من تازه کارم آیا بروکری کار میده؟
در چه ساعتی، میخوام با حساب دمو شروع کنم ولی چه بروکری کار میده؟
یاکلا برای ساکنان ایران خوبه؟
من تازه کارم آیا بروکری کار میده؟
در چه ساعتی، میخوام با حساب دمو شروع کنم ولی چه بروکری کار میده؟
یاکلا برای ساکنان ایران خوبه؟
️ لینک دسترسی به پنل کاربری ای پلنت با نت ملی Client.eplanetbrokers.com
لینک متاتریدر با نت ملی ( وب تریدر ) trade.eplanetbrokers.com دمو بخای بزنی ایمیل نمیخاد، با شمارت ثبت نام کن.
برای سرمایه گذاری هم معتبره؟
شنیدم آلپاری خوبه در موردش چیزی میدونی؟
در این مورد باید منتظر باشید اینترنت به حالت عادی برگرده و شخصا خودتون جستجو کنید. حالا بسته به ستاپ و استراتژیتون
من الان یه ساله که دارم از پلتفرم Vooi استفاده میکنم. هم نمادهای کریپتو رو داره هم فارکس هم کالا هم سهام. البته غیرمتمرکز هستش و نیاز به واریز وجه به شکلی که تو بروکرها مرسومه نداره. دیگه از اون به بعد به هیچ بروکری پول واریز نکردم.
درود بر شما، به نظر من در حال حاضر با این وضعیت نت مزخرف ملی هیچ بروکری نمیتونه بهترین باشه.. قبل از این اوضاع باید می گشتی یه بروکر درست درمون با رگوله و فلان و بیسار پیدا میکردی یه کم با خیال راحت ترید میزدی حالا واقعا باید چه انتظاری داشته باشیم..
رفتم نشد بالا نمیاره برای حساب دمو حتا
الان در این شرایط کار میده؟
نه متاسفانه با نت ملی بالا نمیاد. نت بین الملل میخواد
کلن تو این شرایط به بروکر درست حسابی دسترسی وجود نداره. هر چی هست پر ریسکه
باشه من تازه دارم یاد میگیرم به بروکری که بشه یه حساب دمو درست کرد هم کافیه
دسترسی بدون قطعی به پنل و متاتریدر از طریق لینکهای داخلی بروکر ای پلنت - ایران بروکر من راحت ثبت نام کردم و دمو باز کردم اگر نتونستید @mehd1fx داخل بله پیام بدید درست کنم دمو براتون
من با فیبر نوری چند بار تست کردم ساخت اکانت رو که میزنم کار نمیده پیام میدم
بله سرچ میکنم اسمت رو نمیاره ![]()
ایدیتو بده بفرستم برت
دوستان قبل از جنگ زمانی که نت مشکلی نداشت از چه بروکری استفاده میکردین ک کاملا راضیتون میکرد؟!
لایت فایننس استفاده میکردم
دوستان از شما ممنون میشم که بگید بروکری که باهاش کار میکنید چیه من تازه کارم و میخوام ترید رو شروع کنم کدوم بروکر بهترینه؟
ممنون میشم کمکم کنید ![]()
سلام وقت بخیر یه بروکر که اسپرد توی جفت ارزا کم باشه کدومه؟ با وینگو کار میکنم احساس میکنم اسپردش زیاده مخصوصاً تو مینورها
سلام
میشه چندتا بروکر خوب بگید ؟
تجربه ترید داخلش داشته باشید بیزحمت
من تازه اشنا شدم با ایران بروکر ![]()