استیتمنت‌های معاملاتی من؛ مسیر پیشرفت و بررسی عملکرد

دوره نمیخواد ببین یک سرنخ بهت میدم روی همین تحقیق بکن.

FVG

Liquidity seeps

با این دو میشه ستاپ بسیار قدرتمند ساخت.

دیگه نمیتونم راهنمایی کنم دوره هم نخر وداد تریدر نیست جواب اونو دادن برداشت بلاک کرد

مدیریت سرمایه که کاملا رعایت شده جناب

حتی استاد خوده بنده هم میتونه متوجه بشه که یسری جاها ایراداتی داشتم

البروکس حداقل یاد بگیر هرچند اونم قبول ندارم ولی خوبه حداقل سود میده هرچند کم

جناب این چیزایی که دارین میگین ما پیشرفته ترشو و حتی خودشو اموزش دیدیم

گفتم که

سبک من بر پایه ict و اسمارت مانیه

منتها من هنوز یسری ایراداتی دارم که امیدوارم تا چندماه اینده رفعشون کنم

به هر حال من گفتم ولی اینجوری داری دور خودت می‌چرخی بعد مدتی دوباره میری سبک یاد میگیری چون این سود نمی‌ده کلا اگر هم بده فقط فارکس اونم خیلی کم من اینو کریپتو بزنم لیکویید شدم رفته.

Smart Risk هم نگاه کن در یوتیوب اونجا شاید راه خودتو پیدا کنی

نگفتم ict نگفتم شکار پول هوشمند که این هم وداد مد کرد گفتم اون دوتا را فقط بررسی کن یک هفته نقاشی کن قطعا ستاپ می‌سازید

با سود کردن آنچنان فاصله نداری فقط از چارتکش ها دوری کن قطعا به سود میرسی.

اما اینا جواب نمی‌ده اینم به این خاطر میگم خودم تجربه کردم یک زمانی فقط الگوی مثلث و وج ترید میکردم که بهترین پترن ها هست اصلا جواب گو نبود.

پرچم هم نصفه نیمه جواب میده چون شارپ واکنش میده.

از smc

ICT

Rtm

Lit

دوری کن

اگر هم سبک میخوای اینا فقط هر چند سودش خیلی کمه.

البروکس

ایچیموکو

اگر میخوای ستاپ بسازی فقط کانال smart Risk.

چشم حتما چک میکنم

ممنونم از نصیحت هایی که کردین🙏

به نظرم برای شروع پراس اکشن کار کن . من معاملات شما را دنبال کردم البته سبک کارم کاملا متفاوته و اصلا در مورد سبک کارت نظری ندارم در مورد پیشنهادات دوستان هم نظری ندارم ولی به نظرم اگر استراتژی و روند معاملاتت را تغییر ندهی ممکنه ناامید بشود. من سالهاست ترید میکنم و تو سودم ولی بجز فیبوناجی هیچ خطی روی نمودارهای من نمی بینی . استفده زیاد از استراتزیها و مدلهای مختلف باعث می شود گیج شوی از سبک پراس اکشن برای ابتدای کارت استفاده کن و روند قیمت را دنبال کن سعی کن ساعات معامله را به سشن های ارام ببری

درست میفرمایین

من پرایس اکشن رو ۲ سال پیش در دوره استاد پورصمدی کار کردم

و اینکه متاسفانه بخاطر شرایط کاری و سرکاری که میرم نمیتونم تو یه سشن بهتر مثل لندن ترید کنم

ستون اول سبک بنده هم پرایس اکشنه منتها اشتباهات از جایی هست که معاملات بد روهم میگیرم

اگر فقط معاملات خوب بگیرم احتمالا برایندم مثبت میشه

جدا از اون این اولین ماهی هست که دارم دمو کار میکنم ، به زمان نیاز دارم و تجربه

خب
این هفته به پایان رسید
وقتشه اول امروز رو بررسی کنیم و بعدش اولین هفته معاملاتیم رو بدون هیچ دروغی ارزیابی کنیم

___________________روز چهارم
1_معامله اول من اعتراف میکنم طبق استراتژی نبود
که خب نتیجه عمل نکردن به قانون های خودم رو دیدم
یه استاپ خوشگل
2_معامله دومم میتونین در زیر تصویر زیر مشاهده کنید که بعد یه استاپ بخاطر بی دقتی
یه تارگت رو بخاطر ستاپ هانت سشنم گرفتم

3_معامله سوم من هم بخاطر اشتباهی بود که انجام دادم
اشتباهی که حتی در روز 2 هم انجام داده بودم اما عبرت نگرفتم و امیدورارم حداقل سری بعدی برام درس بشه

متاسفانه قوانین بیس رو رعایت نکردم و همچنین پس از برخورد به یه بیس تایم فریم بالاتر اومدم بای گرفتم

