به هر حال از هیچی بهتره!!! میدونی داری از کی شکایت میکنی!!!
چه جوری و کجا میشه از فرازگلد شکایت کرد؟ چه مستنداتی میخواد؟
اگه کاربر سود کنه به ضرر پراپها بروکرها میشه . پنیر مفت تو تله موشه
چرا چی شده میخای شکایت کنی ..؟
سلطاان من خودم اينكارم ليست معاملات فرازمو ببيني متوجه ميشي احيانا كار اموز امير احمدي نبودي؟
فقط يه چيزي… گفتي واسه تحليل روي چارت فارس گلد اذيت بودي؟ مطمعني تحليل ميكردي ![]()
![]()
سلام سلطان زر .ما که ادعایی نداریم .اولین بار با آقای احمدی فر با بازار طلا آشنا شدم.دوستان پرسیدن تو فارس گلد کسی فعالیت داشته من پاسخ دوستان رو دادم .خوشحالم گفتم تحلیل میکردم و باعث لبخند شما شدم .خب شما از تجربیاتت بفرما تا خوشه چین خرمن دانش و تحلیل شما بشیم در بازار .
با متا تحلیل میکنن ستون😂 تونستی مشتی یه پیام بذار برام روبیکا (Hasani0065)
سلطان اصلا بحث ادعا نیست اتفاقا کلی هم حال کردم من نمیدونستم فارس میشه وگرنه کار میکردم قبلا هم گفتم خودمم اینکارم ولی نمیدونم چقدر درجریانی این کاری که ما با مظنه میکنیم اصلا فنی و تحلیلی و تکنیکاال نیست البته که سوود خوبی داره من خودم واقعا سود خیلی خیلی خوبی ازش گرفتم اما حیف فعلا درشو بستن سو تفاهم نشه منم ادعای فنی بودن ندارم ولی اینکار به نفس و ذات معامله گری واقعی اسیب میزنه نمیدونم تجربه فارکس و معامله روی متا تریدر داری یا نه ولی این سیستم اونجا اصلا جواب نمیده حتی تستش هم نکن بازم میگم ادعایی ندارم میخام از ضرر جلوگیری کنم اینم بگمااا این کار هرکس نیست درسته کار فنی نیست ولی بازم سختی خودشو داره نمیدونم چند وقته مشغولی ولی 2 سال پیش که فمیدم احمدی چیکار میکنه منم ازش استفاده کردم و سود خوبی هم داد اون موقع فراز اپدیت نشده بود خیلی راحت تر بود احمدی هم چون رازش لو نرفته بود به کسی از شاگرداش نمیگفت جریان چیه . منم وقتی ماجرارو فهمیدم اومدم به چندتا از دوستام نشون دادم اونا پراشون ریخت
ببین ما فارکس کار میکردیم و توی فضای معاملاتی سالم سود 300 درصد توی 2 ساعت اونم هرروز اصلا قفله یکی از بچه ها بعد چند وقت زد تو کار احمدی اونم دید یارو داره گنده میشه اومد قلقشو به شاگرداش لو داد بعدم دیگه دست زیاد شد فراز باگاشو عوض کرد یادش بخیر ساعت7.30 تا 9 شب خودش یه ماجرایی داشت راستی از احمدی خبری داری اونم با فراز و هیوا تعطیل میشه احتمالا. حالا منظورم شما نیستی من خودم وقتی سودای احمدی اولین بار دیدم با 11 سال سابقه رفتم دوره جامعشو خریدم ولی بعدا فهمیدم ماجرا اصلا چیز دیگست یارو رمز تقلب زده مثل بازی کامپیوتری ![]()
![]()
![]()
شما اینجا تحقیق کن ببین کسی هست که بتونه 400 درصد حساب رشد بده اونم هر روز تضمینی
زدی تو خااااال
سلطان روبیکا ندارم
