این هفته با بازار چند چند بودین بچها؟

بیاین یه جمع‌بندی از هفته‌ی قبل داشته باشیم و ببینیم کیا بازارو گرفتن، کیا هم بازار گرفتتشون :joy:

اگه دوست دارید، نتیجه‌ی هفته‌تون رو بگید
چه سود خوب، چه ضرر، چه اشتباه، چه ترید تمیز …

مثلا:
رو چی ترید کردید؟
بهترین ترید هفته‌تون چی بود؟
کجا سوتی دادید؟
این هفته بیشتر با پلن جلو رفتید یا با احساس؟

لازمم نیست عدد دقیق بگید دوستان، همون تجربه‌تونم جذابه.
معمولا از دل همین بحثا نکته‌هایی درمیاد که به درد همه میخوره :handshake:

5 لایک کرده

اولین دمویی هست که دارم میزنم

هفته آینده ریسک به ریواردمو ۲ میکنم

البته با توجه به این دیتا

3 لایک کرده

سه پوزیشن کلی گرفتم روی eurusd , audjpy

2tp

1free

کجا کار میکنی از گزارش هفتگیش خوشم آومد

وین ریت. و اطلاعات خوبی میزاره

معرفیش میکنی یه حساب باز کنیم

1 لایک کرده

سلام و احترام،
خداروشکر یه سود جزئی خوبی گرفتیم.
هفته پر تنشی بود و خیلی ازش نوسان گرفتن ولی بازم بد نبود.

مای ژورنال

بزن سایتش میاد برات

دمت گرم رهام جان

1 لایک کرده

یه موقعیت بود که هیجانی شدم و بدون پلن وارد شدم، متاسفانه همونجا احساساتم گند زد به سود کل هفتم

اشتراک پروش دیدم با خودم گفتم دانش هم کدنویسی اکسل دارم هم برنامه نویسم بتونم همین اطلاعاتش در قالب اکسل کد کنم رایگان تا آخر عمرم داشته باشمش :joy:

یه مقداریشو کد کردم تا یه چند روز دیگه قشنگ روش کار میکنم مرسی بابت ایده :joy: :wink:

3 لایک کرده

بازار پرتنشی بود ولی مثبت بستیم :smiley:

راستش چیزای مختلف دیگه ای هم داره که بتونی به عنوان ایده ازش استفاده کنی

چک لیست

ژورنال احساسات و غیره

به‌به، چقد عالیه که انقدر جدی و دیتامحور داری کار می‌کنی :waving_hand: :clap:
اینکه داری ژورنال مینویسی نشون میده که یک معامله گر واقعی و آینده دار هستی، چون اهمیت ژورنال نویسی رو فهمیدی و داری بهش عمل میکنی :clap:

چیزی که هست و برای من خیلی جذاب بود توی ژورنالت این بود که فقط به وین‌ریت نگاه نکردی و تاثیر تغییر ریسک به ریوارد رو هم لحاظ کردی توی بررسی‌هات. این خیلی مهمه چون خیلی از معامله گر ها به این نکته توجه نمیکنن فقط درصد برد میبینن و به خودشون غره میشن، غرور توی این بازار یعنی خودکشی …

ولی در مقابل یه نکته داریم که باید حواست بهش باشه، اونم این که این دیتایی که جمع کردی هنوز نمونه‌ی کوچیکیه و نمیتونی روی 14 تا معامله، اینکه ریسک به ریوارد 1:2 بدست آوردی به این فغکر کنی که استراتژی واقعا می‌تونه دائماً این وین‌ریت رو حفظ کنه. بازار خیلی نامردتر از این حرفاست ( حواست بهش باشه )
معمولاً تازه بعد از 50 تا 100 ترید میشه فهمید یک ریسک به ریودارد با شخصیت استراتژیت سازگاره یا نه.

یه نکته ی دیگه هم که توی ژورنالت دیدم این بود که فقط تاچ شدن تارگت‌هاتو رو بررسی کردی، ولی ندیدم که استاپ‌ها چقدر منطقی بودن یا قبل رسیدن به حدسودت چه مقدار دراودان داشتی؟ و همینطور شرایط بازار چی بوده؟ یعنی توی چه ساختاری ورود کردی؟ بازار رنج؟ ترند دار یا نیوز ترید کردی؟

ولی در کل مسیرت خیلی تمیزه :ok_hand:
اگر همین سبک دیتانویسی + ژورنال + بررسی آماری رو ادامه بدی، خیلی جلوتر از 90% معامله گر‌های حتی کهنه کار میتونی از بازار ریت بگیری.

اگه هفته بعد که RR رو بردی روی 1:2، حتماً کنار نتیجه‌هات این چک لیست رو هم داشته باش
دلیل ورود
ساعت ورود
وضعیت بازار
حس و حالت موقع ترید
آیا طبق پلن بود یا نه

اونجا تازه ژورنالت تبدیل میشه به معدن طلا :wink:

2 لایک کرده

تایپیک خوبی ایجاد کردید.

