نظر سنجی بهترین بروکر از نظر شما

لایت فایننس.اف ایکس پرو.ایکس چیف.اپوفایننس

اکثر بروکرهای معروف که به ایرانیا خدمات ارائه میدن و سابقه ی چندین ساله دارن خوبن،خود منم اوایل شروع کارم حساسیت زیادی روی انتخاب بروکر داشتم اما مشکل این نیست که کدوم بروکر بهتره،وقتی تازه میخوای شروع کنی احتمال زیاد درگیر سود و ضررهای زیادی میشی و عملا چیزی که اهمیت پیدا میکنه تریدر و افزایش سطح دانشش هست.در نتیجه حساسیت زیادی به خرج نده و تمرکز رو روی استراتژی بزار نه بروکر بهتر.من خودم قبلا توی بروکر لایت فایننس فعالیت میکردم و راضی بودم،بقیه بروکرهای کهنه کار هم خوبن و در همین سطحن.

پدرآمرزیده

تریدرهای غیر تازه کار هم بروکر بد گیرشون نمیاد برا معامله .

شما دنبال :sad_but_relieved_face::cry: خوبش میگردی!!

داداش اگر تازه کاری برگرد هنوزم دیر نیس :sweat_smile:

Amarkets خوبه من کار کردم حتی ریل که الان قطعه

لایت فاینانس هم خوبه که سروراش وصله انگار

Eplanet که تو دوران قطعی باهاش آشنا شدم وب تریدش وصله خیلی خوبه

وینگو هم تازه ریختم فعلا که وصله اوکیه

کپیتال اکستند هم وصله با پروکسی اونم خوبه

با لایت فایننس و آلپاری هرگز شروع نکن… توصیه من به تو…

سلام ، بروکر خوب با اینترنت بین المللی : لایت فایننس و لی با اینترنت ملی وینگو مارکتس پشتیبانی خوبی داره

بروکر هایی زیادی هستند که با ایرانی همکاری کنند اما باید بررسی کنید در چارت ها و قیمت گذاری ، یه وقت کندل هایی عجیب غریب ثبت نکنن و یا اسپرد کمی داشته باشند ، جدای خدماتی که ارائه می‌دهند توجه به این نکات برای ترید ضروریه !

سلام وقت بخیر، خدمت همه دوستان. ابتدا که خوده مجموعه ایران بروکر ویژگی های یه بروکر خوب رو توضیح داده، ولی هیچ بروکری بی نقص نیست. اما یه مسئله ای که الان هست اینه که با شرایط فعلی یه سری از این بروکرها به مشکل برخوردن. مثل وی تی مارکتس، مثل استارتریدرو… که کلا جمع کردن و دیگه به ایرانی ها خدمات نمیدن. یه سری ها هم شرایط پایداری با کاربرانش ندارن. به نظر شخصی من در شرایط فعلی ای پلنت خوبه، تازه کار هم هست اما تمام فعالیت ها در این بروکر فعاله و تیم پشتیبانی خوبی هم دارن. اما بعد از اینکه شرایط برگرده به قبل و نت بین المللی وصل بشه، گزینه های بهتری وجود داره که بتونین انتخاب کنین. با آرزوی سربلندی ایران و ایرانی. :rose:

ممنون بابت دعای خیرت داداش.خدا پدر همه رو بیامرزه مخصوصا اون پدرایی که بچه های تریدر دارن

چه فامیلی سختی داری داداش… اسم جاییه ؟ تو مجارستان؟

هی میگین نکن..این کارو نکن اون کارو نکن .. نکن نکن…

داداش… چکار کنم.. یه چیزی بگین که انجام بدم…

آخرش نفهمیدم لایت فایننس خوبه یا بد.. یکی میگه برقص یکی میگه نکن

ببین من اگر میگم نکن بر اساس یه تجربه میگم نکن اکثریت بچه ها در اول کارشون زیان ده هستن و جالب اینه که اکثریت هم اولین ترید هاشون رو با این بروکر ها زدن حالا راجب خوب و بدشون بحث زیاد کردیم تایپیک هاشم هست میتونی سرچ و بررسی کنی بحث راجبشون زیاده‌…

من میگم نکن …یکی دیگه میگه بکن… ولی در نهایت خودت باید بفهمی که چه استدلالی درسته اگر تو نتونی درک کنی که من چرا میگم نه.‌‌ و یا چرا یه دوست دیگمون به فرض میگه اره.. چطور میخای تو این بازار دووم بیاری؟ تمام این بازار پر از این مسیر های سر درگم و مبهم..

این مسیر از تجربه میگذره اگر تجربه دیگران رو قبول نداری میتونی خودت تجربه کنی … اینجا کسی به کسی بدهکار نیست و دین به گردنش باشه در نهایت همه ما نظر میدیم و تصمیم ساز و تصمیم گیر خود تویی…

اول ارانته دوم آمارکتس

ناراحت نشو داداش .

آمرزش خاص اسیران خاک که نیست .

آدم زنده هم آمرزش میخاد .

آره عزیز خیلی سخته برای یک منطقه در مازندران ، مجارستانو خوب گفتی :grinning_face_with_smiling_eyes:

وینگو خیلی خوبه
خودت رو اسیر بروکر دیگه ای نکن

توجه**: لطفا این نظر فارق از شرایط قطعی اینترنت بدید.**

اگر شرایط نرمال باشه شما کدوم بروکر انتخاب می کنید؟

مدتیه وینگو دارم حسابمم ریل هست و خوب بوده تا الان مهم ترین مزیت اینه روی نت ملی هم کار میکنه

راجب مزیت های وینگو شنیدم و فکر میکنم ک خوب باشه هنوز نتونستم حساب باز کنم و تست کنم