دقیقاً.
اینا میخوان بهانه برای مسدود سازی حساب داشته باشند.
دقیقاً.
اینا میخوان بهانه برای مسدود سازی حساب داشته باشند.
ضرر دادی دیگه شکایت از چی؟
فدا سرت منم ضرر دادم به اندازه تو… سخت نگیر
همینه هیچ کس بهت یاد نمیده ضررش میدی تا یادبگیری
مثل اینکه پلت فرم هیوا باز شده
شما تجربه معامله توهیوا دارید؟یا فقط فراز
منتظر هستم که باز شه فراز…..
آخه میگن کلاه بردار بود فقط خاستم بدونم
سلام
سلام
وبسایت هیوا گلد با شکل و کاربری جدید و پیشرفته تر و با گرفتن مجوز فعالیت قرار هست از فردا شروع به فعالیت کند با لینک و شکل و شمایل جدید و سرعت بالا…
اگر اوکی بشه از روز های آینده میتونیم طلای آبشده و اونس رو در این وبسایت داشته باشیم
شما ضرر کردی درسته؟
فراز که پولتو نخورده؟
برعکس برای من تحلیل اسونتره
حالا چرا دلار ثابته البته نمیتونم با سند حرفمو محکم بزنم اما هر پلتفرمی یه دلارو مرجع قرار میده مثلا اواخر فراز فردایی هرات و یکی دیگه نقد تهران و …..
حالا با این وضعیت شدت نوسان دلار و اختلاف چند هزارتومنی بین مرجع پلتفرم ها اگه بخان مثل قبل با 2 پارامتر قیمتو حرکت بدن بین چارت ها به خصوص در تایم فریم های پایین اختلاف شدید بوجود میاد اینجوری یکم همه چیز بهم میریزه و کاربرای ناراضی و ضررده میتونن بیشتر اعتراض کنن البته بازم میگم این نظر و تفکر منه شاید با حقیقت یکسان نباشه
شما با پلتفرم هیوا کار کردین ؟
هیوا خوبه… اگه محدد فعالیتش شروع کنه.سایت قبلیش چارتش یکم کند بود.تایم فریم جابجا میکردی عقب میموند باید رفرش میکردی
انشاالله تواین سایت جدید مشکلش حل شده باشه
هیوا تو سایت جدید پرتفو مظنه رو ۴.۶۰۰ قرار داده.این یه مزیت خوبیه!
میشه بیشتر توضیخ بدین؟
به نظرم انس کار کن بسیار بهتر از مظنه است
یعنی شما پوزیشن باز شما در صورت ضرر دیرتر بسته شده و به حراج گذاشته می شود.
هیوا در بین سایتهای ایرانی از همه بهتره مخصوصا انس ان . در صورتی که پرتفو را کراس تعیین کنید ریسک بسیار کمتر خواهد شد. تقریبا حجم ان 5 هزارم لات است بسیار ریسک پایینی برای تازه کارها دارد
هیوا و فراز خوبیش این بود که ب روز بودن ولی عیب های خودشون رو داشتن
چه از چارت ، از قانونای من دراوردی
اما مظنه تحلیل خودشو داره و به نظر من استراتژی استفاده در فارکس روی مظنه جواب نمیده
این که بعضی از دوستان در حال کوبیدن مظنه هستن دلیل اینه که ضرر کردن
منم ضرر دادم ولی سود هم کردم ،سود من زمانی شروع شد که یک ماه فقط روی چارت مظنه کار کردم و چند ماه از چارت رو بررسی کردم
تمام پولم رو ضرر میکردم دوباره میرفتم کار تا بتونم پول چند واحد رو دربیارم و باز شروع میکردم و باز هم ضرر و این سیکل چند باری تکرار شد
خیلی از دوستان که فارکس یا کریپتو کار کردن همین مشکل رو داشتن یا این که با صرافی یا خود بروکر مربوطه مشکل داشتن
الان داخل همین سایت موضوعاتی هستن که در مورد بروکرهای فارکس که دوستان نا راضی هستن
اینم بگم از هیچ سایت که مظنه معامله میکنه حمایت نمیکنم و تعصب روی هیچ سایتی ندارم
تا سایت رو خودم بررسی نکنم واردش نمیشم . و به هیچ عنوان به کسی پیشنهاد نمیدم
خیلی دقیق و درست گفتی.افرین
سایت پولت که به زور نمیگیره.با تحلیل و منطق خودت وارد معامله میشی!
در مورد سایت جدید هیوا گلد:
طراحی سایت تغییر کرده و تتر ،ترون به عنوان ارز اضافه شدن و اسم جدید هم شده صرافی هیوا اینا مشخصه و همگی با ورود به سایت اولین چیز که توجهتون رو جلب میکنه اینان
اما نکته مهم تر اینجاست
که در بحث های قبلی در موضوعاتی که به این پلتفرم یا فراز مربوط بودن اکثر دوستان بابت یه سری اتفاق که در سایت هیوا و فراز باعث ضرر شده بود که اگه با پشتیبانی در مودشون صحبت میکردی که چرا این حرکت باعث ضرر من شده ، پشتیبانی برات توضیح میداد که این یه قانون در سایت هستش
به عنوان مثال : تعداد معاملات زیاد پشت سر هم یا بازه زمانی کوتاه معامله و…
در سایت قبلی هیوا گلد و فراز گفد وقتی کاربر احراز هویت انجام میده داخل برگه باید بنویسه که قوانیین سایت رو قبول داره اما در قسمت توضیحات سایت چیزی به اسم قوانیین سایت وجود نداشت
و ما قوانینی رو قبول میکردیم که نخونده بودیم
یه مثال:چند روز پیش در سایت سارین احراز هویت کردم و مثل بقیه در برگه باید قوانین رو قبول میکردم ولی من سایت رو زیر رو کردم(البته انقدر سایتش ساذه هست که نیاز به زیر رو نداره😁) و نبود به پشتیبانی پیام دادم که در مورد قوانین من رو راهنمایی کنه که جواب داد ولی در مورد انواع پرتفو و کال شدن توضیح داد
و خیلی از ما کاربرا خودمون به قانونای سایت اشنا شدیم که اونم بها دادیم بابتش
حالا در سایت جدید هیوا اومده ۱۷قانون گذاشته ، دقیقا چیزایی که ما در موردش بحث میکردیم و حتی بعضی از دوستان میخواستن بابتش شکایت کنن حالا شده قوانین سایت
چیزی که مشخصه فعلا دو تا ارز و قوانین اضافه شده به هیوا
از این به بعد کسی حق اعتراض نداره اگه حد ضرر فعال نشد یا یا کال مارجین بیشتر از پرتفو بود
فراز هم اینا بهش اضافه میشن و باز میشه
خدا کنه حداقل در چارت مشکل نداشته باشه و مثل قبل نباشه
سلام ببخشید الان میشه باهاش کار کرد واریز ریالی امکان پذیر نیست!!
چرا سایت جدید هیوا برای من بالا نمیاد