نظر سنجی بهترین بروکر از نظر شما

میرم بررسی شون کنم ممنونم

واقعا اینترنت ملی مهمه که میگید وینگو پس بروکر شو بررسی میکنم

وینگو هم خوبه یه سری به سایتش بزن روی نت ملی هم فعاله

توی شرایط فعلی وینگو رو پیشنهاد میکنم

بروکر زیاده

ولی الان باید بروکری رو انتخاب کنید که روی نت ملی هم کار کنه و رگوله معتبر هم داشته باشه

وقتی چاره ای نداریم چه کار کنیم؟فعلا باید با همین چندتا بروکر که فعال هستند کار کرد تا شرایط به روال سابق برگرده، البته امید وارم برگرده

هر جا میری نرو لایت فاینسس

اگر اسکلپر هستید و اسپرد مخصوصا شاخص ها براتون مهمه صد در صد ایکس چیف

چرااااا چشه؟؟
میشه بگید

صد موافقم …

لایت نرو…

دور نیست … فاجعه ای بنام لایت…

خیانت به اعتمادت موضوعی نیست که آدم به آسونی فراموشش کنه …

سلام خسته نباشید اگه پیام منو می‌بینید لطفا یک بروکر معتبر با اسپرد پایین و … به من پیشنهاد بدید. خوشحال میشم از تجربه ی شما استفاده کنم. من دنبال بهترین بروکر هستم که برای ایرانی ها خدمات میدن. فرقی نمیکنه با اینترنت بین‌المللی باشه یا نه فقط بهترین باشه . اگه پیام منو می‌بینید پیشنهاد بدید ممنون .

لطفا اگه پیام منو می‌بینید جواب بدید

بزرگوار….

معتبر: توی لیست ایران بروکر ۵ تا اول

اسپرد پایین: اکانت ECN یا ECN Pro

بهترین؟ نداریم!

تو این شرایط نت و اینترنت، به نظر من هیچکدوم

اگر بخوام واقعی بگم، برای ایرانی‌ها الان چیزی به اسم بروکر کاملاً امن ومعتبر واقعی خیلی محدود شده، چون اکثر بروکرهای معتبر دنیا به خاطر تحریم‌ها مستقیم به ایران سرویس نمیدن.
بیشتر بروکرهایی که الان به ایرانی‌ها خدمات میدن offshore هستن؛ یعنی رگوله‌شون مربوط به کشورها و جزایر مالیاتی مثل Seychelles یا Mauritius هست، نه رگولاتورهای قوی مثل FCA انگلیس یا ASIC استرالیا.

برای همین بهتره فقط روی چند چیز مهم تمرکز کنی:

• سابقه برداشت و واریز
  • پایداری سرورها و اتصال
  • رفتار بروکر با حساب‌های سودده
  • و پشتیبانی واقعی

چون برای ایرانی‌ها، الان بیشتر بحث انتخاب «کم‌ریسک‌تر» مطرحه، نه «کاملاً بدون ریسک».

و مهم‌تر از همه:
هیچ بروکری جای نگهداری سرمایه نیست. بهتره فقط سرمایه عملیاتی داخل بروکر نگه داشته بشه و سودها مرتب برداشت بزتی ،

من از‌وقنی نت قطع شده اومدم روی بروکر‌کپیتال اکستند ، بدک نیست برداشت و واریز انی هست ، پشتیبانی هم نمره قابل قبولی داره ، با نت داخلی هم. سایت و هم متاتریدر باز‌ میشه ،

موفق باشی

سلام خدمت همگی. عزیزان من مدتی هست که دارم ترید رو آموزش میبینم (در همین برهه‌ی نت ملی شروع کردم) تا الان هم در بازار کریپتو مشغول کسب تجربه بودم. میخوام وارد فارکس بشم و با متاتریدر هم کار کنم.

خواستم ازتون بپرسم تو این شرایط شما چه بروکری رو بهترین بروکر میدونید؟
حقیقتا من شخصیت کمالگرایی دارم و وقتی بحث انتخاب در میون باشه و خودم اطلاعات چندانی توی اون حوزه نداشته باشم، سعی میکنم با مشورت گرفتن به بهترین گزینه از همه جنبه ها برسم.

الان در این موضوع هم همینطور هست. خودم دانش چندانی در ارزیابی بروکرها ندارم. خصوصا که در این شرایط خاص اینترنت شاید حتی اگر اطلاعاتی هم کسب کنم باز برای ارزیابی بروکرهای موجود در شرایط فعلی خیلی کارآمد نباشه.

خلاصه سرتونو درد نیارم. بی زحمت دوستان باتجربه تر که همچنان مشغول ترید هستن بگن از چه بروکری استفاده می کنن.

و اینکه آیا اساسا اونقدر تفاوتی بین بروکرهای نت ملی و بروکرهای عادی وجود داره که ارزششو داشته باشه به اون بروکرهای عادی دسترسی پیدا کنیم؟

سلام، میتونی برای شروع با یک حساب دمو روی بروکرهایی که روی نت ملی فعال هستن شروع کنی. مثل:
ePlanet یا Wingo حالا بعد تصمیم بگیری عوض کنی یا نه. هرچند همینا هم برای نت بین الملل جوابه.

سلام به دوستان عزیز
لطفا اشخاصی که بیش از 3 ماه با بروکری با حساب رییل کار کردن
در 2 جمله بهترین و بدترین بروکر تجربه کاریشون اینجا معرفی کنن.

لایت : برای جفت ارز خوب.برای طلا بد . الان هم کلا بد

ایکس چیف : واریز و برداشت با سختی.برای طلا خوب . برای جفت ارز بد . الان هم کلا بد