من wm markets همون ویندزور سابق از سال ۱۴۰۰ حساب داشتم تا همین یکماه پیش که اینترنت قطع شد ، دیدم یکی یکی دارن بروکر ها میان روی سروز های ایران ، چند بار زنگ زدم پشتیبانی گفتن ما پروکسی نداریم ، دیگه خواستم برم بروکر وینگو دیدم نظرات میگن برداشت ها زمان بره ، الان چند وقتی هست اومدم روی بروکر capital xtend تا الان خوب بود نه اسپرد واید شده نه قطعی خاصی داشت ، واریز هم انی با تتر نشست ، برداشت امروژ میخوام یه مقداری بزنم ، خبرش رو میدم اگه خواستید
منم تقریباً تجربه مشابهی داشتم، مخصوصاً اون بحث لگ و اذیت سرورها روی بعضی نتها کاملاً قابل درکه
در کل به نظرم خیلی از این بروکرها یهسری مزیت دارن ولی یهسری ریسک هم کنارشونه که آدم باید حواسش باشه.
ولی چیزی که خودم بهش رسیدم اینه که بیشتر از همه، پایداری سرور و شفاف بودن اجرای معاملات مهمه. اینکه حداقل خیالت راحت باشه پوزیشنهاتو همون لحظهای که میخوای باز و بسته میکنی و داستان کندلسازی یا تاخیر عجیب پیش نمیاد.
من خودم یه مدتیه دارم با Wingo Markets کار میکنم، تا الان حداقل از نظر اجرای معاملات و پایداری خیلی تجربه تمیزتری داشتم. مخصوصاً روی بحث سرعت و اینکه سرورها کمتر اذیت کنن، برام قابل قبولتر بوده.
در نهایت هم دقیقاً همون چیزی که گفتی مهمه؛ قبل از اینکه با هر بروکری کار کنیم باید کامل قوانینش، روشهای واریز و برداشت و رگولیشنش رو بررسی کنیم، بعد بریم سراغ استفاده جدی
بله متا ۵ استفاده میکنم ولی یک معامله اتفاق عجیبی برام افتاد …
تا قبل اون راضی بودم ، دیگه هر چقدر به پشتیبانی گفتم ، گفتند ما اصلا دسترسی نداریم و آخرشم گفتند با لحن خوب ایمیل بده تا شاید پیگیری کنند اما هیچ پیگیری نشد که نشد .
دومین مورد معامله باز بود که داشتم و هیچ راهی برای گفتگوی تلفنی نداشتند .
برداشت ها عالی بود .
کندل سازی و غیره هم معمولا انجام میشد اما در حد معقول برای یک ایرانی
دیگه الان من خاطره بد دارم و به اونجا برنمیگردم .
سلام مجدد . من درخواست برداشت دادم بعد چند دقیقه مدیر حساب بهم ایمیل زد و ازم تایید خواست و بعد ش حدود 30 دقیقه بعد واریز شد . ازش پرسیدم هر دفعه شما تایید میخوایید گفت نه ولی اگه که ادرس ولت رو تغییر بدی دوباره باید تایید کنی . که البته خوبه واسه امنیت حساب و اشتباه نبودن ادرس ولت خوبه این کار .
در ضمن 2 تتر هم واسه هر برداشت کارمزد کسر میشه
سلام خدمت عزیزان
بنده یک ماه با نت ملی بک تست روی سرور دمو وینگو گرفتم..حقیقتا اوکی بود
تصمیم گرفتم حساب شارژ کنم و ریل بزنم
استرسش خیلی زیاد بود چون پراپ تریدرم
ولی خب خداروشکر فعلا ضرر نکردیم
سودم نکردم
اوضاع اتصالش خوبه
متاتریدرش پوزیشن باز کردنی هنگ نمیکنه مث پراپا.. جا نمیمونی..
با اوپو اوکی نبودم و اوتت اصلا نیستم
لایت رو نیستم حقیقتا الپاری که حرفشم نزن
بقیه رم نظری ندارم و نمیکوبم چون کااار نکردم
اینایی که کار کردمو گفتم