کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

Hivaex.ir این آدرس جدیدش هست

اره همین لینک هم باز ارور ۵۰۴ میده

فعلا سایت در حال اماده سازی و تست های فنی هست

احتمالا هفته دیگه اماده بشه

تیکتی بود که پشتیبانی زده بودم برای شروع سایت گفتن

من در سایت جدید با همون مشخصات وارد شدم ، همون اکانت قبلی ام هست ، موجودی ام هم همونه ( یه ته مونده ای توش بود به این انتقال دادن) ، و اهراز هویت و اینا از همون سایت مورد تایید ه یعنی دیگه اهراز هویت و اینا نخواست. سایتش جذاب تر شده . تا راه بیفته ببینیم چه کردند ، امیدوارم یه دستی هم روی بخش چارت بکشن و بهینه ترش بکنن.

بدترین حالت چارت گپ بزرگی هست که بعد از روزای تعطیل بوجود میاد ، کلا نمیشه از روی چارتشون تحلیل کرد، وقتی با موبایل کار کنی بخوای جای دیگه چارت رو چک کنی ووو خب کار خسته کننده میشه.

امیدوارم اون لغزش های قیمت رو هم کمی کمتر کنن. چون در هیوا کمی بیشتر از فراز بود.

تئوری شون درسته و اینه که میگن معامله ای که باز میکنین به ترتیب در اوردر بوک با متناظر خودش مچ میشه . اما خب این تىوریه ، بارها منو جایی وارد قیمت کرده بود که هنوز نه قیمت به اون نقطه رسیده بود و هم در اوردر بوک کلی سفارش قبل ترش بود. فقط چون انس بود اونقدری درد نداشت که د مظنه داره . میشه شیطونی شون رو کم کنن و اینو کمی معقول تر کنن و به این سود راضی باشن. خلاصه اسپرد و اسلیپیج و اینا در بزرگترین بروکرهای دنیا هم هست و بخشی از رواله. اما اینکه این سنجیده و منصفانه باشه یه بحثه ، جیب بری و دودوزه بازی باشه یه بحث دیگه.

امید که یه تجدید نظر کنن . تا ببینیم چی میشه.

1 لایک کرده

خوب انس معامله می کردید چه لزومی داشت بروی مظنه. من از هر دو سایت سود گرفتم

بازار انسش فعال شده،با چارت انس آلفا گلدمقایسه اش کردم واقعا کندلهاش قشنگتر و چارتش بهتر شده،حالا تا معامله نکنیم معلوم نمیشه ایرادهاش برطرف شده یا نه،مظنه هم شیفت دوم تعطیل فردا باز میشه گویا،تو اطلاعیه زده بودن

گویا حساب دمو هیوا گلد فعال نشده درسته؟

همشون بدون مجوز هستن و شکایت زیاد دارن بسته میشن دوباره میرن با یه اسم دیگه میان پول تبلیغات میدن جیب ملت رو خالی میکنن و این سیکل هی ادامه دارد.

هرچی بالا پایین کردم حساب دمو ندیدم حتی واریز وجه فرق کرده قبلا مستقیم میرفت درگاه پرداخت،الان باید مستقیم با شبا پایا بزنیم که من محض احتیاط مقدار کم زدم ببینم به حساب میشینه البته چون پایاست کمی طول میکشه و اینکه در شناسه واریز درج کد ملی واجب تا بعد به سامانه افزوده بشه،شبای مقصد هم به اسم نوآوران فرا نمودار بود اگر به حسابم افزوده بشه نشون میده امنیتش رفته بالا در کل تغییراتش خوب حالا معامله هم کنیم مشخص میشه ایراداتش برطرف شده یا نه

هر دو رو کار کردم انس در الپاری و لایت فایننس بیشتر معامله کردم

داداش میشه آیدی رویبکا بدی یا من آیدی رویبکا میدمت بهم بگی قضیش چطوره @najvay_baran

ممنون میشم رویبکا بهم پیام بدی و قضیش بگی بهم

حتی شده همین تئوری مانند

سايت جديد هيوا؟؟ ميشه لينكشو بزاري منم چك كنم

Hivaex.ir

آدرس سایت جدید الان تبدیل به صرافی شده گویا

بله درسته منم همينو دارم

اما ظاهران بكي از دوستان دامنه اي داره كه مثل قبل چارت مظنه رو معامله ميكنه

در ضمن من خودم هنوز چك نكردم اما بعيد ميدونم اين سايت صرافي هيوا مجوز داشته باشه چون به شبه سبز شد

داداش كلا ماجرا جمع شده كار پيچيده اي هم نبود اما اگر بستر فراهم بود هم پيشنهاد نميكردم من خودم اسيب ديدم از اين قضيه كلا سيستم معامله گريتو بهم ميزنه ديگه نميتوني براي يه مدت درست تريد مني ختي شايدم كلا درست نشه

دقیقا من از روی کنجکاوی و هم تست انس هیوا مبلغی دیشب واریز کردم البته پایا باید میزدم و با شناسه واریزی کد ملی تا بعد به سامانه افزوده بشه،دیشب ساعت ده زدم و هنوز هم به حساب کاربریم افزوده نشده،همراه بانک رو چک کردم انتقال داده شده بود،فعلا دو بار تیکت زدم ،پشتیبانی هم که بوووق،جوابی نداده هنوز

سیکل پایا ساعت ۳.۵ صبح تسویه هست بعدی ۱۰.۳۰ صبح

منم‌دیشب واریزی زدم ولی هنوز به حساب ثبت نشده

استرس نگیر ثبت میشه

لینکش

Hivaex.ir

در کل تغییراتش خوب،چارت انسش رو دیشب دیدم تمیز و کندلها به موقع باز و بسته میشدن،فقط نحوه واریزی دستمون بیاد مشکلی فکر نکنم باشه،ولی این مدل واریزی سخت ،قبلا آنی تو حساب کاربری بود الان طول میکشه مگر سرعت ببخشن

واسه من واریز دیشبم ثبت شد و کیف پولم شارژشده.

دوتا نکته

اول این که اون حسابی که میخوای‌باهاش واریزی انجام بدی شماره شبا رو تو قسمت حسابهای کیف پول هیوا ثبت کرده باش

واریزی هم میتونی پل بزنی که همون لحظه واریز میشه به حساب مقصد

فقط تو قسمت شناسه کد ملی خودت ثبت کن

اگرم حساب صادرات داری میتونی حساب به حساب جابجا کنی

فقط

شماره شبا اون‌ حساب صادراتت تو‌ هیوا ثبت کن

کد ملی هم تو شناسه واریز بنویس

تمام