من فقط بخاطر کلاسش تریدر شدم چند سال اونقدر ضرر کردم که پوستم کنده شد تا 4تا چیز یاد گرفتیم،،
فکر کنم هممون فشار زیادی رو تحمل کردیم تا بتونیم این بازار رو یک ذره هم که شده درک کنیم. برای خود من که اصلا آسون نبوده تا اینجای کار. خیلی هم راستش رو بخواین بنظرم کلاس آنچنانی که تو اینستاگرام نشون میدن نداره. (البته این نظر منه)
ممنون که به اشتراک گذاشتی!
تریدر بودن مگه کلاس داره؟ تازه وقتی بقیه بفهمن میشی یه سیبل متحرک که هم سمتت نشونه میگیرن من تا الان هیچکس نمیدونه تریدرم به هر کسی میاد سمتت اطلاعات سوخته بده
تریدر بودن شغل با کلاسیه
قضیه ی همون دیجیتال نومدی هستش که دوستمون تو یه تاپیکی بهش اشاره کرد.بنظرمن که خیلی جذابه و کلاس داره شغلی داشته باشی که به زمان و مکان وابسته نباشه و از همه مهمتر واسه خودت کار کنی و بنده ی بله چشم قربان گوی کسی نباشی
تو ایران خرابش کردن.جوری شده که اگه به کسی بگی تریدرم فکر میکنه بیکاری و واسه اینکه نگی بیکارم میگی تریدرم!
۵سال پیش کلاس محسوب میشد الان میگن بی عقلی ![]()
یه برادرم ساکن خارج از کشوره.پرسید الان چیکاره ای؟گفتم تریدر فارکس…گفت اینجا مردم برای تفریح و هیجان ترید میکنن نه شغل اصلی،برو دنبال کار درست و حسابی ![]()
![]()
![]()
بیاید به جای چرا اشتباه رفتیم بگیم چگونه جبران کنیم ایا راهی هست ایا تجربه موفقی از ترید دارید خواهشا اساتید خارق العاده ورود نکنن !!!…کاربردی ترین روش که سود گرفتید را نهایت در 10 خط و چند عکس معرفی کنید ؟ الخصوص دوستان با تجربه و اینکه پلن و استراتژی باشه ..
ساده بگیر و موج پیدا کن و سوارش شو قیمت یا بالا میره یا پایین چپ و راست و چرخشی نمیره سوار موج شو و موج سواری کن
تورم و دست مزد های پشیز مملکت
من برای یه آشنای نزدیک دنبال کار میگشتم کاری که بتونه خودش انجام بده به تنهایی، به فارکس برخورد کردم بهش گفتم اون اصلا نرفت سمتش و من از همون موقع خودم شروع کردم به ترید ![]()
من اومدم توی یک انجمنی یک کاربری بود به نام
داشت تبلیغات این بازار را میکرد و میگفت که چه سودهای سنگینی توی خواب از بازار گرفته ، من هم
علاقه شدم وارد دنیای ترید بشم!
تبلیغات اینستاگرامی
برای این که این تنها کاری که هم ازش لذت می بردم هم میشه ازش پول های خوب به دست آورد
فصای مجازی منو سمت ترید کشوند
دلم میخواد اونی که منو سمت ترید فرستادو پیدا کنم و همین موسو بکنم تو ….
نمیدونم که.گفتن پرتقال دان زادان میدن،حَمامش هم خوبه ![]()
درود بر سجاد عزیزم
بی مقدمه برم سراغ داستان آشنایی من با دنیای کندل و چارت قیمت:
سال 95 بود که دانشجوی نرم افزار بودم و داشتم کتاب آیین نامه راهنمایی رانندگی رو مطالعه میکردم برای امتحان که وسط پذیرایی برادر نامزد سابقم به تک باجناق سابقم در حال توضیح نحوه کار و توضیح ترید و …. بود دید دارم راه میرم و میخونم بهم گفت کتاب رو ول کن بیا بهت یک کاری یاد بدم و خلاصه منم دیدم وقت برای خوندن هست .کتاب گذاشتم خاک بخوره رفتم سراغ لپ تاپ
شروع به توضیح کرد حین توضیح حس کردم دارم تو یک نگاه عاشقش میشم. (منی که از 9 سالگی با کامپیوتر بزرگ شدم و عاشق کار کردن با سیستم بودم همیشه)
خلاصه که وارد دنیا کندل ها شدم و این بود شروع کار . سرگذشت عجیبی دارم که شاید روزی کتابش رو نوشتم و همینجا شیر کردم براتون تا کمتر ضرر کنید
بدرود
و چقدر سخت هست وقتی بعضی ها ازم میپرسن کارتون چیه . این وسط توضیحش سخت و تهش حس میکنم طرف با خودش میگه این مشخصه بیکاره. اما نمیدونه و درک نمیکنه چه دنیای داریم با کندل ها
موافقم کاش میشد چت کنیم و بیشتر حرف بزنیم . یا ی گروه تو بله بزنیم اگر ادمین اجازه میده بیشتر تعامل کنیم و دوست های خوبی پیدا کنیم برای بعد انجمن و روزهای پیش رو
میل پول. اینکه هزاران دلاری در دسترسه. نبود. به دستم نرسیده هنوز.
درود طاها جان. حس نمیکنی مشکل روش کار کردن و نوع نگرشت باعث شده این حس به اون دوستت که ترید بهت معرفی کرد داشته باشی؟ صرفا معرفی اون شخص باعث نشده به نظرم این ما هستیم که عیب داریم