4_معامله 4 روکه اصلا در حدی توی فشار بودم که خودمم گردنش نمیگیرم
به شدت توی حالت فومو و طمع بودم
چون هنوز بعد 4 روز سر به سر بودم و میخواستم حداقل هفته رو با سود ببندم
که خب یه ضرر دیگه هم بهم زد و هفته با احتساب کمسیون با 2 درصد ضرر بسته شد

*******************هفته اول
هفته اول حس میکنم هفته بدی نبود
کلا بخوام حساب کنم بدون کمسیون 1 درصد ضرر کردم که اگه به خودم سخت نگیرم برام خیلی خوب بوده
حالا بریم یسری چیزا رو قشنگ بررسی کنیم تا اگه ایراداتی بود توی اخر هفته بتونم رفع یا ویرایشش کنم

این یه گزارش کلی از کل هفته من هست
وین ریت 50%
خب
اگه سکه هم مینداختم همین میشد
حالا ولش
بریم به یسری چیز های مهم نگاه بندازیم که برای من مفیده و میتونه نتیجه برآیند حسابم رو عوض کنه
همونطور که میدونین من تمامی معاملاتم رو ریسک به ریوارد 1 به 1 بوده
که با وین ریت 50 انگاری فقط پول کمیسیون دادم
میخوام بدونم اگر ریسک به ریواردهام بالاتر بودن نتیجه معاملاتم چجوری میشد؟(بدون ریسک فری)

این ژورنال تمامی معاملات منه
که الان میتونم در اخر هفته به بررسی اونها بپردازم تا نتیجه بهتری نسبت به معاملاتم بگیرم
بریم بررسیشون کنیم
اگه بخوایم تمامی اونایی که 1 به 1 تارگت خوردن 100 درصد در نظر بگیریم
اونایی که 1 به 1.5 تارگت خوردن شد=100 درصد
اونایی که 1 به 2 تارگت خوردن شد = 100 درصد
اونایی که 1به 3 تارگت خوردن شد = 85 درصد
اونایی که 1 به 4 تارگت خوردن شد = 71 درصد
اونایی که 1 به 5 تارگت خوردن شد = 57 درصد

این جدولم درست کردم تا بهتر متوجه بشیم
خب
رسیدیم به اخرش
اگر هرکدوم از ریسک به ریوارد هارو بجز 1 به 1 میزاشتم الان اکانت توی سوددهی بود
هفته بعد ریسک به ریواردمو افزایش میدم
میشه 1 به 2
اخر هفته هم بکتستشو میگیرم
تا هفته آینده دوشنبه بدرود

احسنت به پشت کارت همین سبک و همین راهو ادامه بده حرف مفت بقیه ارزش نداره ازین شاخه به اون شاخه هم نپر چون اینا خودشونم سود دهی ندارن البته به منم ربطی نداره ولی کسی که یه روشو هزار بار تکرار کرده با کسی که 1000 روشو یه بار تکرار کرده فرق داره گرفتی چی میگم با همین راه میتونی به سود دهی بررسی فقط ول نکنی بری سمت چیزای دیگه اصل کار همینه فقط اسما فرق داره بکتست و بکتست بگیر ببین حالات روحیت تو بکتست و دمو چقد فرقشه بعد فنی رو بسنج اینم در مورد شانس بگم که شانس در ترید زمانی اتفاق می‌افتد که یک تریدر آماده فرصت بهش داده میشه همین .

نمیخوام دلسرد کنم ولی نتایج خوب نیست.

خیلی هم دمو کار نکن یک مقدار کم شارژ کن و هر پوزیشن یک دلار ریسک کنید یا نیم دلار ریسک کنید تا نتایج بهتر باشه و هم واقعی تر باشه.

ولی باز هم یک نگاهی به کانال smart Risk, بنداز در یوتیوب احتمالا متحول میشی.

مدام تکرار میکنم چون از نظر ظاهری نشانه تریدر شدن و جزوی از 20%برتر بودن را داری

شما تریدر سود ده هستی دیگه حتماً داری گمراهی می‌کنی یک ترید تازه کار را درسته.

هر وقت تونستی 50دلار شارژ کنی و 500دلار برداشت بزنی و هر دفعه اینو تکرار کنید اونم داخل کریپتو اون زمان بیا حرف بزنیم.

ترید مسیر انفرادی هست که تداوم نیازه یک دو من با شما صحبتی نداشتم و ندارم عزیز البته اگر برخورده بهتون بنده عذر میخوام

نمیدونم منتورت کیه ولی کاش بهش بگی استاپ اندازه خشتک زئوس و معامله یک به یک باطلاقه

دقیقا باید سبک طوری باشه که بشه روند گرفت یعنی کم ترید کنید ولی خوب ترید کنید روند بگیرید

همین چیزی که فرمودین 50 دلار بزار 500 تا وردارو من با 20 دلار گذاشتم طی 20 روز و 40 معامله
240 تا ورداشتم
اما هنوز تریدر نیستم :folded_hands: