مای پراپ اسکمه زمان برداشت میپیچونه
من قبلا یه اکانت توی زورا داشتم الان که میخواستم وارد شم کد یک بار مصرف رو برای ایمیل میفرسته نمیشه وارد شد با نت ملی
یکی ازین گیگی 1 تومن مجبوریم داشته باشیم برای امورات اداری مثل ایمیل و ولت و …
اما برای ترید بدرد نمیخوره قطع و وصلی زیاد داره مگر معاملاتتون پندینگ یا همون لیمیت باشه
من سرمایه گذار برتر یه حساب دارم که هنوز به ریل نرسیده
سلام آقا محمد اگر امکانش بود از یکی از حسابهایی که از رابین سود برداشت زدی از پنل آنالیزش اسکرین شات بذار ۶ شرطی که باید رعایت بشه رو به عنوان یه نمونه انجام شده ببینیم چطور بوده
دوست عزیز پیام شما به کارشناسان ما انتقال داده شد.
درباره سرمایه گذار برتر پیگیریهای لازم انجام خواهد شد و نتیجه را اعلام میکنیم.
تریدینگ ویو را هم میتوانید از طریق کپیتال اکستند دسترسی داشته باشید
https://iranbroker.net/news/capitalxtend-connects-to-national-internet/
بله چارت رو آپدیت میکنه ولی اجازه ترید نمیده فعلا.
تشکر از توجه و پیگیری شما
در مقطع فعلی، زیرساختهای داخلی کشور در شرایط خاصی قرار دارند و با فشارها و اختلالات متعددی (از جمله افزایش حملات سایبری) مواجه هستند. در چنین شرایطی، فراهم کردن بستری که بتواند بهصورت پایدار همان دقت و کیفیت اجرای معاملات را حفظ کند، با ریسکهایی همراه است.
به همین دلیل، تمرکز مجموعه بر این است که صرفاً در شرایطی خدمات ارائه شود که از نظر دقت اجرا و پایداری، قابل اتکا باشد و تجربهای متفاوت از استانداردهای همیشگی ایجاد نشود. این موضوع به صورت مستمر در حال بررسی و رصد است.
فکر نکنم اشکالی داشته باشه تبلیغ یا بهتر بگم اطلاع رسانی
خودتونو باز لو دادید که
3 دقیقه میانگین یک پوز
150 دقیقه میانگین مجموع پوز
یعنی حدودا روزانه 50 ترید
بابا بکشید بیرون از این مردم بدبخت، اینقدر کلاه برداری نکنید
فحش میخوایید؟
@Mmdslhi3_gmail.com لطفا ممکنه اکسل یا اسکرین شات از هیستوری معاملاتتون رو به اشتراک بزارین؟
متاسفانه اکسل بلد نیستم درست کنم تعداد معاملات هم بالاست نمیتونم همرو بفرستم برای تاریخ امروز رو ارسال میکنم خدمتتون من کلا تعداد معاملاتم بالاست با حجم کم و سود کوچیک
دوست عزیز چون تو ذهن شما نمیگنجه تعداد معاملات بالای من دلیل بر اشتباه بودن حرف من نیست این اسکرین شات ها هم مشت محکمی باشه بر دهن کسی ک قضاوت نابجا میکنه
سلام دوست عزیز من با رابین سود با گوشی میتونم ترید کنم
تنها پراپ معتبر همون سرمایه گذار برتر بود که الان در دسترس نیس/ بقیه قمار هستن
اره فک میکنم بشه من خودم با لپتاپ راحت ترم