اولین استیتمنت من

اینو خودم انتخاب کردم
منتورم که میگه زیر 1 به 2 اشتباه
که الان با ژورنال حالیم شد

1 لایک کرده

خوب چرا تریدر نیستی همونجا ادامه بده من خودم با فارکس نمیتونم کار کنم چون باید در جایی باشه که پر ریسک باشه یعنی ستاپ اینه.

کوین من شخصا هایپرلیکویید هستش در کنار زیکش و بیت تنسور

درسته
ولی خب فعلا بزارین یه استیتمنت درست کنم چشم
حتما کریپتو رو میزنم

ریسک به ریوارد یک به یک خیلی خوبه ولی برای یک حساب 10kنه برای چند صد دلار.

در کل شما از اول اسکلپ را فرا گرفتید اما یک نگاهی هم به سویینگ بکن و سعی کن روند بگیری نه یک تکه از بازار که مشخص نیست چیه و دیروز هم گفتم این سبک ها جوابگو نیست یعنی بهترین اینا الگوی مثلث هست که اونم جواب نمی‌ده دیگه.

جواب نهایی هم اینه فردا هر چیزی که آموختی را بنویس روی یک تکه کاغذ و ببین میتونی ستاپ بسازی منظورم الگوی پرچم با پولبک نیست یک ستاپ جدید هست متنوع قابل تکرار قابل دفاع و به همین خاطر میگم برو کانال smart Risk را نگاه کن

1 لایک کرده

بله چشم
منتها نت قطعه
من حتی نمیتونم بخاطر شرایط نت با منتورم صحبت کنم
چه برسه یوتیوب
شرایط اوکی شد حتما ابن کانالی که فرمودین رو نگاه میکنم
تهران دوباره صدا اومد

منتور اگر وداد هست بیخیالش شو.

هیچی نمیدونه اون و اینو اگر به ویدیو های خودش دسترسی داشته باشی تک تک میشه فهمید که تریدر نیست چارتکش نیست ولی پکیج فروش هست.

دوره نخریدم از هیچ کسی در این دو سال ولی فرق تریدر چارتکش و پکیج فروش را کامل می‌دونم.

1 لایک کرده

به به لذت بردم از پشت کار و تلاشت

خدا قوت

رهام جان اون برنامه انالیز معاملات و ژونالی از کجا تهیه کردی؟

1 لایک کرده

این جمله شما:

سبکی را یاد بگیر که بقیه ترید نمیکنن در نتیجه باید چرخ را دوباره اختراع کنی

این نصیحت که 5 سال پیش به من شد، خیلی مناسب من بوده برای من تو سال سومی که وارد این ترید شدم

و به شدت برام موثر بود

(خودم چرخ رو ساختم )حتی این چرخی که ساختم بعدن تو دوره مایکل ریم و… هم دیدم گفتن ولی این چیزی خودم ساختم یه جوری بهش ایمان دارم هیشیکی نمیتونه جلومو بگیره چون خودم این چرخ رو ساختم

1 لایک کرده

من یه کار دیگه هم برای ژورنال میکنم

اسکرین کپچر رو اخر همون روز کاری ترید روشن میکردم و تمام کار هایی که 3 ساعت قبل انجام دادم رو روی چارت با صدای خودم شروع میکردم توضیح دادن

جا های غلط و جا هایی درست رو گوش زد میکردم از حالم با اون لحنی که خودم میشناسم توضیح میدادم یعنی خودم بعد دیدن اون فیلم میفهمیدم حالم چطور بودده ولی تو نوشته ها کمی کمتر دیتا انتقال میشد

( نکته اش برای من صدام بود و نکات ریزی زیادی و خیلی موثر که تو صحبت هام میگفتم تو ویدئو هام ولی تو نوشته هام اثرش کمتر بود)

بعد از ویدئو اطلاعات بیشتری ( احساساتم و تفکرم) برداشت میکردم

این قطع شدن اینترنت این ویدئو ها م خیلی بهم کمک کرد کلی فیلم های 10 دیقه ای داشتم برای دیدن تجربه هایی که داشتم ( خیلی برام جالبه صدای خودم هست مثلا ویدئو که برای 5 ماه پیشه وچی کار کردم توضیح میدم قشنگ برام عبرت آموز هست)

همزمان من تصاوری ژورنال هام هم تو جای دیگه ام دارم .

