دی ماه 1402 بود که 18 سالم شد و میخواستم زود پولدار بشم با صرافی نوبیتکس شروع کردم دلار تقریبا ۵۰ اینا بود بخاطر انتخاب نمیدونم چی قیمت ها پایین هم اومده بود
دلار میخریدم گرون میشد می فروختم هنین قدر صدا در حد ۲ _۳ دلار که سودی هم نداشت همش کارمزد صرافی میشد:joy: خیلی حال
فروردین ماه گفتم باید یه شروع جدید داشته باشم و شروع کردم به آموزش حرفهای
بعد یک سال اولین پراپ پاس کردم از سرمایه گذار برتر که تو تخفیف های عید خریده بودم بعد 7 ماه ازش برداشت زدم اونم پراپ یک که
هر چند قبلش تو ریل برداشت زدم وقتی پراپ پاس کردم و ریل شد از sgb دقیقا مصادف شد با خرابی سرور های پراپ ها اگر کسی یادش تو تابستون که سرمایهگذاربرتر گفت سرور اختصاصی طول میکشه تو اون هفته ها ریل شارژ کردم و از شانس خودم برداشت زدم اولین برداشت
بعدش گفتم چه کاریه من برنده مارکت ام و از حساب هزار دلاری رفتم از کامبت یه 25کا خریدم و اون خیلی زود از دست رفت هنوز روانشناسی خوبی نداشتم
الان هم بعد دوسال برداشت میزنم فیل میشه رد میشه و…
در کل هنوز مستمر نیست اما خب تا تهش هستم
در آخر الان ۲ سال و تقریبا یک ماه از شروع حرفه ای من میگذره و حدودا ۵ ماه هم هست ک سرباز ام
یادم افتاد یه چیزی: مایکل توی یکی از روده درازی هاش حالب بود می گفت: که من مدتها در اوایل تریدم در سود بودم و اوایل سویا معامله می کردم و همش هم می خریدم و چند ماهی سود گرفتم نگو که روی خوش بازار مصادف شده با «بای» گرفتن من بعد از چند ماه شروع کردم به از دست دادن حسابها…
با بورس ایران آشنا شدم سال 98و سود هم کردم و حرفه ای شدم ولی 10ماه پیش وارد کریپتو شدم تا امروز به سود مستمر ثابت نرسیدم ولی سود میکنم و سویینگ ترید میکنم اما روند ها را میگیرم دوره نخریدم حتی زمان بورس هم نخریدم و صفر تا صد خودم یاد گرفتم با آزمایش و تجربه بسیار زیاد و یک ستاپ کاملا شخصی هم دارم.
سلام دوست عزیز من از درست سن 14 شروع کردم دو سال تو بازارم یک سال که کلا فقط دوره میدیدم بدون تمرین بکتست الان یک سالی میشه ترید حرفه ایمو شروع کردم شونزده سالم شده کم کم دارم با تمرین و نظم نتیجه میگیرم
باسلام
متولد 1366.4.4 از سال 1398 اموزش رو شروع کردم ولی از سال 1400 میشه گفت تریدر شدم اوایل سبک های زیادی رو یاد گرفتم ولی در نهایت با اشنایی با یک استاد کار بلد و خشن مهربون سبکم شد ایچی موکو همراه باروش تک کراس البطه کالیبره شده