راهنمای انتخاب بروکر

سلام دوستان

می‌دونم شاید تکراری باشه و این مورد رو زیاد دیدم اما نتیجه ای نگرفتم که موضوع جدید ایجاد کردم .

لطف میکنید یه بروکر خوب معرفی کنید !

من لایت فایننس بودم که اوضاع فاجعه است !

برداشت و واریز و پشتیبانی خوبه اما مشکلات عجیب غریب زیاد رخ میده !

نمی‌خوام از بروکری بد بگم اما خب من دیگه به هیچ عنوان لایت فایننس رو با توجه با سبک معاملاتی انتخاب نمیکنم .

در تحقیقات خودم به چند بروکر رسیدم

متاسفانه نمی‌دونم از کدوم استفاده کنم ، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .

ایکس چیف ، کپیتال اکستند ، اف ایکس پرو ، دبلیو ام ،فیبو گروپ و امارکتس

از همشون بدی شنیدم ، خوبی هم شنیدم

کامنت ها هم نمی‌دونم کدوم واقعی و کدوم غیر واقعیه !

پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون

درود عزیز وقت بخیر , با ایکس چیف کارمیکنم تقریبا حدود 2 سال تا الان مشکلی نبوده و واریز و برداشت ریالی هم ازش داشتم

پیشنهاد من gtxfx هست

ایکس چیف تبلیغاتیه یا واقعا خوبه ؟

Gtcfx ?

واقعا بروکر خوبیه ؟

چند روزیه اسمش رو می‌شنوم

سلام وقت بخیر

احتمالا لایت از متا 5 استفاده میکنی که کلی مشکلات عجیب غریب داره

لایت فقط متا 4 استفاده کن هیچ مشکلی نداره

اره gtcfx

اونجا اشتباه نوشتم.

سابقه شروع خدمات دهی بروکرا رو شما یه بررسی کن. ببین اینهمه بروکر اومده تقریباً ار سال ۲۰۲۰ به اینطرف هستن.

۳ تا پیشنهاد خوب دارم

۱دبلیو ام مارکتز ، درسته که سابقش زیاد نیست منتها زیر نظر ویندزور هست ، ولی با نت ملی هیچ خدماتی ندارن

۲ fxpro اینم هیچ خدماتی با نت ملی نداره

۳ gtxfx که خودم باهاش کار میکنم بسیار بروکر معتبری هست

بازم شما تحقیق کن خودت

۲

من wm markets همون ویندزور سابق از سال ۱۴۰۰ حساب داشتم تا همین یکماه پیش که اینترنت قطع شد ، دیدم یکی یکی دارن بروکر ها میان روی سروز های ایران ، چند بار زنگ زدم پشتیبانی گفتن ما پروکسی نداریم ، دیگه خواستم برم بروکر وینگو دیدم نظرات میگن برداشت ها زمان بره ، الان چند وقتی هست اومدم روی بروکر capital xtend تا الان خوب بود نه اسپرد واید شده نه قطعی خاصی داشت ، واریز هم انی با تتر نشست ، برداشت امروژ میخوام یه مقداری بزنم ، خبرش رو میدم اگه خواستید

لایت پشتیبانی،واریز و برداشت خوبی داره

یه مشکل اینه که کندل سازی داره.حتی در تایم روزانه

مشکل بعدی که تازه ست روی نت فعلی سرورهای اذیت میکنن،جا میمونن،قطع میشن

شخصا هم بابت دیر اومدنش روی نت فعلی و هم آزار این چند روز شاکی هستم

وینزور رو فقط به علت توصیه استادنماهای اینستا قبول ندارم

ایکس چیف به نسبت لایت اسپرد و کمیسیون بیشتری داره و طبق گفته برخی دوستان پوزیشن ها رو کند باز و بسته میکنه

واریز و برداشت به صرافی های ایرانی رو هم اخطار میده که امکان پریدن پول هست

اف ایکس پرو رو خیلی قبول دارم چون هم رگوله مناسب داره و هم هزینه های معاملاتی خوب

جی تی سی رو هم شنیدم که در شروع خدمات دهی به ایرانی ها از طریق شبکه ماهواره تبلیغات کرده

برای برداشت هم شنیدم اذیت میکنه

کلا هر بروکری ثبت نام کردین اول قوانین و مقرراتش رو مطالعه کنید و از واریز و برداشت و راه هاش مطمئن شید

بعد نحوه خدمات دهی رو نت و رگوله

وینگو هم خوبه مشکلی نداشتم باهاش

وینگو دارم و راضیم

لایت فایننس هم داشتم خوب بود ولی روی نت ملی کار نکرد

منم تقریباً تجربه مشابهی داشتم، مخصوصاً اون بحث لگ و اذیت سرورها روی بعضی نت‌ها کاملاً قابل درکه :eyes:
در کل به نظرم خیلی از این بروکرها یه‌سری مزیت دارن ولی یه‌سری ریسک هم کنارشونه که آدم باید حواسش باشه.

