دوست عزیز قیمت از ۸۰ اومده ۵۰ ینی نزدیک ۴۰ درصد ریزش ، مگه طلا اون تایم ۴۰ درصد ریزش داشته؟ مشخصه باگ خورده سیستمشون و توقع نداشته باشید بخاطر باگ سیستمشون ۶۰۰ میلیون بهتون پرداخت کنن، این که اسمش کلاهبرداری نیست انصافا
هر بروکری چه داخلی چه خارجی که به بهانه های مختلف مثل ترید زیر یک دقیقه معامله را باطل و یا حساب را مسدود کند کلاه بردار است سارین گلدم از قوانینش همین برداشت می شود اگر بروکر واقعی باشد و بر اساس بازار جهانی کار کند سود و ضرر کاربر نباید برایش فرق داشته باشد چون درامد بروکر نباید ربطی به سود و زیان کاربر داشته باشد
مشکل بگ سیستمش ربطی به کاربران دارد؟ تاوان باگ سیستم را خود شرکت باید برهد حود بروند سیستمشان را درست کند که باگ نداشته باشد اگر بخاطر این باگ کاربری ضرر داد ایا ضرر او را جبران میکنند؟
من فقط دو معامله زدم و 100 میلیون سود کردم سودم را دادند و حسابم را مسدود کردند ایا دو معامله ربات است؟
سارین گلد اصلا همچین قانونی نداره ولی خب اگه قیمت رو سریع ببندی با چند خط اختلاف برات میبنده حتی در هبوا هم اگه طمع نکنیم که بعیده ((
میشه اسکلپهای خوبی گرفت
میگم که فراز گلد با آربیتراژ فقط ظلم میکرد .داداش اگه دو تا معناله رو ضرر کرده بودی آربیتراژ نمیشدی ..فراز با سودت مشکل داره ،اربیتراژ و ربات بهانه بهانه هست .داخل هیوا و فارس و سارین ندیدم آربیتراژ کنن
من تجربه فعالیت تو فرازگلد داشتم.تو نقطه ورود و استاپت چند خط اختلاف میندازه تا متضرر بشی.پشتیبانی به شدت ضعیف و بی ادبی هم دارن.من دیگه تا آخر عمرم توی این پلتفرم فعالیت نمیکنم
شما اگر سارین گلد کار کردید می توانید مدارکی از پرداخت ارائه دهید؟
بعدا اصلا سارین گلد که فعال نیست ؟
توش معامله زدی ؟
سلام دوست عزیز من داخل فارس گلد معامله زدم .چارتش رو دوست نداشتم با موبایل اذیت میشدم که رو چارتش تحلیل کنم و بخوام معامله بزنم دچار اشتباه میشدم .برداشت هم که میزدی ،روز بعد حدود ساعت ۱۴ به حسابم میومد و راضی بودم .
سلام دوست عزیز دیگه بهتر از این نمیشه سود هم کردی چقدر دپوزیت کردی ..
بعد عید معامله کردی ؟
دوست عزیز دپوزیت معنیش چی میشه ؟خداروشکر خوب بود فارس گلد .اما الان دیگه بهم ریخته نه میشه واریز کرد بازارش هم باز بود ولی همش خطا میزد چارت باز نمیشد
سال جدید فقط یکبار معناله زدم چهار واحدی و سود و اصل کشیدم بیرون بعدش واریزش خراب شد نتونستم معامله کنم ![]()
![]()
![]()
یعنی چقدر واریز کردی تو حسابت ..
الان واریز ریالی نداره؟
واریز ریالی داره ولی درگاه پرداخت خرابه نمیشه واریز کرد الان دو هفتست خرابه
مغز ادم قفل میکنه!!!
هرکدوم از ما تو هر کشوری جز ایران بودیم الان کلی سود میکردیم
اعتقاد صددرصدی پیدا کردم شخصا ما تو جهنم هستیم نامردا حتی نگفتن از پل صراط رد شیم ![]()
نیروهای شرکتی که اکثرا اخراج باقی مونده ها هم یکماه شده قراردادشون
ما تریدرا هم که کلن بیکار شدیم و پول هایی که توی بروکر ها داشتیم وضیعتشون مشخص نیست
هرچی مایه هم داشتیم که با این تورمه به اخرش رسیده
هیوا گلد فراز گلد چی چی گلد اینا هم که…
اسکالپ و معاملات زیر یک دقیقه را قبول میکند؟