لطفا راهنمایی بفرمایید مبتدی هستم
مخلصیم . عزیز داخل موضوعات تاپیک های مخصوص بروکر زیاده مطالعه کنید و داخل سایت ایران بروکر هم میتونید بروکر های مختلف و نظرات کاربران رو ببینید و بسته به نیازتون انتخاب کنید
آرون گروپس خوب بود قبلا من کار میکردم
آره یه بروکر ورشکسته
امارکتس کار میکردم
۱۰۰۰ تایی رو یکسال توی کیف پول گذاشتم و دست نزدم هیچ اتفاقی واسش نیوفتاد و گفتم شاید ازش کمسسیون بگیرن یا برم ببینم پوله نیست دیدم نه سرجاش بود ولی نباید پول رو توی حساب معامله نگه داری اگه حساب معامله باشه و بیشتر از یکماه کار نکرده باشه ازش کمیسیون کسر میشه یا شاید از بین بره و اگه پول توی حساب معامله کمتر از ۱ دلار بشه بعد یکماه کار نکرده باشه حساب بسته میشه و اون پول میره تو حساب شرکت
برای نگه داری پول کیف پول گزینه مناسبیه نه حساب معامله
ویتاورس کسی نمیره که!! چجوری کار میکنی؟ با اون پراپ بیخودی که زده طرف!!!
و… کلی بروکر دیگه!!!
اینارو چرا چک نمیکنی کار نمیکنی؟؟؟
دمتگرم اولین باره اسمشو میشنوم چک کردم دردم رگوله استرالیا داره ولی فکر نمیکنم که از پلتفرم اصلیش به ایران خدمات بده از طریف افشور احتمالا خدمات رسانی میکنه به ایران
چک کردم انگاری خدمات نمیده قدیم کار میکردی؟ یا مگر کشور دیگه ای باشی
شما باید خودتون تحقیق بکنین در این مورد ولی خب
به واسطه تجربه شخصی بخوام بگم راحت ترین بروکری نتا الان باهاش کار کردم و همچنان هم دارم کار میکنم
از نظر واریز و برداشت و در عین قطعی اینترنت پشتیبانیش پاسخگو بود و سعی در بهبود روند کاری داشت
الپاری هستش حالا با نوعی که من ترید میکنم که باقی بروکرا شاید کلا معامله رو ببندن
درود یکی از دوستانم تو بروکر استخدام است . همه چی اکی هست نگران نباشید
الان با مبالغ بالا کار میکنیم
Client Portal لینک جهت ثبت نام
از نظر اسپرد خیلی خوبه
الان زیر نظر دارم
اما از نظر برداشت نمیدونم
یه مورد هم یه شدو کمی بلند تر از بروکرهای دیگه دیدم توش
xauusd 2026/08/25 05:51
دو مورد کوچیک دیگه هم دیدم اما نه اونقد که بشه به کندل سازی محکومش کرد
اما فعلا از نظر دسترسی سرور و پنل سایت و حسابهای با حداقل واریز 1 و 50 دلار و اسپرد و کمیسیون تقریبا عالیه
کپیتال اکستند و ارانته و اپو ( و مونتا که حیف شد رفت) هم عالین
[نظر سنجی دعوت از برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن توسط نمایندگان رسمی]
چیزی که تا الان دیدی از نظر اسپرد، کمیسیون، دسترسی سرور، پنل سایت و حداقل واریز شرایط خیلی خوبی داره و برای تست عملی هم مناسبه.
اون شدوی XAUUSD در تاریخ ۲۵ آگوست ساعت ۰۵:۵۱ رو حتما نگه دار و با چند بروکر دیگه مقایسه کن. ولی فعلا از یک مورد نمیشه نتیجه گرفت که دستکاری یا کندل سازی وجود داشته، چون اختلاف فید قیمت بین بروکرها مخصوصا روی طلا کاملا ممکنه. اون دو مورد کوچیک دیگه هم فعلا فقط ثبت بشن تا اگر در ادامه تکرار شدن الگو مشخص بشه.
چیزی که الان بیشتر از همه اهمیت داره برداشت هست. ممکنه یک بروکر از نظر اسپرد و اجرای معاملات عالی باشه ولی موقع برداشت مشکل ایجاد کنه. بنابراین اول با مبلغ کم برداشت رو تست کن و ببین روندش چقدر سریع و بدون دردسر انجام میشه. اگر برداشت بدون مشکل انجام شد بعد میشه مبلغ بالاتر رو هم امتحان کرد.
در مورد اون ۵۷ پوزیشن سودده هم به نظرم اون یک شدوی مخالف رو جداگانه بررسی کنیم. اگر این اتفاق فقط در شرایط خاص بازار یا به دلیل اختلاف فید رخ داده باشه لزوما ایراد از استراتژی نیست.