مرغ همسایه غازه😑 (وقتی فکر می‌کنی استراتژی بقیه از مال تو بهتره)

هنوزم بعد مدت ها حس میکنم بقیه سبک ها چیزی دارن که سبک من نه.

مثلا اگر ۶درصد سود گرفتم با تمام زحمت هاش و منتظر بودنها و …

فکر میکنم دیگران چندین برابرش رو میگیرن خیلی اسونتر و با انتظار کمتر ترید میکنن..

بارها وسوسه شدم برم چیز دیگه ای یاد بگیرم اما همش میگم نکنه همینم از دست بدم

خلاصه افکار مزاحمی تو سرمه که میگه تو اینهمه معطلی اینهمه منتظری اون یکی از صبح چهارتا ترید کرده و عین خوره میفته به ذهنم .

6 لایک کرده

این از مشکلات سووینگ تریدینگه که منم دارم!

ولی میتونی مث من بشینی یه دمو بزنی یه استراتژیم به صورت اسکلپ بسازی. هربار دمو کال میکنم یادم میاد چرا اسکلپ مال من نیست

1 لایک کرده

سویینگ تریدر نیستم . کلا سخته ادم یسری وسوسه هارو کنترل کنه .وسوسه این مدلی هم هست تو ترید. که هی میخوای بگی بقیه یچیزی بلدن که من نه🙆🏼‍♀️

3 لایک کرده

به به دوست خودم بالاخره تاپیک زد
قربنت برم طبق اندک دانشی که بدست آوردم مشکل اصلی تو الان عدم اعتماد به نفسه
یکی از بهترین راه های بدست آوردن اعتماد به نفس تو شغل ما بکتست و فورواد تست گرقتن از اسراتژی هامونه . اگه ندونی استراتژيت تو بازار به چه شکلی عمل میکنه و چه بازدهی دقیقا داره همیشه چنین استرس و نگرانی ای رو خواهی داشت
و بالعکسش چه اتفاقی می افته؟ برای مثال اگه بکتست استراتژی ای رو گرفته باشی و زیر و بمش رو درآورده باشی ( حتی مثلا بدونی در طول دو سال پیش این استراتژی درسته سودده بوده ولی تو یه تایم به خصوصی مثلا ۵ ترید پشت سر هم ضرر میداده) خب در این صورت حتی اگه تو مارکت ۴ بار پشت سر هم ضرر هم کنی باز اعتماد به نفست رو داری ( تو ذهنت با خودت میگی من میدونم در نهایت این راهی که میرم به سود ختم میشه )
امیدوارم تونسته باشم ساده توضیح بدم
البته اگه سودده ای و این افکار رو داری بحثش فرق داره …

3 لایک کرده

یه زمانی روزانه بالای ده تا معامله میزدم ولی الان شاید هفته ای باشه که حتی یه ستاپ هم تشکیل نشه و تریدی نداشته باشم

شما ظاهر قضیه رو میبینی در دیگران و طبیعیه که قضاوت کنی

اگر واقعا سود ده هستی بدون که بالای 90درصد دوست دارن جای شما باشن.

2 لایک کرده

دوسال نیم سر ای احساسات ب فنا دادم پول سرمایه رو

هر چی که ازش پول در میاری دو دستی بچسب بهش

2 لایک کرده

اگه سود دهی و این افکار رو داری باید فقط بهت بگم :

2 لایک کرده

خیلی نکته درستی گفتی، منم یه زمانی اینجوری بودم

اینقدر سطحم رو ارتقا دادم و الان واقعا وقتی نوع تریدای بقیه رو میبینم جسارت نباشه ولی تو دلم کلی بهشون میخندم که چقدر دهنشون آسفالت میشه ۲ ساعت تحلیل میکنن آخرشم با هزار تردید و اکراه یه معامله باز میکنن در صورتی که به هیچ درکی از رفتار قیمتی نرسیدن

هر وقت شما هم به این مرحله رسیدید که سبک همه اساتید دوره فروش از پورصمدی گرفته تا مایکل براتون مسخره بود بدونید راهو درست رفتید و دیگه این احساس مرغ همسایه غازه رو نخواهید داشت

2 لایک کرده

قوربانت

همه اینارو میدونم اما بعضا که خسته ام یا روز بدی داشتم هجوم میارن این افکار باز.

1 لایک کرده

این مقایسه خودم با بقیه رو هر کار میکنم نمیتونم حذف کنم . با اینکه میدونم خیلیا اصلا استاپهاشونو به اشتراک نمیزارن .

1 لایک کرده

خب چطور ارتقا دادی

مگه میشه بدون دانشی که هست یهو خود به خود ارتقا پیدا کنه

بالاخره از اون دوره ها استفاده میشه دیگه

1 لایک کرده

به نظر من تفاوت اصلی احساسی سویینگ با اسکلپ همینجاست. تفاوت این دو رویکرد دقیقا برمیگرده به شخصیت تریدر. من خودم دو سال اسکلپ میکردم و تعداد معاملات زیادی در طول روز داشتم ولی بخاطر فشار زیاد روانیش برآیند معاملاتم بندرت سودده بود اما بعد اینکه فهمیدم با اسکلپ کردن و نگاه کردن به حرکت کندلها بشدت حملات شدید مثل ترس و طمع و جبران بهم دست میده تصمیم گرفتم سویینگ گیری کنم و دیگه به کندلها نگاه نکنم و به نوعی set and forget کار کنم. از اون به بعد هم برآیندم بهتر شد هم حملات هیجانی کمتری بهم دست داد. این رو هم فراموش نکنید درسته با اسکلپ تعداد معاملات بیشتری میشه داشت اما با سویینگ گیری درست ریسک به ریوارد حداقل مشابه با تعداد معاملات کمتر و درنتیجه فشار روانی کمتری بدست میاد. پس صبری که در سویینگ نیاز هست به نظرم میچربه بر هیجاناتی که در اسکلپ به سراغ فرد میاد. باز هم میگم این تصمیم به روحیات و شخصیت فرد بستگی داره و هرگز نمیشه نسخه واحدی برای همه پیچید.