1 لایک کرده

درود دوست عزیز ، وقتتون بخیر

به عنوان یه برادر کوچک تر با پنج سال تجربه چند تا مورد رو خدمتتون عرض کنم :

• ببینید علت اینکه بعد سه روز میگید اکانت با روز اول فرقی نداره به خاطر ریسک ب ریوارد یک ب یک هستش که میگیرید ( طبق عکس هایی که از چارت تریدنگ ویو و هیستوری معاملاتتون گذاشتین این برداشت رو کردم ).. هیچ استراتژی وین ریتش 100 درصد نیست ، برا همین آر ب آر یک ب یک یجور وقت تلفی بحساب میاد ، چون شما ممکنه 100 تا پوزیشن بزنی 50 تا تیپی بخوری 50 تا استاپ و بعد یه ماه انگار نه انگار … خیلی رو موضوع تایکید میکنم حداقل یک ب دو لازمه یه کاره
  • مورد دیگه در مورد نقطه ورود هاتون حتما حتما به خاطر تفاوت چارت ها با متا تریدر حتما چند پیپ پایین بالا تر قرار بدین نقاطتتون رو مخصوصا برای استاپ و تیپی
3 لایک کرده

مرسی داداش گلم

حتما نکاتی که گفتیو لحاظ میکنم

و اینکه در اخر جمع بندی هفته اول یه جدول درست کردم که نشون میداد تمامی معاملات ریسک به ریوارد ۲ رو دادن

و اگه از همون اول ۱ به ۲ ورمیداشتم اکانت ۶ درصد تو سود بود

بازم ممنون از نکاتی که گفتی

3 لایک کرده

ببخشید تو کدوم بروکر کار میکنین و دایداره یا قط و وصل میشه ؟

وینگو

حساب دموش عالی عمل کرده تاحالا برام

ممنون❤️

متا 4 هست یا 5 ؟؟

متا ۵ عه

ولی فک کنم ۴ هم داره

1 لایک کرده

رهام جان دمت گرم در مسیر پیشرفتی و مسیرت درسته . به نظر من اون شهودی که از تمرین و تکرار زیاد به وجود میاد از همه چی مهم تره. بنده یه دوستی دارم که فقط طلا معامله میکنه میره تو روز قبل چهارتا خط میندازه رو چارت میاد 4h و 1h خطاشو بهینه میکنه و تو پنچ دقیقه هر کدوم از خطها به هر سمت شکست باهاش پوزیشن میگیره و باورتون نمیشه چقدر وینریتش بالاست و من خودم ۸۰ درصد ضررهام بخاطر مسائل روانی مثل اثر پروانه‌ای از دست دادم.

1 لایک کرده

متاسفانه منم خیلی طول کشید تا روانشناسیمو تقویت کنم

سلام به همگی
هفته دوم معاملات شروع شد
و امروز روز هفتم شروع معاملات من هست

اول یه مقدمه بگم که اخر هفته چکار کردم:
من در هفته گذشته حس کردم که یه نمه از سبک خودم فاصله گرفتم و معاملات اشتباه رو میگیرم
بخاطر همین توی اخر هفته تمرکزم رو گذاشتم روی بکتست ستاپ های خودم
تا دوباره یادم بیاد اصلا من چه چیزایی رو ترید میکردم
نتیجه عالی هم داشت
همچنین روی این تمرکز کردم که ریوارد های دو رو بردارم
خلاصه اخر هفته مفیدی بود
بریم برای گزارش امروز