چند سالتونه و از چه سنی ترید میکنید؟

الان سبکت سود ده است ؟ بطور واقعی بازده کارتان را بگویید خیلی کنجکاوم روی این سبک

افرین دقیقا همه حرفی بود که میخواستم بزنم
روانشناسی و خودشناسی لازمه ی این راهه

با سلام تمامی سبک ها سوده هستند اگر تمرین کنید درضمن اچیموکورو باید یه استاد اموزش بده وگرنه نمیتونی سود کسب کنی

سلام سوال جالبیه والا من خودم بخاطر پول استارت زدم بعدش کم کم علاقه پیدا کردم از شانس من نهم که انتخاب رشته بود شروع کردم ترید انتخاب کردم انتخاب رشته مو کردم هنرستان یعنی ترید به درس ترجیح دادم بعد یک سال نامید بودن گفتم دیگ درس که هنرستان رفتم دیگ دیگ با این دلار تصمیم گرفتم ترید ادامه بدم و بهترین تصمیم زندگیم بود الان دارم کم کم نتجیشو میبینم

نحصیتمم کوتاهه : اگه وارد کشتی ای شدین باید تا آخرش برین چون اگه بخواین خارج شین تو اقیانوس غرق میشین

چه جمله قشنگی بود

به‌به

موفق باشی کلی😍

نکته ای که برام جالب بود اینه که اکثر بچه هایی که توضیح دادن این شغل رو از سنین کم شروع کردن.

فک کنم در آینده ی نزدیک ایرانیا غولای صنعت ترید بشن

استارتش خورده

اگه کامیونیتی ترید ایران سالم باشه این اتفاق خواهد افتاد

نه که با شارلاتان بازی و دوره فروشی خراب بشه

اگر اوضاع ایران درست بشه که من ایمان زیادی دارم که درست میشه اون وقت میشه یکی از بزرگترین صندوقای مالی جهان رو با تکیه بر دانش همین بچه ها افتتاح کنیم.خودم که قصدم همینه

سلام
من از 13سالگی شروع کردم و الان 3سال هست توی این بازارم.

حدود 6ماه اخر طول کشید که به استراتژی مسلط بشم (شکار پول هوشمند)و قبلش با دوره ای که بد نبود ولی چون رایگان به دستم رسیده بود و منتور نداشت به نتیجه نرسیدم و درجا زدم(یعنی حتی نمیدونستم چجور درست چکلیست طراحی کنم) ولی منتور های ارش وداد کمکم کرد تا با با شکار پول هوشمند به نتیجه برسم و هم اون دوره رایگانه رو فهمیدم باهاش چی کار کنم.

امیر حسین نام آور هم با مسائل روانشناسی و استایل و … خیلی کمکم کرد.

نمیگم وقتم قبل شکار پول هوشمند فنا رفت چون اطلاعات زیادی از جمله روانشناسی و قوانین و… یادگرفتم ولی کاش از اول دوره ای که باهاش استارت میزدم شکار پول هوشمند بود.

نکته ای که به نظرم از همه مهتره اینه که(البته جسارت نمیکنم):پیشنهاد میکنم نروساینس و هرمون های مغزی و … روی تحقیقات عمیقی روش داشته باشید چون حتی مقدار غذایی که خوردین و فاصله زمانی ای که از پای چارت نشستنتون داره هم روی تصمیم های و رفتارتون تائسیر و روی برایند ربط مستقیم داره.
دیگه خیلی حرف زدم،فعلا :sweat_smile:

من الان ۴۵ سالمه و دو سال هست تقریباً جدی شروع کردم دوتا پراپ از دست دادم که البته استراتژی نداشتم، الان دارم با mtr کار میکنم و فوروارد تست ۲۰۰ عددی وین ۵۰ با ریوارد ۲ داره، ولی خیلی ناامیدم همش فک میکنم که تا به سوداوری برسم بعد حساب خودمو داشته باشم بعد بتونم پول دربیارم شاید یه ۴۰ سال طول بکشه، داغونم. خوشبحال شما که حداقل خیلی زودتر وارد شدین.

۱۸ سالگی آشنا شدم کم کم آموزش دیدم اما اموزشاتم کامل نبود ، اردیبهشت پارسال که ۱۹ سالم بود اموزشات کامل اسمارت مانی رو پیدا کردم و از تابستون پراپ خریدم فیل کردم تا اینکه تو ۲۰ سالگیم یعنی بهمن پارسال تونستم ی پراپ پاس کنم..
آموزش درست خیلی مهمه..

۵ساله داخل بازار های مالی کار میکنم از ۱۹ سالگی تخصص اصلیم جفت ارز های فارکسه

شما به محض اینکه به اون ثبات معاملاتی برسی میبینی که اونقدر سریع مشکل سرمایت رفع میشه که حتی خودتم باور نمیکنی.

اون وقت جذب سرمایه از پراپ،حتی صندوقای مالی،حتی افراد پولداری که سرمایه شخصی در اختیار معامله گرا میزارن و … روش دیگه رو جلوی پات میبینی که به سلیقه خودت میتونی انتخاب کنی.

اگر به اون آمار و ثبات قابل قبول برسیم اصلا با ارائه همون امار برای اینکه مارو جذب کنن سر و دست میشکنن.نگران این موضوع نباش

از ۱۶ سالگی شروع کردم

از 18 سالگی اولین معامله ام تو توبیت انجام دادم

حالا هم از این داستان سه سال میگذره که میگم غلط کردم باهاش آشنا شدم

آشنا شدنش هم سر کلاس درس بود که رفیقام داشتن انجام میدادن

۳۴ سالمه.

از روز آشنایی اولیه بیش از ۱۰ سال

از روز صفر اموزش بیش از ۶ سال

از روز صفر دی ترید بیش از ۵ سال

از بچه های دوره ی روبوفارکس و بایننس میشم تقریبا و سهام انویدیا رو توی پلتفرم آر تریدر روبو هولد داشتم و به خاطر تحریم مجبور شدم بفروشم و همینطور سال ۹۴ با پی سی خانگی بیت ماین میکردم.

ولی اگه بخوام دوره ی اصلیم رو بگم همین ۵ ۶ سال آخر میشه .

بیش از ۲۰۰۰۰ ساعت تمرین اموزش و ترید ریل و پراپ و دموی فشرده .

تقریبا همه ی سبک ها رو بلدم و میدونم دارن چی میگن هر کدوم که فکرش رو بکنید .

تقریبا بیش از ۱۰۰۰۰۰ ترید داشتم تو این مدت چه دمو چه ریل چه پراپ چه کامپتیشن

ولی متاسفانه تازه یه چند ماهی میشه که راهم رو پیدا کردم :grinning_face_with_smiling_eyes:

موفق باشی در ادامه مسیرت :heart:

نکته خوب و جالبی بود ممنون

راه طولانیه :wink:

موفق باشی دوست عزیز :handshake:t3:

ذوق میکنم میبینم از این سنین شروع کردن خیلی ها

نمیدونم چرا :joy:

چند وقت شده؟

چرا پشیمونی؟

بخاطر وقت و حوصله ای که باید گذاشت؟ یا در کل مناسب خودت نمیبینی؟