درود داداش حالا من گفتم تحلیل منظورم نه اون شکلی و حرفه ای و فنی بود.من فارکس هم کار نکردم ولی دوست دارم یه ناخنک بهش بزنم .تحلیل که گفتم خطوط حمایت و مقاومتی رسم مبکردیم ساده، ، که بتونیم یه موقعیت معامله بدست بیاریم .با حرفت موافقم بازار مظنه سختی خودش را داره ومیتونه و سودها و ضرر های زیادی هم میتونه نصیبت کنه و روانت رو به چالش بکشه .بهر حال زحمت کشیدی نوش جونت ایشالا ۱۰۰۰ درصد سود کنی .داداش من گیراییم پایینه ،پیام اولت بد برداشت کردم و گفتم تحلیل نه اینکه حالا خیلی خفن و حرفه ای و تخصصی در بازار مظنه.از آقای احمدی هم خبری ندارم فک میکنم داخل برنامه سروش دوره میفروشه و بقول خودشون پشتیبانی دوره جادوی پلاس
.. .ایشالا موفق و پرسود باشی
الان بنظر شما بروکر ایپلنت خوبه؟با نت ملی جواب میده؟چارت مظنه طلای اب شده هم داره یا نه،که بتونیم ترید کنیم؟
عزیزی شما
اشالله که موفق باشی
سلامت باشی .بعنوان حسن ختام یه سوال ازت دارم .بنظرت دلیل اینکه همه سایتهای معامله مظنه بسته شدن چی هست ؟ایا دوباره باز میشن که فعالیت کنیم ؟
سلام
میشه بگید چطوری
فراز باگ ها یی داشت که میشد به طور وحشتناک و تضینی ازش سود گرفت لیست معاملاتی در اختیار دارم از فراز که در 5 روز 90 معامله انجام شده همه 90 معامله سل بوده و همش با سود های مناسب بسته شده این مسعله رو کامل میشد تکرار کرد به طور مکرر
کلا 3 تا باگ اساسی داشت که توضیحش طولانیه ولی سخت هم نبود بیشتر شبیه بازی کامپیتوری بود و به سرعت عمل بر میگشت نه مساعل فنی ترید یکییش اربیتراژ و تاخییر قیمتی بود الان سایت ها بستست و گرنه بهتون وین ریت 100 درصدی به صورت لایو نشون میدادم ![]()
![]()
![]()
حالا یه نفر هم از این موضوع سو استفاده میکرد هر روز شات سود هاشو پست میکرد و یه کانال سیگنال 5000 نفری داشت نفری 2 میلیون میگرفت و روزی یک یا چند لایو اجرا میکرد و حتما باید پکیج اموزشیشون هم میخردی تا در لایو ها باشی در پکیجش هم فقط یه سری دیتای منسوخ بود که اصلا ربطی سبک معاملاتیش نداشت
شاید باورت نشه دلیلش اینه که با ملی شدن نت و معرفی پلتفره های مظنه همه تریدر های بازار فارکس ریختن توی مارک دله دزد مظنه از طرفی تریدر های فارکس خیلی فضای کارشون متفاوته با یه چیزی مث فراز همه با فاز فارکس معامله کردن و احتمالا روزهای اول اکثرا کال شدن بهشون برخورده و اخبار و شکایات از فراز زیاد شده و رفته زیر ذره بین و فتا فهمیده اینا دزدن و هیچ مجوزی ندارن و اومده همرو با هم فیلتر و مسدود کرده بعید میتونم دوباره به عرف و روال قبل برگرده
این لینک رو پخش کنید تا کسانی که پولشون گیر هست بتونن وارد شن پولشون رو در بیارن
سلام این لینک رو میتونید پخش کنید تا کسانی که پولشون رو برداشت نکردن برداشت کنن
منم یک معامله زدم 100 میلیون سود ولی حستبم مسدود شد البته پول را دادند
خوب اگر باز شه دوباره همون باگ رو داره یا دیگه فهمیدن؟![]()
یعنی دیگه باز نمیشن…!!