کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

آخرین پست به همراه تاریخ از SGB

پراپکو به نظرم معتبر نیست چون ریجکتی داشته واسه همین کانالش رو ندارم

2 لایک کرده

SGB بهترین پراپ هست ، به جز قانون ۲-۳ درصد ریسک شناور روی ایکوییتی بنظرم قانون دیگه ای برای جلوگیری از سود گرفتن تریدر نداره …

1 لایک کرده

داداش خیلی تبلیغ میکنی اینو

1 لایک کرده

سلام محمدجان من میخوام حساب فول فاند رابین رو بگیرم میتونی توضیح بدی دو درصد درادون روزانه یعنی چی و هشت درصد درادون کل؟

1 لایک کرده

پراپ کار نکردی تا حالا؟!

1 لایک کرده

نه متاسفانه من داخل بازار کریپتو فعال هستم درباره درادون توضیح بدید ممنون میشم❤️

1 لایک کرده

توصیه ام بهتون اینه صبر کنید نت بین الملل باز بشه از پراپ فرم های معتبر اکانت تهیه کنید این دو سه تایی که این روزا میبینم دارن تبلیغش رو میکنن معتبر نیستن یعنی کسی برداشتی نزده فعلا ندیدم من
زحمتی هم بکشین معلوم نیست چی بشه

درمورد دراودان روزانه که دو درصد گفتین یعنی روزانه میتونین دو درصد ضرر کنید بیشتر از این بشه اکانت رو میگیرن ازتون میسوزه یعنی
دواودان کلی هم هست درصد یعنی بطور کلی طی چند روز هشت درصد میتونید ضرر کنید بیشتر از این بشه اکانت میسوزه

3 لایک کرده

خیلی ممنون حسین جان بله من هم خیلی تعریف این پراپ هارو میبینم این چند روز هدفم از پراپ ها فقط یک سرگرمی و دور نبودن ار ترید در این دوران بدون اینترنتی هست تا اینترنت بین الملل وصل یشه

2 لایک کرده

حاضرم برم اسنپ مسافرکشی ولی با رابین دزد کار نکنم :grin:

بیا دیروز یک امروز دو
اولین شاکی

سلام دوستان لینک کانال روبیکا می‌زارم پراپ معتبر می‌زارم قیمت و قانون مناسب داره یسری دوستان برداشت هم داشتن دوست داشتید بازم تحقیق کنید

لینک rubika.ir/propform

یا در جستجو سرچ کنید propform@

1 لایک کرده

سلام روز شنبه تمام عزیزان بخیر و خوشی

من طی چند روز گذشته این مطلب رو آماده کردم و سعی کردم با بررسی دقیق‌تر موضوع و همچنین پرس‌وجو از پشتیبانی رابین‌ سود و منتور رابین سود و بررسی های فردی ، منطق پشت قانون حداقل روزهای معاملاتی را بهتر درک کنم و آن را به شکل یک تحلیل جمع‌بندی کنم.

امیدوارم این نوشته برای شما مفید باشه و بتوانه دید واضح‌تری نسبت به این قانون و فلسفه پشت آن بده. خوشحال می‌شوم اگر وقت بگذارید و کامل بخونید و نظرات، نقدها یا تکمیل‌هایی که به نظرتون می‌رسه را با من شیر کنید. قطعاً دیدگاه‌های شما می‌توانه به بهتر شدن این تحلیل کمک کنه.

ممنون از وقتی که میزارید.

