راست میگی ؟؟ لینک میدی ![]()
یه اکانت دارم هنوز پاس نکردم…الان باید همونو پس بگیرم…
راست میگی ؟؟ لینک میدی ![]()
یه اکانت دارم هنوز پاس نکردم…الان باید همونو پس بگیرم…
ثبت نام کن احراز هویت کن توی قسمت چالش ها فول فاند رو بگیر و تمرین کن
اگه پراپ ارزون میخوای با 500 تومن یه حساب 1000 دلاری بهت میده برای خرید اول پراپapex
اینجا چقد توهین میکنن همه..بخاطر همه چی و هیچی
آقا من از سر نا چاری مجبورم از رابین سود چالش بگیرم…
قبلا ازش رابین هودی گرفتم و فیل کردم.
الانم از سر ناچاری….
ولی همون فیل اکانت رابین هودی رو منطقی بود بنظرم و تقلبی نبود توش…
الان پلتفرمش رو هم دیدم .. جالب نیس اما یه لنگه کفش تو بیابون غنیمته…
اگه کد تخفیفی دارین دوستان..لطفا پی وی بفرستین
الان که فنفیکس بالا اومده خداییش کی دیگه میره از این پراپ های درجه چندم حساب بگیره
فنفکیس خودش تو قوانینش ابهام داره.منظورم اون قانون ثبات نیست، به غیر از اون قانون های دیگه اشم هم گاها ماده و تبصره دارن که ابهام دارن و موقع چت با پشتیبان به این موضوعات می رسی.
بیشتر توضیح بده؟
گاها ؟ ماده؟ ابهام؟
تو سایت که چیز خاصی نیست؟ تجربه خودتونه؟ اگر تجربه هست توضیح بده
لطفا بفرمائید کدوم قوانین ابهام داره؟
تا حالا باهاش کار کردی؟
مرسی اینم جوابه
در کل در این شرایط باید تمرین کنیم و بروکرا در اون حد معتبر نیستن که بشه روشون حساب باز کرد
شما بنظر درست متوجه نیستی
چند دور دیگه بزنی ، شاید متوجه شی، البته اگه بخواهی، توهین هم کاملا بجاست، دست ادم دروغگو باید رو بشه
دلاوری و اون صالحی و طهرانی فرد و … چندتا از اون جیره خور های اعظم هستند
بدم میاد کسی بخاد شرایط عادی جلوه بده، شما هم بهتره اگر بهت بر خورده رو خودت کار کنی
کسی تجربه استفاده از فنفیکس رو داره ؟ لطفا راهنمایی کنید
آره خیلی ضعیفه و sl و tp کار نمیکنه…. باید بشینی و دستی ببندین
دوستان عزیز سلام
یکی از پراپ فرم های ایرانی که با نت ملی ، متصل هست ، مای پراپ هست
قبل از قطعی اینترنت هم فعالیت داشتند ، پیج اینستاگرام و تلگرام و برداشت سود ها رو میزاشت
چک کنید ببنید به دردتون میخوره یا نه.
سلام و درود
پراپ رابین سود از اوایل قطع اینترنت متصل بود و پلتفرم داخلیشون هم راه اندازی شده که مشابه تریدینگ ویو و فراز هستش.
طرح های مختلفی هم دارند که به نظر خودم جذاب ترینش چالش فول فانده که با شرایط سخت، شما میتونی مدیریت سرمایه درست و حرفه ای رو در کنار مهارت های تکنیکالیتون، یاد بگیرید.
مشکلی که واقعا خودم همیشه داشتم و باعث شد خیلی وقت ها کال مارجین بشم همین عدم مدیریت سرمایه درست بود ولی از وقتی با چالش فول فاندشون تمرین کردم، خیلی روی خودم مسلط تر شدم و کنترل بهتری روی ترید ها بدست آوردم. تازه اینم بگم که رایگانه ![]()
به نظرم میتونید طرح هاشون رو یک نگاه بندازی و شاید بخوای اصلا چالش های آسون ترش رو که پولی هستند رو تست کنی ولی من خودم ترجیحم سختترین حالت هاس ![]()
خلاصه که به نظرم بهترین تمرین برای محک زدن مهارت های خودتون هستش.
پلتفرم مای پراپ با استفاده از نت ملی قابل دسترسی هست میتونید از این پراپ استفاده کنید
رابین سود
مای پراپ
پراپ پلاس
مابقی هم به مرور اوکی میشن اگر باز خبری نشه ![]()
از مبین هاست هم میتونی vps بخری
همچنان خبری از سرمایه گذار برتر نیست دوستان؟
تو اینا پراپ پلاس خیلی بهتره پارسال یه اکانت ازشون داشتم خوب بود همه چیشون الان هم میدونم مبلغ کم ها رو بدون مشکل میدن یه قانون هم دارن اکه بالا فکر کنم ۲۰۰۰ یا ۲۵۰۰ دلار باشی بیشتر از اون رو نمیدن نهایت همینه