بعد از اینکه نتیجه رو مشاهده میکنی از نظر من میرسی به اول راه
ادامه بدید و استمرار داشته باشید
ضعف های استراتژیتون و مهم تر از اون ضعف های روانشناسیتون رو پیدا کنید و حل کنید… حتمن نتیجه میگیرید
بخواید مقایسه کنید نسبت به کسی که تو یک سال به نتیجه رسیده عقب موندید و نسبت به کسی که 10 ساله و هنوز هم داره تلاش میکنه که به نتیجه برسه خیلی جلو هستید…
مقایسه نکنید پس و راهتون رو برید
7 سال
Ict
Smart
Rtm
Price action
فقط خودت خدای چارتت باش
به به کارنامه قوی ای دارید
موفق باشید همیشه ![]()
کوچیک شمام. ![]()
![]()
![]()