کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

سلام کدام چالش را گرفته بودین؟

چه اعتباری داره این عکس ها؟

صدتا مثل این میشه ساخت

ده دلار بریز اکانت ریل بروکر ایپلنت الان کار میکنه. وین ریتت که عالیه هفته دیگه بکنش 500 دلار بیا اینجا پز بده

اگه نمیتونی دیگه غلط اضافی هم نکن

اینقدر شواهد زیاده اگه بخوام بگم میترسم تو کلاه برداری حرفه ای تر بشین و دیگه نشه تشخیص داد

حرف های شما هیچ جاش به هم نمیخوره،

از این شاخه به اون شاخه نپر

میخورم

نترس

ولی نه از تو

از اون چیزی که چند روزه میگم

تو که شیادی بیش نیستی

امثال تو برای این که باختن خودشونو ماست مالی کنن بقیه رو سرزنش میکنن تو یه لووزر بیش نیستی بشین بردن بقیه رو نگا کن غر بزن

کسی ک باید میفهمید از روی اسکرین شات ها فهمیده داستان چیه و چخبره کسی هم ک مث تو نفهمه باید بشینه فشار بخوره

1ساله دارم حساب فیل میکنم ک به اینجا رسیدم به سود منظم بعد یه جوجه لووزر بیاد به من بگه اکانتت فیکه برو عمو تو معلوم نیست چه قصد و نیتی داری

ان کس که نداند و نخواهد که بداند

حیف است چنین جانوری زنده بماند

اسک لی؟

دیگه بحثو داری شخصی میکنی ابله، نونت تو ایناست؟

حوصله ندارم بحث کنم بگم چرا اسمون ابیه

اگه میخواستی بفهمی فهمیده بودی، دیگه هرچی بگی فقط حرف تو خالیه

اصلا بیسیک ترید هم نمیفهمی، مسخره از کو خودت بکن لطفا

اکانتت از فیک هم یچیزی اون ور تره

ساعت یک تا دو شب 50 تا ترید :rofl:

یک سال کار کردم :rofl:

دوربین مخفیه؟ :rofl:

محمد جان میشه گواهی پرداختشون رو بزاری

دوستان لطفا فقط در موضوع تاپیک صحبت بفرمایید تا مجبور نشیم اعمال محدودیت کنیم. ممنون که رعایت می‌کنید.

تذکر مهم: لطفا خارج از موضوع تاپیک صحبت نکنید

بالاتر اسکرین گذاشتم

اگه گرفتی که نوش جونت ولی من خودم تجربه خوبی نداشتم باهاشون کلاه بردارن

طبع شعر نگیر دوست عزیز حقیقت تلخه بنده کامل و خلاصه عرض کردم ک کار شما چیه توعم تازه اولاشی ی مقدار دور بزن متوجه خاهی شد بعدشم من نمیدونم این واژه رو کی ب عنوان معمی اشتباه تو مغز شما گنجونده

قربونت بشم اسکلپ این نیس اصن این نوع ترید زدن هیچ نوع جایی تویی اسکلپ نداره

یسریا هستن ک سوپر اسکلپ میزنن ولی بعید بدونم شما جایی در بین جمع اونا داشته باشی

نکته بعد اسکلپ الان من خودمم اسکلپ میکنم اسکلپ ینی معاملاتی ک توی یک مدت زمان کم مثلا ی ساعت توی تایم فریم پایین یا سود شه یا ضرر اونم با پلن مکتوب معاملاتی ن ۵۰ تا ترید توی یک ساعت

مخلصم دادا من تعصب بی جا و خاصی نسبت به پراپ ها ندارم الان هم سرمایه گذار برتر حساب دارم هم رابین سود

با توجه به شرایطی که هست و امکان ترید داره رابین سود فقط صرفا تجربمو گفتم ک برداشت موفق داشتم ازشون که به من حمله شد مجبور شدم مدارک واریز رو بزارم وگرنه سودی به من نمیرسه کسی اکانت بگیره یا نگیره

مرسی که داری اسکلپ رو به من توضیح میدی دوست عزیز درس یاد میگیرم ازتون نکته مهم اینه که سبک من هر چیزی که هست موفقیت امیز بوده چون 3 مرحله چالش پاس کرده و 4 مرحله ریل برداشت کرده پس شما به جای خرده گرفتن به سبک معاملاتی من دنبال یه سبک مناسب برای خودت باش

:joy::joy::joy::joy:

پسرخوب موفق باشی شما هنو منو نمیشناسی

فک نمیکنم شخصیت خیلی مهمی باشین به هر حال موفق باشین

دوستان چرا اینقدر بحث می کنید؟ در این آشفته بازار بهتره با هم مهربان باشیم. هر کسی با استراتژی تست شده خودش می تونه از این بازار سود کسب کنه.

رابین سود واقعا مردم را نفهم فرض کرده

شما اصلا فکر کن چندتا برداشت سود دیدی یا چند نفر تونستن کمی شما رو راضی کنند

اصلا وقتی میفهمید این پراپ چپ و راست خودشو تشخیص نمیده، چطور پول میریزید و اکانت میگیرید؟

این افرادی که داخل کامیونتی دارن از رابین سود دفاع میکنند همشون مشکوک اند و حرف های ناجور میزنند

من دیگه معتقد شدم پراپ رابین سود اصلا نمیدونه پراپ چیه و فقط میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره

هرکس هم عکس پنل میفرسته مثل این آقا پنلش مشکل داره و نمیشه اعتماد کرد

همشون ادعا بیخود و رویایی میکنند

اگه یکی شون بلد بود اینجوری پول بگیرهاز مارکت الان یک کامنت هم از اونها نمیدیدم

درست میگی ، در هر صورت هر چقدرم بد باشن تک و توک‌ سود میدن تا بتونن به کارشون ادامه بدن موفق باشی

رفقایی که دسترسی دارن به تلگرام کانال سرمایه گذار برتر و پراپکو اطلاعیه خاصی نزاشتن؟

noshe jonet eshala rozaye behtar baraye shuma va club trader haye iran