بررسی قانون حداقل روز معاملاتی .pdf (412.5 کیلوبایت)

1 لایک کرده

ارواح (ع)

خودتون چک کنید متوجه میشید فعالیتش

عجیبه خود مجموعه نمیتونه یک پنل درست بفرسته، اصرار پشت اصرار که :“ نه ما درست میگیم شما نمیفهمی، اگه بری کتاب بخونی و با روانشناسی ما صحبت کنی تریدر میشی :sweat_smile: قوانین ما بسیار نوینه و مو لاش نمیره“

وقتی من بالاتر گفتم این مجموعه چپ و راست خودشو نمیتونه تشخیص بده، چرا تلاش میکنند حرف من رو ثابت کنند؟

حرف هاشون Full of Nothing

هر روز کمی چشم مخالف دور میبینند، شروع میکنند تاپیک زدن

جنس خوب بدید همه میخرن اینقدر بذر پاشی نکنید

2 لایک کرده

راستش کامنت شما بیشتر شبیه یک تخلیه هیجانی بود تا نقد. زیر یک متن چندصفحه‌ای، حتی یک جمله هم نقل نکردید که بگویید «این قسمت اشتباه است چون…». فقط یک سری قضاوت کلی و اتهام مطرح شده.

نقد اگر واقعاً نقد باشد خیلی ساده است: دقیق می‌گویید کدام بخش غلط است و با چه استدلالی. ولی وقتی کسی از کل متن فقط به برچسب‌زدن و حاشیه‌سازی می‌رسد، معمولاً دو حالت دارد؛ یا متن را دقیق نخوانده، یا چیزی برای نقد فنی پیدا نکرده.

در هر صورت اگر ایراد واقعی در تحلیل هست، خیلی خوشحال می‌شوم همان بخش را مشخص کنید و توضیح بدهید چرا غلط است. اینطوری هم بحث معنا پیدا می‌کند هم بقیه می‌توانند قضاوت کنند.

وگرنه کامنتی که در آن هیچ استدلالی نیست، بیشتر از اینکه مقاله را زیر سؤال ببرد، سطح همان کامنت را نشان می‌دهد.

4 لایک کرده

کامنت های همین جا رو بخونید متوجه می شوید

حرف های ما تکراری میشه زدنش مثل شما نیستم سه هفته حرف تکراری بزنیم بدون گوش دادن به سمت مخالف

2 لایک کرده

شما کلا تو این محیط هر چیزی رو معرفی کنی یا تایید کنی ک باهاش کار کردی فکر میکنن دسیسه ای تو کاره اقا ما تجربمونو گفتیم مگه دعوت کردیم یا اصرار کردیم بخری که حمله میکنی ب ما

3 لایک کرده

من الان 1 ساله تو ترندو اکانت دارم و بونوس 100 دلاری هم پاس کردم ازشون گرفتم ولی اگه الان اینجا بگم چون تازه دوستان با ترندو اشنا شدن حمله میکنن ک داری تبلیغ میکنی درصد بگیری

3 لایک کرده

هر بار بد از رابین سود بگی همون آدم ها تکراری سر بالا میارن :rofl:

بعد میگن شرکت مال بابام نیست :rofl:

3 لایک کرده

جالبه که وقتی حرف از استدلال میشه، جوابش فوراً میره سمت توهین. این دست عبارتها معمولاً وقتی استفاده میشه که کسی حرف مشخصی برای گفتن نداره و شما میگید کامنت‌ها رو بخونیم. خب اگر استدلالی در اون‌ها هست خیلی ساده می‌تونید همون بخش رو نقل کنید و بگید دقیقاً کجای تحلیل من غلطه و چرا. این اسمش میشه بحث.ولی چیزی که تا الان از شما دیده میشه بیشتر توهین و کلی‌گویی بوده تا نقد. اینکه کسی چند بار بگه «همه‌اش اشتباهه» یا «شما نمی‌فهمید»، بدون اینکه حتی یک استدلال مشخص ارائه بده، هیچ چیزی رو ثابت نمی‌کنه و در نهایت توهین کردن نه یک استدلاله، نه جایگزین استدلال میشه. اگر حرف فنی دارید بگید دقیقاً کجای چیزی که من نوشتم مشکل داره و با چه منطقی.

3 لایک کرده

تئوری زمین تخت میدونی چیه؟

1 لایک کرده