چگونه از چرخه بی‌پایان تغییر سبک معاملاتی و درجا زدن خلاص شویم؟

ویدیو و آموزش دیدن یه سبک

تمرین و بک تست

توی دمو یا ریل بعد از چند ضرر دلسردی و تعویض سبک معاملاتی به امید سود ده شدن ….

کسی که تو این لوپ گیر کرده رو راهنمایی کنید لطفا :rose:

برو یه استراتژی دیگه یاد بگیر خب. وقتی اینقدر جواب نمیده جدی امکان داره مشکل از استراتژیت باشه. پیشنهادم اینه که سبک هایی تحیلی که بر اساس اندیکاتورن رو یاد بگیر.

یا مطالبی که آموزش میبینی بدرد نمیخورن

یا چیزی که ازش برداشت میکنی اشتباهه

یا نحوه بکتستت ایراد داره

یکی از این ۳ مورد هس مشکلت . اصلاح کنی درمیای از لوپ

خب. وین ریت، ریسک به ریوارد، حداکثر تعداد ضرر متوالی و مقدار بازگشت سرمایه ای که استراتژیت در بک تست یک ساله داده رو داری بگی؟

رفیق اول باید خودت بشناسی خلوق و خویی خودت ببینی چیه مناسب چی هستی اکسلب دیلی ترید کردن یا سویینگ ترید کردن بعد نسبت به این خصوصیاتی که داری باید یه استراتژی در بیاری از سبکت فرق نمیکنه چی باشه سبک اسمارت مانی باشه ار تی ام باشه البروکس باشه اون چیزی که زیاد میبینش و چشمت بهش عادت کرده

بعدش باید بک تست بزنی حداقل ۱ سال معاملاتی و موقع بکست هم ژورنال کنی یاداشت کنی ببین وین ریت چقدر استاپ متوالیت چقدر لوزینگ استریت در اسطلاح . ریوارد که سود دهت میمکنه چنده تایم معاملاتیت چیه یعنی استراتژیت تویه چه تایمی کمتر استاپ خورده یا بیشتر جواب داده چه سشن معاملانی بهتر عمل کرده اگه مثل من گشادی میتونی از fxreply استفاده کنی خودش برات در میاره امارو دقیق حتی کدوم زور معاملاتی بهتر ترید کنی و اینکه در هفته چندتا ترید بهت میده استراتژید توقع مازاد ازش نداشته باشی

در اخر باید بیای رویه دمو یا ریل به نظر خودم ریل بهتر بشینی ترید کنی قبل معاملات یاداشت کنی تحلیت

بعدش ژورنال کنی حتی ژورنال معاملاتی که ترید نکردی چه سود شده چه ضرر در اخر متوجح ایرادات میشی این مسیر حداقل ۶ ماه فکر کنم طول بکشه کمکت میکنه امیدوارم مفید واقع بشه برات اگه سوال دیگع هم داشتی من در خدمتم

وین ریت ۶۰

ریسک به ریوارد ۱ به ۱

ضرر متوالی ۴ یا ۵

ممنونم از راهنماییت

Fxreplay پولی بود بکتست هامو با خود متا یا تریدینگ ویو زدم

شما چجوری با fxreplay زدی؟

این فایل اکسل رو آپلود کن پیام بعدیم که فرستادم در انتظار تایید هست اومد از روی اون این فایل رو استفاده کن

https://cdn.imgurl.ir/uploads/891417_an-table.xlsx

رفیق اول باید متوجه باشی احساس یعنی چی و چجوری بوجود میاد.
برای هر حس و هرعملی که داریم یه سلسه مراتبی هست که باعث تریگر شدن اون میشه.
باور < فکر < احساس < عمل
حس دلسردی که شما ذکر کردی یه سیگنال مثل تمام احساساتی که داریم و نمیتونی صرفا تغییرش بدی ولی اگر مهندسی معکوس کنی و به فکر و باورت برگردی میتونی مانع تریگر شدن این احساسات ناکارآمد بشی.
شما باید ریشه یابی کنی چه انتظار، چه باوری توی اعماق ذهنت وجود داره که زمانی چندتا استاپ میخوری دلسرد میشی. هرزمان بتونی این باور و انتظار بیجا رو تغییر بدی، اون احساس دلسردی و ناامیدی به صورت اتوماتیک حذف خواهد شد.

رفیق پولیه اشتراکش میفروشن تقریبا مثل تریدینگ ویو و فراز یه قیمت

اول باید ایراد اصلی رو پیدا کنی یعنی ببینی که علت اصلی ناکامی چیه؟ ۱- آیا استراتژیت ضعیف هست؟ ۲- آیا مدیریت ریسکت غلطه؟ ۳- آیا علتهای دیگری که منشا روانشناسی معامله داره باعث ناکامین شده؟

برای این که به صورت علمی و ریاضی بتونی بدونی کدوم یک از اینها مشکل اصلیت هست این فیلمها رو از یاست آپارات نگاه کن با حوصله و از جدول اکسلی که برات می فرستم از اینجا استفاده کن.

این سه قسمت هست چیزی که مروبز به اون جدول اکسل هست یکی دو دقیقه آخر قیمت اول و کل قسمت دوم و سوم هست خودت زیر و روش کن

یک دوره خوب پیدا کن و ببین

و استراتژی و پلنی که از اون دوره براتون کاربرد داره رو بک تست بگیرید و نواقص رو برای خودتون یادداشت کنید .

وارد حساب واقعی با پول کم (سنتی ) بشید .

معاملات کم حجم بگیرید و ژورنال خودتون رو تکمیل کنید .

