بهبه، چقد عالیه که انقدر جدی و دیتامحور داری کار میکنی
اینکه داری ژورنال مینویسی نشون میده که یک معامله گر واقعی و آینده دار هستی، چون اهمیت ژورنال نویسی رو فهمیدی و داری بهش عمل میکنی
چیزی که هست و برای من خیلی جذاب بود توی ژورنالت این بود که فقط به وینریت نگاه نکردی و تاثیر تغییر ریسک به ریوارد رو هم لحاظ کردی توی بررسیهات. این خیلی مهمه چون خیلی از معامله گر ها به این نکته توجه نمیکنن فقط درصد برد میبینن و به خودشون غره میشن، غرور توی این بازار یعنی خودکشی …
ولی در مقابل یه نکته داریم که باید حواست بهش باشه، اونم این که این دیتایی که جمع کردی هنوز نمونهی کوچیکیه و نمیتونی روی 14 تا معامله، اینکه ریسک به ریوارد 1:2 بدست آوردی به این فغکر کنی که استراتژی واقعا میتونه دائماً این وینریت رو حفظ کنه. بازار خیلی نامردتر از این حرفاست ( حواست بهش باشه )
معمولاً تازه بعد از 50 تا 100 ترید میشه فهمید یک ریسک به ریودارد با شخصیت استراتژیت سازگاره یا نه.
یه نکته ی دیگه هم که توی ژورنالت دیدم این بود که فقط تاچ شدن تارگتهاتو رو بررسی کردی، ولی ندیدم که استاپها چقدر منطقی بودن یا قبل رسیدن به حدسودت چه مقدار دراودان داشتی؟ و همینطور شرایط بازار چی بوده؟ یعنی توی چه ساختاری ورود کردی؟ بازار رنج؟ ترند دار یا نیوز ترید کردی؟
ولی در کل مسیرت خیلی تمیزه
اگر همین سبک دیتانویسی + ژورنال + بررسی آماری رو ادامه بدی، خیلی جلوتر از 90% معامله گرهای حتی کهنه کار میتونی از بازار ریت بگیری.
اگه هفته بعد که RR رو بردی روی 1:2، حتماً کنار نتیجههات این چک لیست رو هم داشته باش
دلیل ورود
ساعت ورود
وضعیت بازار
حس و حالت موقع ترید
آیا طبق پلن بود یا نه
من اشتباهم این هفته یه ورود غلط بود که در سر به سر بستم ولی موقعیت ورود مجدد رو داشتم ولی طبق استراتژیم فقط یک معامله می زنم. یک روز از اینجا هدر دادم. یک روز هم استراتژیم ضررده بود و سه روز هم سود گرفتم تارگتم یک به دو هست و چون در یک به یک نصف حجم رو میبندم در عمل تارگتم میشه یک به یک و نیم. در مجموع سه سود و یک ضرر و یک سر به سر.
اون لحظهای که بدون پلن وارد شدی، بازار تصمیمگیرنده بوده نه تو … و این خیلی بده متاسفانه و نشون میده که سیستم کنترلت هنوز کامل نیست!
حالا برای اینکه ازش به سادگی نگذری و ادامه دیگه انجامش ندی، دو تا سوال از خودت بپرس و حتما بهشون فکر کن و جواب بده
اونم این که قبل از ورود، چی دیدی که مغزت قانع شد قوانین رو دور بزنی؟
دومیش هم این که توی سیستم معاملاتیت چه ضعفی داری که باعث میشه بعضی وقتها قانونها رو دور بزنی؟
در آخر هم این رو یادت باشه کع تریدر حرفهای کسی نیست که به هیچج وجه اشتباه نکنه، بلکه کسیه که اشتباه رو به روتین تبدیل میکنه ( تو اینطور نباش و این هفته اشتباهت رو بررسی و براش برنامه ریزی کن)
سلام مجدد،
متشکرم از اینکه به فکر هستید، من مشکل خاصی تو ترید ندارم چون یکم تجربه ام زیاده ولی خب به جهت اینکه شاید بقیه دوستان هم بخوان استفاده ببرند عرض میکنم خدمتت.
یکم من ریسکی و خلاف جهت ترید میکنم و با اینکه میدونم شانس زیادی ندارم، ریسک پذیری خوبی دارم به هر حال
اما در کل این هفته مشکل خاصی نبود جز نوساناتی که به واسطه فاند خبری درست میشد. اونم دست ما نبود. مثلا درگیری میشد و نفت صعودی میشد. منم سر همین سعی کردم از روند استفاده کنم که خب همینطوری هم شد
در کل 6 تا پوزیشن روی XAUUSD داشتم.
4 تاش مثبت شد با برایند 1380 پیپ
2تاش هم ضرر شد با برایند 370 پیپ
از 4 تایی که سود بود، تاش ریسکی بود که روی هم 510 پیپ از سودی که گرفتم مربوط به معاملات های ریسک بود و اونایی که کم ریسک بودن، یکیش 550 تا راحت بهم سود داد و یکی دیگه 320 پیپ.
در مورد احساسات هم نه واقعا حس خاصی نداشت جز اینکه یکم سرعت پوزیشن ها بیشتر شده بود و سریعتر به نتیجه میرسید و خب بعدش میرفتم سراغ مابقی کارهام و دیگه بیخیال ترید میشدم.
باز نکته دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بخوام بگم، اگر نیاز بود بگید من در خدمتم