طبع شعر نگیر دوست عزیز حقیقت تلخه بنده کامل و خلاصه عرض کردم ک کار شما چیه توعم تازه اولاشی ی مقدار دور بزن متوجه خاهی شد بعدشم من نمیدونم این واژه رو کی ب عنوان معمی اشتباه تو مغز شما گنجونده
قربونت بشم اسکلپ این نیس اصن این نوع ترید زدن هیچ نوع جایی تویی اسکلپ نداره
یسریا هستن ک سوپر اسکلپ میزنن ولی بعید بدونم شما جایی در بین جمع اونا داشته باشی
نکته بعد اسکلپ الان من خودمم اسکلپ میکنم اسکلپ ینی معاملاتی ک توی یک مدت زمان کم مثلا ی ساعت توی تایم فریم پایین یا سود شه یا ضرر اونم با پلن مکتوب معاملاتی ن ۵۰ تا ترید توی یک ساعت
مخلصم دادا من تعصب بی جا و خاصی نسبت به پراپ ها ندارم الان هم سرمایه گذار برتر حساب دارم هم رابین سود
با توجه به شرایطی که هست و امکان ترید داره رابین سود فقط صرفا تجربمو گفتم ک برداشت موفق داشتم ازشون که به من حمله شد مجبور شدم مدارک واریز رو بزارم وگرنه سودی به من نمیرسه کسی اکانت بگیره یا نگیره
مرسی که داری اسکلپ رو به من توضیح میدی دوست عزیز درس یاد میگیرم ازتون نکته مهم اینه که سبک من هر چیزی که هست موفقیت امیز بوده چون 3 مرحله چالش پاس کرده و 4 مرحله ریل برداشت کرده پس شما به جای خرده گرفتن به سبک معاملاتی من دنبال یه سبک مناسب برای خودت باش