به قول یکی از معلمان اون یک پلن میشه نقشه گنج شما …

آنقدر باهاش بالا پایین برو تا مال خودت بکنیش …

آنقدر توی دوره های مختلف نچرخید لطفا …

همشون به چیز رو میگن فقط تهش مهم اینه شود ساز بشی …

اونم هیچ دوره ای برای شما سود سازی به ارمغان نمیاره ، باید پلن خاص خودتون رو با باگ گیری بچینید .

من سالها در این لوپ گیر کرده بودم .

یک دوره برنا دیدم ، به نظرم خوب بود .

همون از اونجا راه حل بالا رو رفتم .

و با وجود قدرت اون دوره بازم تا زمانی که خودم به خودم کمک نکردم هیچ اتفاق خوبی برام نیفتاد .

نباید سبکت عوض کنی و اتفاقا باید ضرر کنی ضرر میکنی خلا پیدا میکنی بیشتر رشد میکنی و میرسی به لول درجا زننده و اونجا جایی که نباید دلسرد بشی قبل و بعدش مهم نیست فقط باید ادامه بدی و یه سوال ازت دارم بنظرت چند سال دیگه چندتا بچه تریدر به ما به عنوان نسل تریدر های آزاد نگاه می‌کنند؟ مثل همونایی که تو زمان شاه زندگی لذت بردن بهمون نگاه می‌کنند؟

پرایس اکشن پورصمدی رو دیدم و با استراتژی های اون کار میکنم

ارزش داره؟

یا سبک های دیگه رو ببینم مشکل از استراتژی هاست

به عنوان کسی که سابقش خیلی زیاد نیست فقط میتونم بگم روشی که در دسترس همس اگر سود ده بود در دسترس همه نبود

به عنوان کسی که سابقه بیش از5سال داره میتونم بگم اکثر روش های در دسترس هم سود ده هستن ولی متاسفانه اکثر مون نمی توانیم یک استراتژی یا سیستم معاملاتی را به یک شکل، بارها وبارها اجرا کنیم و در این بازی موفق نمی شیم

پس:

اگر یک استراتژی یا سیستم معاملاتی نداشته باشیم که آن را به یک شکل، بارها وبارها اجرا کنیم در این بازی موفق نخواهیم شد متاسفانه ربطی به روشهای در دسترس ندارد

اینم خب یه نوعشه

عرض ادب …امیداوارم حالت خوب باشه…این مشکل منم بودع…راه حل میگم ایشالا کار ساز باشع..

اول اینکه کی متوجه میشی سیستمت خوبه یا نه؟ زمانی که تو ۵۰۰ تست در فوروارد تست ، ریت خوب داشته باشی…مثلا همون حدود ۶۰ و ریوارد ۱ …تاکید میکنم فوروارد تست، نه بکتست…

دوم اینکه اگر دیدی این لوپ اشتباه تکرار میشه، ینی سیستمت ایراد داره و مشکل اصلی همینه..میدونی چرا ؟ چون ۵ تا ضرر پشت هم رو تحمل کردی و این نشون میده احتمالات رو متوجه شدی ، اما تعداد ضررا که بیشتر میشه نا امید میشی…

شما عزیزم باید یک سیستم درست کنی که چارچوب دقیق داشته باشه…ینی فرضا اگر در اسپایک ها قراره معامله کنی، زمانیکه قیمت در رنج ، کانال های عریض و حالت های مبهم هست، باید فقط و فقط صبر کنی تا خارج بشه قیمت از این حالت ها…فقط رو اسپایک مجازی معامله کنی… یا مثلا اگر در ریورس ها ام قراره معامله کنی ، ایا خط روند بشکنه ، ریورس حساب میشه یا اخرین کف یا سقف بشکنه…اینا تماما باید دقیق انجام بشه …

طبق اصل احتمالات ، در چند ماه یا سال یکبار ، ممکنه از بدترین حالت تست ها ، تعداد ضررات بیشتر بشه، اما اوکیه در صورتی که ۵۰۰ فوروارد تست سودده بوده باشه..…. در دوره های ضرردهی ، با تمرکز بیشتر روی اجرا باید از این دوره خارج بشی..ایمان به سیستم در فوروارد تست خیلی زیاد اتفاق می افته…اون موقع که ایمان بیاری بهش ، دیگ فقط اجرا میکنی فارغ از سود و ضرر…امیدوارم موفق باشی..

خود ایشون هم به نظرم دقیقا همین مشکل را دارن

چون نمیتونن باخت را تحمل کنن و ترید و احتمالات را خیلی درک نمی کنن مشکل دارن

باید به این مهم برسن که ترید فقط یک بازی احتمالات هست با توزیع تصادفی بین بردها و باخت ها

و نتیجه تک تک معاملات اصلن مهم نیست و باید نتایج را در بسته های حداقل 20تایی بسنجن نه در چند معامله(عین بازی والیبال که هر تیمی به امتیاز 25می رسه سِت را براش منظور می کنن نه تک تک امتیاز ها را) البته با رعایت مدیریت ریسک وسرمایه

شما برادر من اگه تونستین حداقل5سِت 20تایی را انجام بدین(نیازی هم نیست در ریل باشه.میتونید در دمو هم انجام بدین)و نتایج تون بعد از 5سِت نزدیک سربه سر بود(فرضا بین10ریوارد منفی یا مثبت بودین) قطعا می تونید در ادامه با بهینه کردن بعضی از موارد استراتژی(نه سویچ کردن به استراتژی دیگری) و کم کردن اشتباهاتی که داشتین سود را تجربه کنید به همین راحتی

ممنونم از توضیحاتت

دقیقا یه بخش از مشکلم که تازه بهش پی بردم تو حرفات بود

باید همون چارچوب رو بذارم که هرجا ورود نکنم

لازم نیست هروز من معامله کنم به زور