کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

درود بر شما - بنده همین تجربه رو داشتم - براشون هم نوشتم. نوشتم شما دزد هستید
جالب اینکه در زمان یک ساعته با 2500 دلار اختلاف در بیت همچنان تو ضرر بودم و زمانیکه مارک کردم با ضرر خارج شدم. هزینه استخر رو هم از دو طرف میگیره درحالیکه زمانیکه شما در سود هستی تنها باید کارمزد از شما کسر بشه

این اتاقهای معاملاتی الان تو این مدتی که نت قطع شده این طوری شدن وکلاهبرداری میکنن؟یاقبل ازقطعی نت هم این داستان هابوده؟منظورم بیشتراینه که ممکنه به خاطروضعیت نت باشه یااینکه کلامشکل دارن؟

1 لایک کرده

بدون هیچ توضیحی فقط بدلیل اینکه سود زیادی کردین کل موجودی شمارو صفر کردن؟؟؟؟

1 لایک کرده

اشتباه میکنیداین طورکه میگین نیست چون منم توبازارهیواگلدمعامله کردم،خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته،بنظرم فقط یه مشکلی که هیواگلد داره ضررش نسبت به سوددهیش خیلی زیاده

4 لایک کرده

خدایی دستت سریع بوده که تونستی همچین شدویی رو با این سرعت بگیریحالا شک خبری بوده، باگ سیستم بوده اصلا کار حودشون بوده هر چی ، ولی چیزی که میدونم و دیدم و شنیدم فراز گلد که اصلا عددی نیست گنده ترین بروکر ها و صرافی ها هم معمولا این مدل معاملات رو مشکوک اعلام میکنن بدلیل سیاست های که دارن و حساب رو مسدودمیکنن

1 لایک کرده

خوب این باگ سایت بوده که همچین شدویی کرده معلومه که معاملتون منقضی میشه و اطلاعیه زدن اینجوری نیس با یه واحد بشه 600 میل سود کرد

3 لایک کرده

سلام .من مشکلم با فراز این بود که سه حساب منو آربیتراژ کرد ..اگه تعداد معاملات زیاد میزدی و ضرر ده بودی آربیتراژ نمیکردن ولی اگه سود میکردی و پرتفوی سبز داشتی آربیتراژ .فراز گلد می‌گفت محدودیت سود ندارید کلی مسابقه حجم و سود هم داشتن ولی یه سود خوب که میکردی آربیتراژ میکرد .

ص

من کاری به هیچی ندارم چطوری جرات کردی 44 واحد معادل 100م پول رو تو یه معامله بزاری تو فراز گلد و 210 خط سود بگیری :thinking: ، این بروکر ها نهایت در بهترین حالت ممکن با ریسک بالا روزی 10 م بیشتر سود نمیدن، بیشتر سود کنی اربیتاژ میکنن

1 لایک کرده

سلام والا چطوری جرات کردم ، شبیه قمار بود اون معامله ولی یه مقاومت بود که طبق تحلیلم مقاومت بکر و خوبی بود ومیتونست فروش خوبی بده منم ریسک کردم و زدم البته حق با شماست نباید اینطوری حجم بالا معامله کرد .ولی خب فرازگلد آربیتراژ کرد برخلاف اینکه میگفت محدودیت حجم و سود ندارید .اگه ضرر کنی حتی معاملات بالا با حجم زیاد و زمان کم آربیتراژ نمیکنه

1 لایک کرده

سلام به همه دوستان . منم چند روزیه با این پلتفرمها آشنا شدم و داشتم توی فراز گلد البته قسمت دموش کار میکردم که یهو سایت بسته شد الانم با هیوا گلد و آلفا گلد دمو کار میکنم وهنوز جرات نکردم توی هیچکدومشون معامله ریل انجام بدم چون هیچ علامتی اعتباری توی سایتشون نیست ومیترسم پولمو بخورن واسه همین لطفا راهنمایی کنید واز تجربیاتتون بگید تا اگه مشکلی هست ما هم گرفتارش نشیم واگه بجای این پلتفرما جای دیگه ای سراغ دارین لطف کنید وبگید .

1 لایک کرده

من از پشتیبانی فراز گلد در مورد آربیتراژ پرسیدم گفتن طبق راهنمای سایت میشه تعداد معامله زیاد در مدت زمان کم . حالا این تعداد معاملات چندتا هست و زمانش چند ثانیه با دقیقه معلوم نیست و پشتیبان فرازگلد نمی‌گفت ولی خودشون میگفتن محدودیت حجم و سود ندارید و این آربیتراژ خیلی ظلم بود .پلتفرم‌های دیگه ندیدم . فراز گلد می‌گفت اگه تعداد زیادی معامله در مدت زمان کم برای پلتفرم شما را ربات شناسایی می‌کنه و آربیتراژ هست و دیگه اجازه ساخت پرتفوی و معناله نداری .ولی اگه تعداد زیاد معامله کنی و ضرر کنی آربیتراژ نمیشی دیدم که میگم .فراز گلد خیلی نامرده

دقیقا دو حساب منم آربیتراژ کرد منم با اولین معامله سودزیاد کردم و حسابم را آربیتراژ کردند البته تمام سودم را پرداخت کردند مستندات کسی خواست میفرستم

1 لایک کرده

سود را پرداخت می‌کنه مشکلی نداره ولی چرا ممنوع المعامله میکنند آخه خودشون میگن محدودیت سود و حجم ندارید .کلی مسابقه حجم و سود می‌ذارن.قرار نیست من چند دقیقه معناله نگهدارم که سودم بره و ضرر کنم .من شاید بخوام تایم سی ثانیه اسکلپ بزنم و برم

1 لایک کرده

سلام بچه ها من به جای شما باشم صبر میکنم تا نت برگرده وتو یه بروکر خوب کارمیکنم .من همیشه میگم شما اگه بهترین تریدر هم که باشید بروکر بد وازاین اطاقها بد .کار کنید موجودیتون صفر میشه.اگر هم خیلی خودتو قبول داری 3تومن بیشتر نریز کار کن وهرروز برداشت کن …تو برنده باش…

3 لایک کرده

سلام سود معامله اربیتراژ پرداخت کردند من 200میلیون معامله بعضیاش سودو نهایت کلا ضرر ودراخر یک معامله انجام دادم با۳واحد ۶۱۴ میلیون سود دادموقع جنگ شوک خبری بود و انس جهانی هم دقیقا همون شدو زد

ولی حسابم بستن و صفر کردند الان یکماه شده پلیس فتا شکایت کردم

سلام وقت بخیر دوست عزیز اگه مظنه جهانی معامله میکنی بیا سارین گلد ۱۰ ساله سابقه داره حداقل امنیتش بالاست برداشت هم زیر ۳ ساعت پولتو میریزن چارتش هم ساده و اگه سودت بره تو ۲۰ خط میتونی حد ضرر اتومات بذاری تو سود