سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
اکانت 8ام
نام چالش: ریل فرصت ها
بالانس اولیه: 1000دلار
*بخش معاملاتی:
۱-ایشون کلا تارگتش 70 دلار بوده چون حسابشون یک حساب 1000 دلاری هستش. در نتیجه باید ورود های خیلی خوبی رو انجام میدادن یا اینکه در تایم فریم پایین، با سود مثلا 15 دلاری از هر پوزیشن در طول 5 روز، خارج میشدن. ولی خب انجام ندادن و انگار فقط تقلید کردن از یک سیستمی
۲-کلا روی طلا معامله داشتند و حجم هم یک صدم بوده. دقت کنید این مسئله طبیعیه که حجم کم برای هر پوزیشن بزنه چون حد ضرر 50 دلار بوده.
نکته دیگه ای واقعا تو بخش معاملاتش بدرد نمیخورد که بخوام بگم خدمتتون چون اینطور حساب ها قدرت مانور کمتری دارند نکات کمتری هم از توش میشه پیدا کرد.
*بخش آنالیز:
۱- برعکس بخش معاملات حسابش، ایشون کاملا مسلط بوده به قوانین و اگر دقت کنید تعداد روزهایی که همگی باهم 6 پارامتر را پاس کردند، زیاد بوده.
۲- میانگین پوزیشن های سود به ضرر جالبی نداشتند و عمد سود هاشون از تک پوزیشن ها، با سودهای به نسبت زیادتر درست شده.
به نظرم خودم: از اونجایی که من اکانت فورجامپ رو زیاد تحلیل کردم، میتونم بگم ایشون از نظر من هیچ تفاوتی با اشخاص دیگه ندارن و روند یکسانی رو طی کردند. صرفا به دلیل اینکه همه اکانت هارو تحلیل کنم، مال ایشون رو هم گذاشتم. به هر حال باز این حساب هم هم یکی دیگه از نشونه های محبوبیت اکانت های فورجامپ هستش که خوب هم پاس میکنند.
مرسی که مطالعه و حمایت میکنید ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود