بروکری که با نت ملی کار کنه و حساب سنتی هم داشته باشه

لطفا بروکر قابل اعتماد و خوب بگید که با نت ملی کار کنه و حساب سِنتی هم داشته باشه.

بروکر خوب و معتبر با نت ملی ما کار نمیکنه. فک نکنم پیدا کنی. وینگو و ترندو هستن که خوب و معتبر نیستن.

مگه بروکرا با نت ملی کار میکنن اصلا؟ مگه داریم؟ والا با این نت ملی یه سری سایت های داخلی هم لاک پشتی لود میشن :unamused_face:

فعلا چنین چیزی نیست

ولی این رادار نشون میده که کدوم سرور بروکرایی ک به ایران خدمات میدن، پینگ میده

برو ببین ب کارت میاد

درسته به خاطر همون گفتم حساب سِنتی که حداقل از اونور تا جای ممکن ریسک رو بیاریم پایین.

بروکر معتبر که با نت ملی کار نمیکنه… اصلا خودش تناقضه…

چرا بروکرهای معتبر هم اگه یه کم پول خرج کنن برای آپدیت چارت می تونن از دیتاسنترهای داخلیِ متصل استفاده کنن. آپدیت چارت که خطر امنیتی حاکمیتی حساب نمی شه که بخواد حساسیت ایجاد کنه. اگه اراده ش رو داشته باشن راهش هست.
When there is a will, there is a way.

داداش تو همه جا کد معرف گذاشتی :roll_eyes:

2-3 جا بوده کلا، در عوض 10 جاهم پاسخ دوستان رو دادم درمورد موارد دیگه، احتمالا تمام مطالب رو ندیدید

موفق باشید

سلام و احترام به شما کاربر گرامی،

ضمن خوش‌آمدگویی مجدد به کامیونیتی ایران بروکر، به اطلاع می‌رسانیم که بر اساس قوانین مشخص و شفاف این انجمن، درج هرگونه محتوای تبلیغاتی در پست‌ها مجاز نمی‌باشد. هدف ما ایجاد فضایی حرفه‌ای و تخصصی برای تبادل تجربیات معاملاتی است و حفظ این محیط از هرگونه تبلیغات نامرتبط، اولویت ماست.

مشاهده شده است که در پست‌های اخیر شما، محتوایی با ماهیت تبلیغاتی قرار داده شده است.

در صورت عدم توجه مکرر به قوانین، طبق مقررات، ناچار به اعمال محدودیت‌های حساب کاربری شما خواهیم بود.

از همکاری و درک شما سپاسگزاریم.

ترندو ولی کلا الان ترندو و فراز که چارت ه و ابران بروکر که خبر میگه خوبن و کار میکنن

۱- تبلیغات گره خورده به تجربه کاربری وقتی من از پلتفرم استفاده کردم و تجربه ام به اشتراک میزارم برای بقیه و شما میگید تبلیغات بوده / این مسخره اس و سیاست شما احمقانه اس نمیشه تجربه را بدون معرفی پلتفرم یا محل استفاده شده به اشتراک گذاشت در سیاست خود تجدید نظر کنید, این موارد بدیهی است و هر تریدر مبتدی هم اینو میدونه

۲- قوانین و سیاست شما چه در هنگام ثبتنام و چه حالا که دارم داخل انجمن نگاه میکنم هیچ جا وجود نداره پس مجددا احمقانه اس از کاربر چیزی رو بخواید رعایت کنه که بهش نشون ندادید یا باهاش موافقت نکرده / بنده فریب تبلیغ گفتگوی آزاد شما رو خوردم که اکنون متوجه شدم چنین چیزی وجود نداره شما صرفا ج.ا هستید در مقیاس کوچک تر (اسمش هم نمیشه نوشت پاک میکنید از ترس متاسفانه)

۳- گویا این انجمن جای بحث های خاله زنکی و ابکی و مبتدی است نه حرفه ای ها

پس اگر دسترسی داری لطفا حساب کاربری من رو پاک کن (این دیگه باید در سیاست سایت شما باشه و عرف سایتها هست که کاربر درخواست حذف اطلاعات بده)… این درخواست رو دارم

موفق باشید. (بعید بدونم).

من م تبلیغ نبود فقط درباره خودمو گعتم ببخشید اگه مشکلی ایجاد کردم

کاربر گرامی،

پست شما به دلیل نقض قوانین انجمن ویرایش شد.

توجه داشته باشید که انتشار شماره تماس شخصی در فضای عمومی، علاوه بر ممنوعیت قانونی در انجمن، برای امنیت خود شما نیز ریسک‌های جدی به همراه دارد و می‌تواند منجر به سوءاستفاده‌های احتمالی شود.

اینجا یک فضای آموزشی و تحلیلی است؛ اگر تخصص یا راهکاری برای اتصال به بروکرها در شرایط خاص دارید، دعوت می‌کنم آن را به صورت یک پست در همین تاپیک بنویسید تا همه کاربران از دانش شما استفاده کنند و اعتبار علمی خودتان هم در انجمن بالا برود.

با احترام،

مدیریت انجمن

عزیز اطلاعات حساب معاملاتی نباید در دست کسی قرار بگیره این کار شما اصلا درست نیست

سلام اگه اینترنت بود میگفتم آمارکتس و اپو فایننس و اوربکس ولی الان فقط ترندو کار مونو راه میندازه درسته یکم اذیت میکنه ولی بهتر از هیچی و بهترش فعلا نیست وینگو هست ولی اون اذیت میکنه برا ثبت نام و تو این شرایط انتخاب خوبی نیست ترندو هم فقط با گوشی و برا تحلیل با جارت فراز باید تحلیل کنبم یا چارت خودش تو گوشی

دوستان همگی مشارکت کنین ببینیم چه خاکی باید ب سرمون بریزیم

دوست عزیز این ادبیات یه تریدر نیست

این زمان جنگ خودش یه امتحان هست برای صبر یه تریدر

لطفا امیدوار باش همه چیز درست میشه قوی باش دوست عزیز ما همه ناراحتیم

میشه به همه چیز فلسفی نگاه نکنید

بروکر ای پلنت ولی نظر من اینه میخوای ترید کنی قبلاش ۳۵ تا بک تست و ۱۲ تا تحلیل بگیر و بکن و بعد ارین کن من که ترید نمیکنم دارم زبان انگلیسی حرفه میخونم ولی تحلیل و بک تست میگیرم و میکنم و میخونم این نظر منه