کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

درود

حساب دمو هم داره؟

2 لایک کرده

باز نو چه های رابینسود افتادن دنبال بازار گرمی

تا دو روز پیش که کلی افراد اعتراض میکردن کسی نبود، الان دوباره محیطو خلوت دیدن اومدن برا …

هی تاپیک میزنن با عنوان “پراپ متصل ، تنها پراپ ایرانی و …”

بری داخلشون هی همون افراد تکراری رو میبینی که نه جواب درستی میدن نه میشه اعتماد کرد

لطفا اعتماد نکنید به سادگی

کامنت خیلی از افراد در قسمت پراپ ها رو بخونید متوجه می شوید

3 لایک کرده

نوچه که واژه درستی نیست من به شخصه باهاشون کار کردم و برداشت سود هم داشتم تجربمو اینجا به اشتراک گذاشتم که کسی اگه خواست با خیال راحت حساب تهیه کنه فعلا با این اوضاع مشخص نیست که تا کی اینترنت ممکنه قطع بمونه

سلام بجز forfx و رابین سود و مای پراپ وترندو آیا پراپ دیگه ای هست که خدماتش فعال باشه؟

کسی تا حالا از این پراپ های ملی برداشت سود کرده؟

Apex

رابین سود

بله حساب دمو داره تو کانال روبیکاش

لطف میکنید اسم کانال رو بنویسید :folded_hands:t2::white_heart:

بله من 4 مرحله برداشت داشتم

2 لایک کرده

پراپ مای پراپ الان فعالیت میکنه و اتصال به متاتریدرش هم با نت ملی اوکیه ، سرعتش هم خوبه

به گفته خودشون برداشت سودشون از اردیبهشت ماه هستش

ممنونم .از کدوم پراپ ؟

از پراپ رابین سود

2 لایک کرده

rubika.ir/ApexFx_Net

درود تشکر از لطفتون

سلام دوستان پراپ رابین سود وصله چون پلتفرم متاتریدر 5 نیست باید با ماشین حساب فارکس حجم رو حساب کنید و تو این ماشین حساب های فارکس چون آنلاین وصل نیست به قیمت های فعلی میتونید عدد قیمت ها رو بدین کمک حالتون هست برای کسایی ک مث من لیمیت تایم بالا کار میکنن عالی

لینک ثبت نام رابین سود فعلا حساب فول فاند رايگان رو بخرید تا بقیه دوستان اگه تایید برداشت دادن چالش های پولی رو خرید کنید

3 لایک کرده

من الان از مای پراپ پرسیدم که اکانت تست دارن که چک کنم ایا وصل هستن سرور ها یا نه این جواب رو دادن

با احترام
در حال حاضر اکانت تست نداریم
سرور ها متصل است میتوانید با تهیه چالش فعالیت نمایید

موفق باشید

3 لایک کرده

دقیقا

……………………….

2 لایک کرده

خب شما چه پراپی دیگه ای غیر از رابین سود شرکت کردی قبلا؟

اونجا هم برداشت داشتی؟

3 لایک کرده

پراپ زورا رو نت ملی همین امروز کانکت شد

1 لایک کرده

سلام فعلا خداروشکر میشه چارت با همین پراپ فرم دید و با حساب رايگان هم تمرین کرد تا آینده ببینیم چی میشه اگر نبود باید چیکار میکردیم خداروشکر ک اوکی کردن. مثبت ها رو ببینید

2 لایک کرده

همین اکانت تست نداشتنشون برام شک برانگیز بود. باید ببینم تا بخرم

2 لایک کرده