1 لایک کرده

بله خیلیا رو دیدم بخاطر فشار روانی رفتن سراغ سویینگ گیری .خیلی هم خوب شده براشون .

من مثلا اون انتظار رو یجور نقص انگار تلقی میکنم .فکر این میاد تو سرم که بقیه زدن موقعیت فراوون داشتن اما من نتونستم امروز تریدی کنم . البته الان خیلی کمرنگ تر هست قبل ترها واقعا اذیتم میکرد به هر نحوی بود دنبال معامله زدن بودم.الان دست از اینکار کشیدم اما گاهی باز اون صدائه از تو سرم پخش میشه که حتما بقیه عالین و …

2 لایک کرده

این وسواس فکری نیست
ذهنیت کمال گراست که دائم به شما گوشزد میکنه روش بهتری هم هست برای موفقیت بیشتر

در رابطه با سوئینگ و اسکلپ
قبلا پوزیشن هام از ۳۰دقیقه تا گاهی ۲روز باز بود.همین کمال گراییم گفت ملت با هر تیک کندل سود میگیرن،بیکار انقدر توی پوزیشن میمونی و کلیپ های اینستا که طرف شیک و مجلسی فقط ۱۵دقیقه پای سیستم میومد و سودش رو میگرفت منو ترغیب کردن بیام تایم پایین
الان هم عجول شدم،هم کل تایم روز منتظر رسیدن قیمت به محدوده های تعیین شدم هستم و هم روانم بهم ریخته
در ذهنم ۲گروه درگیرن،یه گروه میگن برو تایم بالا یه گروه میگن جایی که الان هستی محشره :blush:

1 لایک کرده

شما بنظرم ۶ درصد سود حس میکنید کمه

بزار حساب کنم

با دلار ۱۷۵ تومنی

۶ درصد ۱۰۰۰ دلار =۶۰ دلار= ۱۰ میلیون و پونصد تومن

که از منی که توی مغازه پدرم ۸ تومن حقوق میگیرم با ۶ ساعت کار در روز بیشتره

۶ درصد ۲۵۰۰ دلار = ۱۵۰ دلار = ۲۶ میلیون تومن

میشه حقوق یه کارمند شرکت که کل روزای هفته رو از ۹ میره سرکار تا ۵ بعد از ظهر

۶ درصد ۵۰۰۰ دلار = ۳۰۰ دلار = ۵۲ میلیون تومن

که بیشتر از حقوق یه ارتشیه

۶ درصد ۱۰۰۰۰ دلار = ۶۰۰ = ۱۰۴ میلیون تومن

۶ درصد هنوزم کمه؟

احتمال میدم نمیدونی اون بیرون چه خبره

تازه من تا اکانت ۱۰۰۰۰ دلاری پراپ گفتم

5 لایک کرده

اگه تا الان جواب گرفتی دستکاریش نکن ، اشتباه من این بود اون اوایل یه سلک خیلی ساده رو ترید میکردم چیز خاصی نبود جواب هم میداد شروع کردم کلی ستاپ جدید یاد گرفتم کلا ریختم بهم اصلا جوری شد یه تی پی هم نمیخورد برگشتم به حالت قبل همون ستاپ ساده باز جواب داد ترکیب برنده حتی اگه اشتباه هم باشه دس نزن بهش

2 لایک کرده

به قول عزیز پست بالای به ترکیب برنده حتی به اشتباه هم باشه هم نباید دست زد.

و بگم میل ادمی به تغییر هم نباید فراموش کرد بیشتر ما اسم رابرت ماینر رو شنیدیم تریدری که چند بار برنده مهمترین جایزه سالانه ترید شده کاری که کمتر کسی می تونه بکنه و اما توی ترید های چند سال اخیر می شه دید داره ترید های خارج از استراتژیش انجام می ده یعنی تریدر سوده و معروف هم استراتژی های دیگه رو هم بعد سال ها اضافه می کنن پس چیز عجیبی نیست اما به ترکیب برنده دست نمی زنن

2 لایک کرده

شما اگه به این ذهنیت برسی که برای پول در آوردن و سودده بودن همین مطالبی که میدونی کافیه و نیازی به چیز دیگه ایی نداری یه بخشی از راه رو رفتی
و بعد اینکه یه مصاحبه دیده بودم از رییس یه پراپ فرم خارجی می‌گفت که طبق آمار ، افرادی که سویینگ تریدر بودن موفق تر و سودده تر بودن نسبت به کسایی که اسکلپ کار میکردن
مصاحبش رو داخل تلگرام داشتم وگرنه می‌فرستامش اینجا

3 لایک کرده

ولی من اسکلپ میکنم و اصلا نه ترس دارم نه استرس . فکر کنم اینها شدیدا به روحیات و شخصیت فرد بستگی دارد.

2 لایک کرده

هر چه در جستن آنی، آنی.

ربطش به این من به دنبال یک ستاپ راحت و پر پول بودم که به ذهنم آرامش بده. چون کمالگرایی شدیدی دارم. سر این موضوع سخت نشستم کمالگرا ترین ستاپ رو نوشتم.

2 لایک کرده