چند سالتونه و از چه سنی ترید میکنید؟

دی ماه 1402 بود که 18 سالم شد و میخواستم زود پولدار بشم با صرافی نوبیتکس شروع کردم دلار تقریبا ۵۰ اینا بود بخاطر انتخاب نمیدونم چی قیمت ها پایین هم اومده بود

دلار میخریدم گرون میشد می فروختم هنین قدر صدا در حد ۲ _۳ دلار که سودی هم نداشت همش کارمزد صرافی میشد:joy::joy: خیلی حال

فروردین ماه گفتم باید یه شروع جدید داشته باشم و شروع کردم به آموزش حرفه‌ای

بعد یک سال اولین پراپ پاس کردم از سرمایه گذار برتر که تو تخفیف های عید خریده بودم بعد 7 ماه ازش برداشت زدم اونم پراپ یک که :joy::joy:

هر چند قبلش تو ریل برداشت زدم وقتی پراپ پاس کردم و ریل شد از sgb دقیقا مصادف شد با خرابی سرور های پراپ ها اگر کسی یادش تو تابستون که سرمایه‌گذاربرتر گفت سرور اختصاصی طول می‌کشه تو اون هفته ها ریل شارژ کردم و از شانس خودم برداشت زدم اولین برداشت

بعدش گفتم چه کاریه من برنده مارکت ام و از حساب هزار دلاری رفتم از کامبت یه 25کا خریدم و اون خیلی زود از دست رفت هنوز روانشناسی خوبی نداشتم

الان هم بعد دوسال برداشت میزنم فیل میشه رد میشه و…

در کل هنوز مستمر نیست اما خب تا تهش هستم

در آخر الان ۲ سال و تقریبا یک ماه از شروع حرفه ای من میگذره و حدودا ۵ ماه هم هست ک سرباز ام

شانس تازه‌کار میگن بهش :joy:

اوایل من هم مدام تو سود بودم با اینکه درک خاصی نداشتم از مارکت

همین باعث شد حساب بزرگ بگیرم و فیل کنم و برم از نو شروع کنم :joy:

برای همین اینجا خیلی ها توصیه میکنن به هیج وجه با حساب بزرگ شروع نکنن باقی دوستان که تازه میان

استراتژیشون باید ثابت شده باشه بهشون تحت شرایطی بعد ریز ریز بیان بزرگ کنن حسابو

سقف ذهنی رو هم در کنار هنر معامله کردن باید رشد داد :handshake:t3:

سربازیت هم به سلامتی و پر از خاطره باشه :joy::moai:

یادم افتاد یه چیزی: مایکل توی یکی از روده درازی هاش حالب بود می گفت: که من مدتها در اوایل تریدم در سود بودم و اوایل سویا معامله می کردم و همش هم می خریدم و چند ماهی سود گرفتم نگو که روی خوش بازار مصادف شده با «بای» گرفتن من بعد از چند ماه شروع کردم به از دست دادن حسابها…

درود از 18سالگی شروع کردم و حدود 10ماه هست.

با بورس ایران آشنا شدم سال 98و سود هم کردم و حرفه ای شدم ولی 10ماه پیش وارد کریپتو شدم تا امروز به سود مستمر ثابت نرسیدم ولی سود میکنم و سویینگ ترید میکنم اما روند ها را میگیرم دوره نخریدم حتی زمان بورس هم نخریدم و صفر تا صد خودم یاد گرفتم با آزمایش و تجربه بسیار زیاد و یک ستاپ کاملا شخصی هم دارم.