من اشتباهم این هفته یه ورود غلط بود که در سر به سر بستم ولی موقعیت ورود مجدد رو داشتم ولی طبق استراتژیم فقط یک معامله می زنم. یک روز از اینجا هدر دادم. یک روز هم استراتژیم ضررده بود و سه روز هم سود گرفتم تارگتم یک به دو هست و چون در یک به یک نصف حجم رو میبندم در عمل تارگتم میشه یک به یک و نیم. در مجموع سه سود و یک ضرر و یک سر به سر.

به طور کلی عملکرد خوبی محسوب میشه برای هفته، اما چند تا سوال اینکه

چرا سه تا پوزینش گرفتی؟ این جزو استراتژی و برنامه ی کاریت بود یا وقت بیشتر نداشتی؟
دوم اینکه چرا فری کردی و قبلش چقدر DD دید؟

و نهایتا چرا این جفت ارزها رو انتخاب کردی چون زیاد نزدیک بهم نیستن از نظر فاندامنتال و همبستگی

تبریک میگم بهت، اما اگه دوس داشتی بیشتر از نتیجه و احساسات معاملاتیت بگو تا باهم بیشتر صحبت کنیم تا برای هفته ی آینده آماده تر بشی

خیلی خیلی ممنونم از نکاتی که فرمودین حتما لحاظ میکنم

به مرور این دیتا بزرگتر میشه و بهتر میتونم تصمیم بگیرم

زمان همه چیز رو حل میکنه

1 لایک کرده

آخ آخ …

اون لحظه‌ای که بدون پلن وارد شدی، بازار تصمیم‌گیرنده بوده نه تو … و این خیلی بده متاسفانه و نشون میده که سیستم کنترلت هنوز کامل نیست!

حالا برای اینکه ازش به سادگی نگذری و ادامه دیگه انجامش ندی، دو تا سوال از خودت بپرس و حتما بهشون فکر کن و جواب بده

اونم این که قبل از ورود، چی دیدی که مغزت قانع شد قوانین رو دور بزنی؟

دومیش هم این که توی سیستم معاملاتی‌ت چه ضعفی داری که باعث میشه بعضی وقت‌ها قانون‌ها رو دور بزنی؟

در آخر هم این رو یادت باشه کع تریدر حرفه‌ای کسی نیست که به هیچج وجه اشتباه نکنه، بلکه کسیه که اشتباه رو به روتین تبدیل می‌کنه ( تو اینطور نباش و این هفته اشتباهت رو بررسی و براش برنامه ریزی کن) :victory_hand:

2 لایک کرده

خواهش میکنم دوست عزیزم، منم خوشحال شدم از آشنایی باهات :star_struck:

امیدوارم این هفته عملکرد خیلی خیلی بهتری نسبت به هفته ی قبلت داشته باشی و این سیر صعودی هر هفته ادامه و شیبش بیشتر بشه :wink:

2 لایک کرده

سلام مجدد،
متشکرم از اینکه به فکر هستید، من مشکل خاصی تو ترید ندارم چون یکم تجربه ام زیاده ولی خب به جهت اینکه شاید بقیه دوستان هم بخوان استفاده ببرند عرض میکنم خدمتت.
یکم من ریسکی و خلاف جهت ترید میکنم و با اینکه میدونم شانس زیادی ندارم، ریسک پذیری خوبی دارم به هر حال
اما در کل این هفته مشکل خاصی نبود جز نوساناتی که به واسطه فاند خبری درست میشد. اونم دست ما نبود. مثلا درگیری میشد و نفت صعودی میشد. منم سر همین سعی کردم از روند استفاده کنم که خب همینطوری هم شد
در کل 6 تا پوزیشن روی XAUUSD داشتم.
4 تاش مثبت شد با برایند 1380 پیپ
2تاش هم ضرر شد با برایند 370 پیپ
از 4 تایی که سود بود، تاش ریسکی بود که روی هم 510 پیپ از سودی که گرفتم مربوط به معاملات های ریسک بود و اونایی که کم ریسک بودن، یکیش 550 تا راحت بهم سود داد و یکی دیگه 320 پیپ.
در مورد احساسات هم نه واقعا حس خاصی نداشت جز اینکه یکم سرعت پوزیشن ها بیشتر شده بود و سریعتر به نتیجه میرسید و خب بعدش میرفتم سراغ مابقی کارهام و دیگه بیخیال ترید میشدم.
باز نکته دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بخوام بگم، اگر نیاز بود بگید من در خدمتم :rose:

دنبال موقعیت تمیز هستم همیشه اگر ببینم چارت زیاد نویز داشته باشه نزدیکش نمیشم و اون روز رو ترید نمیکنم.

معمولا واچ‌لیست دارم ، طلا پوند ین یورو و چند ارز دیگه هر کدوم ستاپم رو تشکیل بده تمرکز اون روز رو میبرم سمتش.

ریسک به ریوارد ۱ به ۳ رو میگیرم.

معاملاتم رو روی قیمت تیپی ۱ فری میکنم.

یه نکته هست که بش پی بردمه همیشه هر اکانتی که از دست دادمه این دو نکته بود یکی مدیریت‌سرمایه و عدم داشتن ریسک ثابت.

دوم عدم داشتن محدوده زمانی برای ترید.

الان فقط سکشن لندن کار میکنم ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۴:۳۰ موقعیت اگر بود وارد میشم نبود تعطیل میکنم.

1 لایک کرده