کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه،درسته؟ ما داریم کارمون رو میکنیم و نتیجه اش رو میگیریم و تجربه خودمون رو به اشتراک میزاریم همین کفایت میکنه بنظرم

بقول دوست عزیزمون حقیقت تلخه

بجای پاسخ های اسپم میتونستی طبق کامنت اون خانوم بری مطالب رو پاسخ بدی

سلام دوباره. دوستان عزیز یک حساب پراپ دو میلیونی خریدن این همه سروصدا نداره بخرید ببینید درسته یان؟ این همه تو زندگی تون در ترید ضرر کردین و پول به فنا رفته اگ خدایی نکرده الکی بود این پراپ خب دو میلیون رفت نیاز نیست این همه بهم توهین کنید. آدم ده دقه میخواد وقت بزاره مطلب بخونه ک مفید باشه جز تخریب و توهین چیزی نمی بینه

اگ تریدر سودده بودین و درآمد دارین این 2میلیون دیگ باید براتون پول تو جیبی باشه

انشاالله خدا هممون رو صبر بده و هدایت کنه

من از مجبوری البته چون مجانی بود اکانت رو گرفتم ولی واقعا اعصابم رو بهم ریخت

معامله ای که تو سود بود وقتی میبستم یک چهارمش رو میبرد تو هسیتوری اما وقتی ضرر بود دقیقا همون اعمال میشد.اول فکر کردم باگی چیزیه ولی دیدم نه کلا تو یه لیگ دیگه هستن.خیلی برام عجیبه اینا تونستن سود کنن و تازه برداشتم کردن

خلاصه اصلا سمتش نرید و گول نخورید حتی پونصد تومن هم حرومش نکنید

تازه قوانینش هم که افتضاحه.ترید خبری که مجاز نیست ،تیک اسکلپم که هیچ ….

ای که چقدر کشیدیم ازین جبر جغرافیایی

من مقاله شما رو خوندم.

در وهله ی اول از نظر من هر پراپ خط قرمزش این هست که سود تریدر رو پرداخت کنه و صداقت پایبندی به قوانینش رو داشته باشه. من از صداقت رابین سود اطلاعاتی ندارم نه میتونم تکذیبش کنم و نه تاییدش البته من تازه از رابین سود پراپ گرفتم هم فول فاند پلاس ۵۰۰ تومنی و هم یه پراپ ۱۰ کا به عنوان ذخیره ای برای ایام نت ملی. اگر صادق نبود پولی هست که دادم برای در فضای ترید موندن در ایام نت ملی اگر که صادق بود چه بهتر.

اما از نظر فنی من با خوب بودن قوانین رابین سود از این نظر میتونم موافق باشم که احتمال داره درستکار باشه چون پراپ با قوانین سختتر رو ترجیح میدم چون پراپ سختگیر، احتمال این که از اول بخواد پول جمع کنه و بره کمتره. خواستم بگم بچه ها از این زاویه هم میتونن به موضوع نگاه کنن.

مثلا سرمایه گذار برتر از کامبت خیلی قوی تره ولی من از کامبت هم پراپ خریدم چون قوانینش سخت گیرانه تر هست.

ملاک برای من صداقت پراپ هست و بعد سختی و آسونی شرایطش ولی هر کس می تونه نظر خودش رو داشته باشه. قوانین سختتر رابین سود نشون میده که حداقل در روی کاغذ می خواد در بازار پراپ ایران ماندگار بشه و به هر قیمتی تریدر جمع نکنه. حالا زمان به خود من هم نشون خواهد داد که آیا درست هست حدسم یا غلط.

لینک سایت رابین سود که با نت ملی بالا میاد رو میشه بزارید ؟

من پراپ دارا گرفتم خیلی خوبه از بابت پشتیبانی روبیکا و بله آنلاین هستن

درسته که تریدررکامبت کار می کنه

یعنی میشه توش معامله کرد و پرداختی هم دارند فقط باید یه جوری وصل باشی

ممنون که وقت گذاشتی و مقاله رو خوندی :folded_hands:

خیلی نگاه جالب و منطقی‌ای داری؛ واقعاً حرفت درسته، مهم‌ترین خط قرمز هر پراپ همین صداقته و اینکه طبق قوانین خودش عمل کنه، این پایه‌ی اعتماد بین تریدر و پلتفرمه.

دیدگاهت نسبت به قوانین سخت‌گیرانه هم قابل احترامه — اینکه از زاویه پایداری و درستکاری نگاه کردی واقعاً نکته‌ی خوبی بود. من هم دقیقاً تو اون مقاله قصد قضاوت یا تبلیغ نداشتیم، فقط خواستیم برویم کمی به عمق قوانین و ساختار فنیش تا روشن‌تر بشه که هر بند دقیقاً چه کاربردی داره.

در نهایت هم مثل خودت معتقدم که زمان باید همه چی رو نشون بده؛ فقط مهم اینه که اطلاعات و شفافیت وجود داشته باشه تا تریدر تصمیم درست بگیره.

مرسی که نظر دادی و با حوصله نوشتی، خوشحال می‌شم تجربه‌ت از چالش‌ها رو هم بعداً بشنوم :raising_hands:

سایت خودشون

هست حتما خودت وقت بزار شرایط و قوانین شون رو کامل بخون که بتونی مقایسه کنی برای سبک کاریت اوکیه یا نه

ممنون تایپییک دارم راجع به رابین سود که تجربه های تریدم رو در اون به اشتراک میذارم در این کامیونتی

حتما مطالعه میکنم

برای ترید اول اون یک گیگ رو بخریم بعد بریم vps با تتر از سایت خارجی بگیریم

لطفا پراپ فرمی که با هاش کار کردید و برداشت زدید معرفی کنید ممنون.

پراپ خوبی که الان تو این وضعیت نت ملی بتونی با خیال راحت باهاش کار کنی و معتمد باشه وجود نداره

بذار کم کم نت وصل شه:

سرمایه گذار برتر

فانددنکست

و واسه کریپتو:

پراپ sdf

خوبن

فنفیکس ظاهراً امکان فعالیت در بستر نت ملی فراهم کرده

نمیدونم ٫ من به عنوان یک تریدر چیکار کنم ! در این شرایط کسی کمکی چیزی میتونه بکنه

فعلا با بروکر ای پلنت تمرین کن یا چالش رایگان رابین سود رو بگیر تمرین کن تا نت باز شه اون پراپ هایی که کارشون درسته و پول میدن همه بسته هستن……

چطور چالش رایگان رابین سود رو بگیرم؟

راست میگی ؟؟ لینک میدی :grinning_face_with_smiling_eyes:

یه اکانت دارم هنوز پاس نکردم…الان باید همونو پس بگیرم…