ببین بجز الفاگلد همه این بروکر ابکی ها اسکلپ رو کاری ندارن ولی به شرطی که پشت هم نیفتی به جون چارت تا بالا میره خرید بزنی تا میریزه فروش
ولی انگار فارس غیر فعاله
در حال حاضر فقط سارینگلد کار میکنه
من چند معامله زیر یک دقیقه داشتم و اربیتراژم نکرد فارس گلد ولی فراز گلد نامرد اگه سود میکردی آربیتراژ میکرد ولی اگه ضرر میکردی آربیتراژ نمیکرد
داداش واقعاً چه فکری کردی که با 1 واحد بشه 600 میلیون سود کرد . یه باگ بوده !
ولی خدایی دستش فرز بوده تو شدو ورود کرده تو شدو خروج
والا این مدل معامله تو هر بروکری انجام بشه حساب تو اون بروکر قفل میشه اصلا چیز عجیبی نیست، من موندم اون معامله که با 0 واحد باز کرده چی بوده پایین عکس رو نگاه کن ![]()
من یکی میشناسم ۱ میلیارد تو ی روز سود کرد پولشم فراز داد حالا چجوری سود کرد این بود که فراز یمدتی قیمتش ۲ ثانیه از بازار عقب بود این مارمولک تو حمایت مقاومت چند واحد میداشت ازون دو ثانیه استفاده میکرد خود من که بعدها کشف کردم ۳۰ میلیون تو ۱۰ روز اینطوری گرفتم اون دوره ترسو بودم با ی واحد میزدم
حیف اون باگ رو درست کرد بعدا
آره داداش منم استفاده کردم یبار .زمانی بود اون اوایل که فراز گلد تازه کار بود و صبح ساعت ۱۰ از روی مظنه لفظ میفتاد روی مظنه آبشده جهانی و توی این اختلاف که میفتاد میشد معامله خوبی من فقط یکبار استفاده کردم فک کنم ۷ میلیون سود کردم .حیف شد باید بیشتر استفاده میکردم
فارس و هیوا با همن فقط فارس اسمش عوض کرده چارتشون یکی بود
من حدود ٢ سال فعاليت داشتم سود خيلي خوبي هم ازش گرفتم اما كلا سيستم معاملاتي و اين حرفا توي اين پلتفرم هاي مظنه انتن نميده اينا كلاه بردارن و با باگ از تريدر ها ميكنن بايد باگشنو بگيري ازش استفاده كني اين ١ سال اخرم هر ١ ما باگ عوض ميكردن ولي تريد به مناب واقعي نميشه كرد بايد باگ رو با باگ جواب داد الان تعطيله وگرنه بهتون ياد ميدادم چيكار كنيد من وين ويت ١٠٠ درصدي داشتم توي ٩٣ معامله هر ٩٣ معامله هم فروش بوده در عرض ٥ روز
شما معامله گر باشي متوجه ميشي همچين چيزي اصلا طبيعي نيست و يه جاي كار ميلنگه خلاصه بگم ما تمام معاملاتمون سود بود بعضي وقتا سوتي ميداديم ميشد ضرر
البته همين موضوع گند زد به معامله گري من خيلي سخت بود اوايل كه دوباره اومدم فاركس الان دوباره دارم عادت ميكنم به معامله هاي واقعي نه باگ گرفتن و اربيتراژ كردن
الفا هم بسته شده
یه نفر هس به اسم متعصب هیوا گلد که اینجا داره تبلیغ این سایت رو میکنه الان دیدنیه @HivaGoldLover
فرازکه به اون صورت شدالانم سایتهای هیواوفارس گلدهم بهش اضافه شدن
همشون یه مشت کلاهبردارن که دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن. نمیدونم ایرانی جماعت تا کی میخان به اینا اعتماد کنن. تازه میومدن میگفتن خب بیت کوین هم صاحبش ناشناسه هیوا گلد هم باید ناشناس باشه ![]()
این کانال هیچ ارتباطی با هیوا گلد نداره و فقط از اسم هیوا گلد استفاده کرده و روزانه سیگنال میداده
یه نصیحت دوستانه هر کسی که کمی ترید بلد باشه و بتونه تحلیل کنه میدونه که همه این بروکر هایی ابکی کلی داستان دارن و کلاهبردارن متاسفانه خیلی ها به چشم یه سایت قمار بهشون نگاه میکنن و ضرر میکنند، این همه ادم روزانه از این سایت ها تونستن درامد کسب کنن تا به امروز با تحلیل درست و صبور بودن وحالا یا اسکلپ میکردن یا غیره، اینکه شما انتظار داشته باشی یه بروکری بیاد و همه مجوز هایی رسمی کشوری و لشگری رو داشته باشه در مملکت ما غیرممکن هستش پس همچین انتظاری از هیچ سایتی نداشته باش، میلی گلد با این همه مجوز از فلان و دسار و تبلیغات تو تمام پلتمرم های کشور و تلویزیون دیروز پول ملت رو خورد یه ابم روش ، اگرم فکر کردی با شکایت کسی به جایی میرسه سخت در اشتباهی نصف عمرت باید تو دادگاه باشی شاید پولی که چندین سال پیش از دست دادی رو بتونی پس بگیری، پس خیلی دنبال مجوز اینا نباش.
این کانال مثلا سیگنال دهی هنوز نمیدونه بروکر ایرانی وجود نداره!
خیر من نگفتم توی کشور ما همه چی گل و بلبل هس! ولی لازمه یه سری پلتفرم ها اعم از صرافی و معاملات طلا از یه سری نهاد مجوز دریافت کنن حتی مجوز نگرفتن حداقل شرکت ثبت کنن. توی دو سال اخیر اتفاقا صرافی ها خیلی خوب دارن پیش میرن هم ثبت شرکت انجام دادن هم در یه سری انجمن و سازمان عضو شدن.
بعدشم این هیواگلد و فراز اینا رو اصلا با قمار مقایسه نکن. تو وارد یه سالن قمار بشی ابتدا میز قمار رو انتخاب میکنی بعد ریسک اون قمار رو میسنجی ببینی برنده میشی یا نه!!! اما توی فراز گلد و هیوا گلد تو میتونی ریسکتو بسنجنی؟! میتونی مطمئن باشی پولت بعد 24 ساعت خورده نمیشه؟! اگه ازت کلاهبرداری کردن از کی میخای شکایت کنی؟ شرکتی وجود داره؟ دفتری وجود داره؟ آدرسش کجاست؟ مالکش کیه؟ مدیرعامل کیه؟ و هزارتا سوال دیگه
فکر کردید شرکت ثبت کردند مزیت زیادی است؟ مثلا اگر شرکت ثبتی باشد چه حسنی برای مال باخته دارد. این همه شرکت که کلاه برداری میکنند. اصلا ملاک اعتماد را ثبت شرکت قرار ندهید