کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

دم شما گرم

انشالله موفق باشی

ارادتمندم همچنین

*آریا اینوستور* اینم یه پراپ جدید تبلیغاتش رو داخل دیوار دیدم :face_without_mouth::joy: میگه 15 میل پرداخت سود داشته

فکرررر نکنم

درود اقا محمد سود رو پرداخت میکنن؟ برداشتی داشتید واریز کردن؟

به عمش فقط :grin::grin::grin::grin:….

من 4 مرحله برداشت داشتم سود مرحله 4 ام فردا قراره واریز بشه

ربات:

یا

در بهترین حالت:سبز شد بخر قرمز شد بفروش😆

داش یه سوال نوش جونت ببخشید میپرسم چند دلار برداشت کردید با فردا چند دلار تقریبا ؟سبک تحلیلت چیه ؟استراتژی و مدیریت سرمایه خاصی داری؟

الان دستم بنده محمد جان بعدا یادم بنداز بخندم

حدود 1900 دلار تایم معاملاتی ثابت داشته باشی خیلی جواب بهتری میگیری روی استراتژیت

سبک تحلیل ات چیه پرایس اکشن کلاسیک چمد ICT

واقعا هم باید این کار انجام بشه .

خیلیا هستن اکانت دارن یا می‌خوام بخرم الان بلاتکلیف هستند .

کاش میشد ی چیزی مثل امضا جمع کردن انجام می‌دادیم و کسی که ی وجهه ای داره اینو می‌روند به گوش سرمایه گذار برتر تا یک فکری به حال ما بکنن .

شاید جنگ تا سال دیگه طول بکشه تکلیف چیه .

از طرفی تعلل SGB آدمم مشکوک به اسکم شدنش می‌کنه :unamused_face:

دیگه این ک سبک من در فهم شما نمیگنجه من هر چی هم دلیل بیارم کافی نیست پراپ هم مال پدر بنده نیست ک دوس داری بگیر دوس نداری بشین سر جات حرف الکی نزن

واقعا با این شرایط مجبور که نیستین ترید کنید

هر لحظه امکان داره همین یه آب باریکه نت هم قطع بشه بنظرم صبر فقط صبر…

تا کی؟ متاتریدر هرازگاهی وصل می شد که اونم از دو روز پیش قطع کردن.

بیس کارش مثل سرمایه‌گذار برتر هست ولی شکایت ازش زیاده کلاهبرداری و اسکم بودنش خیلی وقت پیش مطرح شده البته به گفته دیگران من تجربه نداشتم

اینم بگم که جدید نیست تقریبا دوسالی هست تاسیس شده

از دست اندرکاران‌غیور و زحمت کش البته توی پرانتز ( جیر خور ) رابین سود هستن زیاد جدی نگیر

اینقد تو این کامیونیتی تبلیغات زرد رابین سود رو دارم میبینم که دیگه حالم داره بهم میخوره مدیران ایران بروکر باید یه چاره ای بیاندیشن واسه این اکانتای فیک

شرایط جوریه که تنور داغه و اینها مجبورا تا میتونن نون در بیارن

قابل توجه شما من سود مرحله4 امم امروز واریز شد خدارو شکر شمابشین زجه بزن دنبال تخریب باش البته شما هر چی هم ببینی چون خودت ادم موفقی نیستی باورت نمیشه بقیه بتونن سود کنن