سلام خدمت همه دوستان . سوالی داشتم در مورد بروکر . در حال حاضر چه بروکری با ایران کار میکنه که هم معتبر باشه و هم قابل اعتماد و هم پرداختش سریع باشه و حسابشم بدرد اسکلپ بخوره .
الان که دوباره به نت ازاد وصل شدیم و دیگه نیازی نیست با یکسری بروکر های خاص کار کنیم کدوم بروکر رو پیشنها میدید؟ و تجربه استفادتون رو هم بگید لطفا
5 تا بروکر معتبر پیشنهاد بدید
بروکرهایی که به ما ایرانی ها خدمات میدن نه معتبر هستند و نه نامعتبر
اگر رگوله خوب داشته باشن مخصوص شرکت اصلی هست و شعبه های آفشور اعتبار آبدوغ خیاری جزایر دارن
برای انتخاب بروکر:
۱.مشخص کنید روی چه چیزی ترید میکنید(برای انتخاب بروکری که چارت تمیزتر و هزینه معاملاتی کمتر داره)
۲.قوانین بروکر مدنظر رو مطالعه کنید(اکثر نارضایتی کاربران از بی اطلاعی از قوانین هست)
wm markets بروکر خوبیه
سلام عرض ادب ،بهترین بروکر که میتونم تو ایران استفاده کنم درحال حاضر چیه؟ اعتبارش بالا باشه و برنامش ساده باشه گیج کننده نباشه تو شرایط نت ملی هم مشکل نداشته باشه
بهترین بروکر از لحاظ امنیت؛ پشتیبانی ؛ اسپرد ؛ کمسیون بهم میتونید معرفی کنید؟
مچکرم.
یه بروکر خوب معرفی میکنید که خودتون باهاش کار کرده باشید
سلام من خودم با بروکر WM markets کار میکنم اما میتونید توی ایران بروکر بروکر های متفاوت رو مطالعه و مقایسه کنی و تصمیم خوبی بگیری ![]()
از داخل ایران بروکر میتونی نقدوبررسی هارو بخونی ویه بروکر انتخاب کنی
سلام دوستان الان بهترین بروکر برای معامله کدوم لطفا رراهنمایی کنین
هر چقدر دور بزنی آخرش به حرف من می رسی .
اگر متاتریدر برات مهمه : فقط لایت فایننس
اگر متاتریدر برات مهم نیست : فقط ترندو
هیچ جای دیگه نرو ، من دورامو زدم و ایندو واقعا عالی بودن .
مشکل ایپلنت چیه؟
درود لطفا با توجه به وضعیت موجود در ایران بهم یک بروکر معرفی کنید .اهمیت ویژه واریز و برداشت امن ، عدم وجود کندلهای فیک و اسپرد معقول ، پشتیبانی فارسی 24 ساعته ، باتشکر
بروکر زورا که پراپ هم داره بروکر هم داره برای مبلغ کم و متوسط اکیه
از نظر واریز و برداشت امن مخصوصا در ارقام بالا و پشتیبانی که اگر احیانا با این وضعیت بلاتکلیفی که داریم بخوای پیگیر وضعیت حسابت باشی الپاری انتخاب منه
با سابقه و قدیمیه تو دوران جنگم روی پلتفرم های ایرانی
پشتیبانیشو راه انداخته بود با نت ملی برقرار بود