ولی چیزی که خودم بهش رسیدم اینه که بیشتر از همه، پایداری سرور و شفاف بودن اجرای معاملات مهمه. اینکه حداقل خیالت راحت باشه پوزیشن‌هاتو همون لحظه‌ای که می‌خوای باز و بسته می‌کنی و داستان کندل‌سازی یا تاخیر عجیب پیش نمیاد.

من خودم یه مدتیه دارم با Wingo Markets کار می‌کنم، تا الان حداقل از نظر اجرای معاملات و پایداری خیلی تجربه تمیزتری داشتم. مخصوصاً روی بحث سرعت و اینکه سرورها کمتر اذیت کنن، برام قابل قبول‌تر بوده.

در نهایت هم دقیقاً همون چیزی که گفتی مهمه؛ قبل از اینکه با هر بروکری کار کنیم باید کامل قوانینش، روش‌های واریز و برداشت و رگولیشنش رو بررسی کنیم، بعد بریم سراغ استفاده جدی :ok_hand:

بله متا ۵ استفاده میکنم ولی یک معامله اتفاق عجیبی برام افتاد …

تا قبل اون راضی بودم ، دیگه هر چقدر به پشتیبانی گفتم ، گفتند ما اصلا دسترسی نداریم و آخرشم گفتند با لحن خوب ایمیل بده تا شاید پیگیری کنند اما هیچ‌ پیگیری نشد که نشد .

دومین مورد معامله باز بود که داشتم و هیچ راهی برای گفتگوی تلفنی نداشتند .

برداشت ها عالی بود .

کندل سازی و غیره هم معمولا انجام می‌شد اما در حد معقول برای یک ایرانی :grinning_face:

دیگه الان من خاطره بد دارم و به اونجا برنمی‌گردم .

ممنونم از شما …

حتما بیشتر در موردش تحقیق میکنم .

ممنون میشم خبر برداشت رو برامون به اشتراک بذارید .

اف ایکس پرو هنوزم موقع ثبت نام باید کشور عراق رو انتخاب کرد ؟

وینگو و کپیتال رو خیلی جدیدا ازشون تعریف می‌شنوم

نمی‌دونم تا چه حد تعریف ها واقعیه اما حتما باید بررسیشون کنم .

من برام مهم اینه مثل لایت فایننس توی معامله ضرر سنگین بهم وارد نشه .

اونم معامله ای که خطا نداشتم .

ایران هم داره.اما فعلا نیومده روی نت ما

سلام مجدد . من درخواست برداشت دادم بعد چند دقیقه مدیر حساب بهم ایمیل زد و ازم تایید خواست و بعد ش حدود 30 دقیقه بعد واریز شد . ازش پرسیدم هر دفعه شما تایید میخوایید گفت نه ولی اگه که ادرس ولت رو تغییر بدی دوباره باید تایید کنی . که البته خوبه واسه امنیت حساب و اشتباه نبودن ادرس ولت خوبه این کار .
در ضمن 2 تتر هم واسه هر برداشت کارمزد کسر میشه

سلام خدمت عزیزان
بنده یک ماه با نت ملی بک تست روی سرور دمو وینگو گرفتم..حقیقتا اوکی بود
تصمیم گرفتم حساب شارژ کنم و ریل بزنم
استرسش خیلی زیاد بود چون پراپ تریدرم
ولی خب خداروشکر فعلا ضرر نکردیم
سودم نکردم :rofl:
اوضاع اتصالش خوبه
متاتریدرش پوزیشن باز کردنی هنگ نمیکنه مث پراپا.. جا نمیمونی..
با اوپو اوکی نبودم و اوتت اصلا نیستم
لایت رو نیستم حقیقتا
الپاری که حرفشم نزن

بقیه رم نظری ندارم و نمیکوبم چون کااار نکردم
اینایی که کار کردمو گفتم