بروکر خوب و معتبر برای این وضعیت بحرانی پیشنهاد بدین

توی این وضعیت بروکر خوب میشناسید؟ از پشتیبانی و واریز و برداشت همه چیش معتبر باشه؟

بروکر ترندو چطوره؟؟

بروکر eplanet گزینه خوبیه

3 لایک کرده

الان باهاش کار کردین؟ واقعا خوبه؟

آره با نت ملی هم کار میکنه
اسپرد و کمیسیونش بنظرم عالیه

چی ترید میکنی طلا یا جفت ارز ؟

ترندو سمتش نرید خیلی ازش بد گفتن تو تاپیک های دیگر به نظرم ای پلنت خوبه البته با سرمایه کم که دردسر نداشته باشید

ترندو کجاش بده؟

من بین ایپلنت و لایت فایننس ایکس چف رو انتخاب میکنم

البته بخاطر حساب سنتیش

2 لایک کرده

خدماتی که ترندو میده بابت حسابش ایپلنت رو نمیشه باهاش مقایسه کرد همش اعتبار اینچیزا نیست که وضعیت حسابا هم باید کارامد باشه وگرنه خودم کلا امارکتس کار میکنم معتبرترین بروکر تو ایران چندین ساله ،

صبر میکردم وصل شه دوباره با امارکتس کار کنم دلیل نمیشه که

سایتش بالا نمیاد
هر کاری کردم با نت ملی بالا نیومد

سایت امارکتس هم بالا نمیاد و بروکرش هم حتی قطعی داره هیچکاریم نکردن با اینکه ۱۸ سال اعتبار داره

ترندو رو با اپلیکیشن وصل شو از طریق مایکت اینچیزا و بعد لینک داره تو خوداپلیکیشنش میتونی برای ویندوز هم نصب کنی من خودم یک ماه دوماهی میشه دارم ترندو کار میکنم وخیلی واسم جالب بود و خوب هم اسپرد مناسب و هم کمیسیون!!!

یکی میمونه الپاری و ایکس چف بخاطر حساب سنتیش چون الپاری قدیم انگار بد در رفته اسمش ایکس چف معتبر تره برای حساب سنتی اونم فقط برای طلا

امارکتس هم حساب زیرو ۱۰ درصد کمیسیون میگیره حداقلی! اونم بین نماد ها کمیسیون متفاوت ولی ترندو همه کمیسیوناش ۶ درصد ثابت و اسپرد نزدیک ۱ حداکثر بیشتر نماد ها یعنی همون حساب زیرو امارکتس درمیاد

حداکثر واریزیم ۵۰ تا۱۰۰ دلار که میشه راحت کارو پیش برد!!! بیشتر من واریزی نداشتم و توصیه نمیکنم مگر بروکر معتبر مثل امارکتس و اینکه حساب پراپ بگیری شنیدم سرمایه گذاربرتر بهتره مخصوصا پاس کردنش و بقیه رو شناختی ندارم!

ایپلنت چک کردم اصلا وضعیت کمیسیون و اسپرد و نوع حسابا اصلا منطقی به نظر نمیاد!!! چه وضع خدماته!!

طلا ترید میکنیم

ممنون از توضیحاتتون

حالا نمیدونم ینی فعلا با ترندو کار کنیم اوکیه؟

سلام وقت بخیر بی زحمت یه عکس از اسپرد جفت ارزا میزاری من وینگو حساب ecn دارم ولی اسپردش تو جفت ارزای مینور زیاده، ممنون

امارکتس الان نمیشه باهاش کار کرد؟

واریز و برداشتش مشکلی نداره؟

اگه پول زیاد داری و ۵۰ و ۱۰۰ تا واست چیزی نیست اره با همین مقدار خیلی اوکیه

ولی ترس داری واست ۱۰ دلار به اندازه ۵۰ و ۱۰۰ تا می‌ارزه میتونی با ۱۰ دلار واریزی (اگه ریسک زیاد نکنی و رو جفت ارز های مناسب کار کنی ) یا تا ۵۰ تا حتی کارو شروع کنی و یا نه اگه کلا جز طلا رو هیچی نمیتونی کار کنی! بهت توصیه میکنم تو ایسک چف کار کنی با سرمایه کم ترید رو طلاا عالیه الپاری برای حساب سنتی ۳۰ دلار حداقل واریزی میخاد برای ایسک چف نمیدونم ولی جیمیل چون وصل نمیشه باید برای ثبت نام اینچیزیا تاییدیه جیمیل باید بگیری که ترندو نیاز نداره تاییده شماره موبایل کفایت میکنه و الپاریم همینطور تاییدیه جیمیل میخاد …

در کل ترندو ۱۰ یا ۲۰ تا بریز رو جفت ارز کار کن تا وضعیت به حالت قابل قبول برسه بعد بذو رو بروکر مناسب … و اینکه پیشنهادم سرمایه بالایی داری برو امارکتس و اگه سرمایه کمی داری برو ایکس چف( برای ترید رو طلا فقط گفتم)

نه من میخوام فقط طلا معامله کنم تقریبا با هزار دلار

ایکس چف حساب داریم ولی خیلی اوکی نبود

اگه امارکتس خوب باشه الان با همون شاید پیش رفتیم

Capitalxtend رو تست بفرمایید

امتیازش تو سایت wikifx بالای ۷ هست

بانت ملی هم متا۴ هم متا ۵ کار می کنه

امارکتس خیلی خوبه ولی برای بقیه نماد کمیسیون یجوریه خیلی باید کار کنی حساب کتااب کنی تا دستت بیاد ولی برای طلا اوکی

من برای تست پول گذاشتم تو بخش کیف پول دوسال دست نزدم رفتم سمتش دیدم همون بود و اتفاقی نیوفتاد و برای ترندو سوال کرده بودم گفت اگه پول تو حساب یکماه ثابت بمونه معامله نکنی ازش کارمزد گرفته میشه!!

درکل به نظر من و با کارکرد امارکتس بهترین پلتفرم هست از نظر اعتماد و برای پول مبلغ های بالا حتی ولی برای بروکر های دیگه مبلغ بالا ۱۰۰۰ اینا پیشنهاد نمبکنم! مگر سودت باشه!

1 لایک کرده

رفقا بروکر خوب معرفی کنید که مشکلی نداشته باشه ممنون :folded_hands: