کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

در سارین گلد من پرتفو بازکردم 5.500 کال مارجین شدم
270 تومن در حساب من مانده بود قبل باز کردن پرتفو یعنی ۵۷۷۰ داشتم

نزدیک 900 من بدهکارم شدم؟!
الان 687 کیف پول من منفی بدهکارم بخاطر مارجین بیشتر؟

چندبارم تیکت زدم پشتیبانی گفتن بررسی میشه!

الان پول بریزم ۶۸۷۰۰۰ بدهکارم :joy:

2 لایک کرده

با چند واحد واردشدید دوست عزیز؟

1 لایک کرده

پرسته اواخر حساب هارو مسدود میکردند اما تمام پول ها رو مدادن من خودم چندین حساب داشتم اکثرا هم مسدود شدن ولی تا حالا نشده که برداشتم مشمل بخوره و همیشه پولمو دادن

1 لایک کرده

فعلا پول نریز ازت کم میکنن ،:joy: منم یکبار ریت گلد موجودیم منفی یک میلیون شد تا واریز کردم کسر شد

2 لایک کرده

همون موقع هم بروکرها از باگ هاشون اطلاع داشتن اما براشون سود داشت نمیدونم چقدر درجیان هستید اما فکر نکنم دیگه بتونن بذون مجوز و نهاد ناظر فعالیت کنن از طرفی فعالیت سالن یغنی نمیتونن باک داشته باشن

2 لایک کرده

در گفت و گویی ایجاد شده برای بررسی سارین گلد شرکت کنید لطفا

1 لایک کرده

تجربیات شما در مورد سارین گلد به بقیه دستان بازار مظنه کمک خواهد کرد

لطفا شرکت کنید

1 لایک کرده

مرسی حتما من اسکرین شات با پشتیبانی هم‌میزارم

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز سارین گلد کمیسیون واریز وجهش خیلی بالاست ، چارتش هم برای من تایمر کندلها فعال نمیشه .چارت خشکی داره .بعد پشتیبانش هم به من گفت کال مارجین شدن ۱۹۰ خط هست .من ۱۱۰۰۰۰۰۰۰ شارژ کردم .پرتفوی دو واحدی .من یک واحد معامله بازکردم ضرر که کردم ۹۵۰۰۰۰۰ ضرر من شد .یعنی دو واحد کال شدم .پشتیبان می‌گفت بازار نوسان شدید داشته کل وجه رزروت درگیر شده .کاش همون ۲۳۰۰ بود حداقل داخل فراز یه چیزی ته وجه رزرو میموند😂 پشتیبانش هم من راضی نیستم .

2 لایک کرده

اگه میشه داخل گفتگوی اختصاصی سارین بزارید تا تجربه شما با بقیه دوستان اشتراک داده بشه در تصمیم گیری از این تجربه هم استفاده کنن

1 لایک کرده

من با فراز کار‌کردم (جدا از مسایل که داشت )سود هم داشت ولی من انچنان سودی نداشتم در کل……ولی خیلی بهتر بقیه پلتفرها میتونستم معامله انجام بدم

کلا پلتفرم خوش دستی بود

الفا حتی هیوا من برای معامله انس زدم که خوب بودن

ولی الان بیشتر دلم میخواد بیینم اون چیزی که شما مییگید رو باهاش مواجه بشم که دیگه بسته شد و منتظرم باز بشه….:joy_cat:که البته اینجوری که میفرمایید قرار نیست باز شه …

1 لایک کرده

اگه همه جیز مثل قبل بود با نیم ساعت زمان بهتون یاد میدادم شما هم نهابتا یک روز روی دمو تمرین میکردید که فقط سرعت دستتون سریع بشه بعدش هر وقت هر چقدر که دلت میخاست سود میکردی فقط کافی بود قیمت حرکت کنه و البته باید رعایت میکردید که حسابتون مسدود نشه

2 لایک کرده

ممنونم …

من یه سوال دیگم دارم چرا جدیدا در بازار مظنه اب شده نرخ دلار ثابت نگه داشته میشه؟

تحلیل نمودار مظنه طبق انس جهانی خیلی مشکله…یعنی حمایت مقاوت شروع بازار مشخص نیست چی به چیه…

1 لایک کرده

در بازار مظنه باید چارت انس و مظنه هرات هم داشته باشی که بتونی تصمیم بگیری
مظنه داخلی این دو عنصر هم روش تاثیر میزارن

1 لایک کرده

بله درسته

منظورم اینه چرا جدیدا فقط طبق انس جهانی شده و‌دلار هرات ثابت نگه داشته میشه؟

1 لایک کرده

شاید به این دلیل باشه که اگر دلار هم نواسانی باشه قیمت مظنه برای محاسبه دقیق خطا داشته باشه و یکی از پرامترا رو ثابت میکنن
نظر شخصیه

3 لایک کرده

خیلی مسخرس.همه چی به نفع خودشون…. دیگه کلاهبرداری …

منم یه اتفاق دیگه مث شما

با یه پرتفو حسابم منفی بدهکارم شدم😂

2 لایک کرده

ببخشید دوستان من یعنی ۲۳۰میلیون فراز گلد ضرر دادم کلاه بردار بودن امکان گرفتن پول یا شکایتی نیست ؟!؟؟

داداش ضرر کردی.باز کردن معامله با خودت بوده.

قطعا ضرر دادی نکاتی یاد گرفتی

اون دوستمون میگه با یک واحد ۶۰۰میلیون‌سود کرده.

برای منم پیش اومد یه تایم ظهر بخاطر اختلال اینترنت کندل ها شارپ نزولی میزدن کافس بود مقدار حد سود بدی رقم بالا سود میکردی

ولی بعدش اطلاعیه زدن همه اون معاملات باطل شد

زمانی میتونی شکایت کنی پول دادی نتونی معامله باز کنی یا فراری باشن.دیگه اینحوری نیس هرکی بره فتا شکایت فردا پول دو دستی تقدیم بشه!!

ممنونلطف کرید گفتم شاید بشه هرچند من ک شکایت نمیکردم ولی ناحق بود چند سری

1 لایک کرده