سلام وقتتون بخیر آقای رحمتی

مرسی بابت وقتی که گذاشتید و نظر من رو مطالعه نموده و متقابلا نظر خودتون رو هم با من در میون گذاشتید

موفق و پرسود باشید

عالی دوست عزیز

موفق باشی

دوره هایی که به فروش میرسه معمولن جواب نمیدن (نه همه‌شون)

اینکه خودت اومدی بالا واقعن تحسین برانگیزه

ولی انرژی مضاعفی میخواد بابت آزمون و خطا و تجربه کسب کردن

یه نقل قول هست که میگه در دنیا دو دسته آدم داریم

یکی از تجربیات دیگران بهره میبره و درس های اونها رو استفاده میکنه و میاد بالا

و دیگری باید خودش تجربه کنه تا یاد بگیره

در هر صورت میتونن موفق بشن هر دو دسته از نظر من ولی خب از نظر تایم و انرژی دسته اول اینجا هوشمندانه تره عملکردشون :wink:

من خودم با کمک یکی از دوستام و یوتیوب این مسیر رو اومدم

(یوتیوب رو با همون اوضاع نصفه و نیمه ای که داشت هم ازمون گرفتن) :joy:

تریدر موفق هیچ وقت دوره پکیج جزوه سیگنال نمی‌فروشد.

پس ویدیو آموزشی درست پیدا کردن خیلی سخته چون فقط 5ویدیو واقعی از 1000ویدیو وجود دارد.

و اینکه از چارتکش باید دوری شود.

در نهایت تجربه یک قدم از علم جلوتر هست.

رد نمیکنم حرفتو :handshake:t3:

چون مسیر تجربی رو تا حدودی پیش گرفتم خودمم

کارت درسته داداش. کلی انگیزه گرفتم. خدمتم ایشالا زود تموم کنی.

سلام دوست عزیز من از درست سن 14 شروع کردم دو سال تو بازارم یک سال که کلا فقط دوره می‌دیدم بدون تمرین بکتست الان یک سالی میشه ترید حرفه ایمو شروع کردم شونزده سالم شده کم کم دارم با تمرین و نظم نتیجه میگیرم

عالی هستی :heart_eyes:

کلی انرژی میگیرم وقتی میبینم انقدر به فکرید و تعداد تریدرامون تو این رنج سنی کم نیست :smiley:
مسیرت سبز باشه

موفق باشی عزیز

باسلام
متولد 1366.4.4 از سال 1398 اموزش رو شروع کردم ولی از سال 1400 میشه گفت تریدر شدم اوایل سبک های زیادی رو یاد گرفتم ولی در نهایت با اشنایی با یک استاد کار بلد و خشن مهربون :rofl: سبکم شد ایچی موکو همراه باروش تک کراس البطه کالیبره شده

دستخوش…

سر در نمیارم اندیکاتور هارو به اون صورت ولی بینشون ایچی یه لول دیگه بود :grinning_face_with_smiling_eyes:

موفق باشید

مخلصم ستون موافق پر سود باشی :heart:

سلام بخاطر حمله ایران به قبرس هست یا بخاطر نت ضعیف؟ یعنی دیگه هیچ وقت نمیده؟تازه مگه ایرانی ها میتونستن ثبتنام کنن قبلا؟

تو افزایش بیت کوین طرف میگف ننه بزرگم با ۹۰ سال سن هرشب یا میگفت امشب پامپ میشه دو روز بعدش دامپ میشه😁

میگف بخرید آینده داره

روم نشد بهش بگم به مادر بزرگت بگو اصن آینده هم داشته باشه تو سن ۹۰ سالگی دنبال آینده ای آخه!!!

احسنت

منم مث شما دهه شصتی هستم

و هیچ دوره و پکیجی رو حتی نگاه هم نکردم .

ما دهه شصتی ها حاضر نمیشم باج به شغال بدیم🤣واسه همینم تجربی آموختیم و پکیج نخریدیم،هر چند با درد و رنج بسیار😀

عاره خب

ولی دلیل من چیز دیگه بود .

معتقد بودم چیزایی که تو نت هست و پکیج فروشی اگر شفا میداد خودشونو میداد

همفکریم……..:clap::waving_hand::+1::heart::rose: