چقد این بازار نامرده
سمت چپ به نقطه ورود من نخورد
سمت راست به تی پی من نخورد
الانم دعا دعا میکنم بگرده بخوره به تیپی
البته اگه اینم بخوره به استاپ اکانتم بعد 3 روز میشه 1 و نیم درصد ضرر با احتساب کمسیون
بدون کمیسون 1 درصد ضرر
حالا بگیم داری یاد میگیری و خودمم شاید اولش همینجوری بودمو… خب، برام سواله که چرا معامله را ریسک فری نمیکنی؟!
تعداد معاملاتت هم به نظرم زیاده. روزی یه معامله. خوب حساب کن کجا ورود بزنی که بهترین نتیجه را بگیری. درست مثل تیراندازی که فقط یه فشنگ داره که باید به هدف بزنه.
از همین اولش یاد بگیر که بیشتر بازار را نگاه کنی و کمتر ترید.
این بازار، روی بعد روانی آدما کار میکنه. مثل آب خوردن میشه سودده بود بشرطی که حریف افکار خودت بشی!
بخاطر معاملات شکست خورده هم خودت را سرزنش نکن! علت شکست را روی کاغذ بنویس و هر از گاهی مرورش کن. یادت باشه که تریدر کسی که با به خطر انداختن سرمایه سعی میکنه پول در بیاره!
________________روز سوم
بعد 3 روز اکانت همون اکانته
روز از نو روزی از نو
امروز 4 تا معامله زدم و متاسفانه در چند مورد ناشی گری کردم
بقول اقا نادر باید معاملاتم رو کمتر کنم و بیشتر به بازار نگاه کنم تا نقاط ورود و خروجم رو به مراتب بهتر مشخص کنم
دروغ چرا
شانس هم در بازار دخیله
به هر حال
توی این چند روز با توجه به تمام خرابی هایی که به بار اوردم(مثل اون 3 تا استاپ پشت سرهم) و صبوری نکردن هام باز هم هنوز اکانت توی منفی نرفته که متوجه میشیم من هنوز 27 روز دیگه برای سودده کردن اکانتم وقت دارم
یجاهایی هم شانس باهام یار نبود و خودتون اگه کامل معاملاتم رو دنبال کرده باشین میتونین ببینید
به هر حال
فردایی هم وجود داره
امروز نیم درصد ضرر کردم بعد 4 تا معامله
امیدوارم روزتون پر از سود های خفن و توپ بوده باشه
تا فردا
ممنونم
منتها اونجارو میخواستم بنویسم ذره
نوشتم دره
یه ذره مونده
اون ناحیه مستطیل هم بهش میگم بیس
همونجا باید میبستم
تجربه ندارم که
به مرور زمان بیشتر این ایرادارو رفع میکنم
از صد تا خط روند فقط 5تاش تارگت میزنه بازار 2018نیست که 60تاش تارگت بزنه.
این مسیر درست نیست اینم بگم پرایس اکشن اینا نیست که قبلاً گفته بودی این پرایس اکشن چند ده سال پیش هست.
فقط کندل خوانی رو خوب انجام بده بعدش میفهمی این چیزایی که چارتکش ها میگن هیچکدام درست نیست اینم بگم مشکل از مدیریت سرمایه و بازار نیست مشکل از اون خطه هم نیست مشکل اینه جواب نمیده دیگه اینا.
ببین جواب میده اینا جواب نمیده شما رفتی چیزی را یاد گرفتی که جواب نمیده حالا با این هرچقدر بازی کنی جواب نمیده چون دیدی میکری نداره حجم نداره دیتا نداره فاندا نداره تکنیکال قوی ای هم نیست که بشه به تنهایی پیش رفت.