من از ۲۶ سالگی تازه شروع کردم یاد گرفتن و تا دی ماه داشتم بک تست میگرفتم و دمو کار میکردم الان که ۲۸ سالمه و همچنان شروع نکردم و دوس دارم پراپ پاس کنم با توجه به شرایط الان ![]()
از۱۹
یک ساله هستم
آقا سعید ببخشید شاید بی ربط به نظر بیاد برای استراتژیت چه بک تستهایی گرفتی و برای چه مدت؟
دوی ۲۰ معامله اخیرت چند بار استراتژیت رو نقض کردی؟ آیا استراتژیت کاملا شفاف و بدون قابلیت تفسیر هست؟ آای استراتژیت رو میتونی پشت یه ککارت ویزیت بنویسی؟ یعنی خیلی که پیچیده نیست؟ با بررسی این موارد می تونی خیلی راحت از این حالت بیرون بیایی. موفق باشی
جسارته ولی اصلن تو پاس کردن پراپ و حساب ریل باز کردن عجله نکنید ![]()
بکتست و دمو اگه جواب بوده براتون این مدت که گفتید اونوقت بهش فکر کنید
چون روانشناسیش خیلی متفاوته کم ریسک وارد شید به بازار که تجربه تلخی نشه براتون
نیروی تازه نفس ![]()
برو درسته ![]()
به ژ.رنال دموت نگاه کن اگر توی یه ماه معامله هیچ وقت استراتژیت رو زیر پا نذاشتی پراپ بگیر و گرنه هنوز نگیر دمو کار کن یه ماه دیگه
سلام خسته نباشید و پر سود باشید
خودم از 14 سالگی شروع کردم و الان 16 سالمه
بطور کلی دو سال سابقه دارم ولی یک ساله بصورت حرفه ای و جدی و هرروز با بکتست و آموزش تمرین میکنم
فعلا بدلیل نبود سرمایه فقط دارم سعی میکنم رو مهارتش مسلط بشم:joy:
اینو به عنوان فرصت میبینم
سبکمم اولش با پرایس اکشن و آیچی موکو شروع کردم
بعدش با lit نقدینگی remfx بعدش دیگ با استراتژی YBH مهراس شایسته BILIFX آشنا شدم الان بصورت حرفه ای باهاش کار میکنم البته قصد دارم بعد آزاد شدن اینترنت ها میخوام مینی دوره هانت آرش وداد رو ببینیم خلاصه راضیم ترید شغل با آموزش و تمرین مفید و درست خیلی شغل خوبیه انشاالله گرگ وال استریت بشیم ![]()
![]()
![]()
موفق باشی عزیز
ایشالا ![]()
![]()
درود از ۱۴ سالگی شروع کردم الان تقریبا ۱۹ سالمه
برای کسایی که تاز میخوان بیان توی این مسیر چند مورد هست که خیلی اهمیت داره
۱_ هر سبکی رو که میخواین یاد بگیرید سعی کنید به تمام مطالب تسلط کامل داشته باشید و تمام تلاشتون رو براش بکنید و هی از این شاخه به اون شاخه نپرید
۲_ مدیریت سرمایه خیلی مهمه و رعایت نکردنش میتونه تمام زحمت های شما رو به باد بده پس برای خودتون یک پلن مدیریت سرمایه بنویسید و تا آخر عمرتون رعایتش کنید(فکر یک شبه پولدار شدن هم از ذهنتون بیرون کنید چون ترید حرفه ای هست که نیاز به تلاش و دیسیپلین داره )
۳_ صبر مهمترین عامل موفقیت شماست
تشکر بابت نکاتت
موفق باشی دوست عزیز ![]()
من بیشتر توی لایو بازار تستش کردم تا اینکه تو بکتست بگم اینجا وارد میشدم. تعدادش ۱۹۰ تاست. استراتژیم میشه تو یک صفحه دفتر نوشتش. تقریبا شفافه. شاید مشکلش اینه توی یک دقیقه ورود میکنم و نوسانش زیاده تو این تایم. تا جایی که میتونم نقض نمیکنم. اصلا حجم بالا نمیزنم فقط نیم درصد. اورترید نمیکنم ( روزی ۳ تا اجازه دارم دوتای اول سود شد یا ضرر سومی رو نمیزنم). استاپ داره تمام معاملات. استاپ جابجا نمیشه.معامله دستکاری نمیشه یا استاپ یا تی پی