با حدود ۳۰ هزار دلار میشه به سود ماهانه ۵ درصد رسید؟

برق نخوندم ولی جریان رو فهمیدم

دوست عزیز باید تو ترید بیشتر عمیق بشین

ممنون از توضیحات کاملت✌️

بنظرم درس میگی داداش حرفت منطقیه،ولی ۱۰ دلار کمه با حدود ۵۰ تا ۱۰۰ دلار وارد میشم❤️

یه توصیه دارم برای تمام تریدر های ناموفق و کسیر

برین با ۱۰ دلار کار کنین

اگه تونستین نماد منطقی مورد نظرتون و سبک مورد نظرتونو پیدا کنین

و تونستین روزانه بین نیم تا ۱ دلار در بیارید

شما میتونید با هر سرمایه ای روزانه ۵ تا ۱۰ درصد راحت سود کنین

تجربه شخصی خودم :hammer:

سوال با برکتیه جواب ده زیاده😂،

ملاک کپیتال هست اما وین ریت با ریوارد شرطه،

برای زیر۱کا بهتره با پراپ کار بشه بهتره، حالا ~،که مانی مننجمنتش درست دراد منظور لاتز انتخابی اکسپرت،

خیلی از تاپ لیستهای تریدر ویننزدیک ب ۵۰با ریوارد دو دارن…

بعدشم دیدی ؟

این یه قسمت از پستی بود که در جهت منع رفتار قمارگونه توی ترید داشت میزد

شرمنده اگر قرار بود با 6 ماه زمان کسی ماهی 5 درصد سود کنه که …

فقط‌یه نکته خوب‌داشت اونجا بود که معامله تو سود رو بست چون اتفاقی بود، پلنش این تریید نبود همین چیز دیگه والا نداشت

خیلی راحت برای کساییه که چند ساله کار کردن و مسلطن نه کسی که تازه اومده و میخاد سه ماهه برسه ، البته جسارت نکردما ، فقط میگم سه ماهه خییییلییی شخته شدنش. من لایو ترید میزارم ببین شاید کمکت کنه

دارم به این فکر میکنم اگه 5 سال پیش همچین بستری بود برای تبادل نظر ، و کمک گرفتن از افراد باتجربه چقدر می‌تونست کمکم کنه و خیلی اشتباه ها رو نمی‌کردم و چقدر زودتر به دیدگاه درست معامله گری می‌رسیدم.

قدر این فضا رو بدونین ، فکر نکنین چیزهایی که دوستان دارن میگن کم اهمیتن یا همینجوری الکی دارن چیزی میگن ….. نه ، برای هر حرف و کلمه ای که اینجا زده میشه زحمت کشیده شده ، دلار پرداخت شده ، سیگارها کشیده شده😂.

خلاصه اینکه از این تجربیات باید نهایت استفاده رو برد .

ممنون از همه دوستان و بزرگوارانی که بدون چشم داشتی تجربه هاتون رو در اختیار بقیه قرار می‌دن.

این حساب به دلیل رفتار های نژاد پرستی بسته شد.

اون پورصمدیه تو کی

چه موفقیتی داشتی ؟؟

ویدیو کاملشو ببین تو یوتیوبه

ندیده نظر نده

عاشق اینایی ام ک اینطوری راجب پورصمدی نظر میدن بعد حتی ۱ دونه از ویدیو های یوتیوبش رو ندیدن :joy:

بیا وارد یوتیوبش نشیم اصلا .

یه ویدیو هایلایت تو پیج اینستاش داره travel 50k توی اون ویدیو یه اکانت ۵۰ کا رو ۱۰۰ درصد رشد میده توی کمتر از یک هفته به صورت لایو و تمام معاملات و دلایل ورود رو به اشتراک گذاشته .

اگر خودتون چیزی نشدید دلیل نیست مشکل از پورصمدی باشه .

#ندیده-نظر-نده-برادر

درود کوروش جان

فکر میکنم یه سوء تفاهم شده اینجا پورصمدی همچین حرفی رو نزده اگر یکی ۵ تا قسمت از ویدیو های آموزشیش هم دیده باشه همش حرف از این میزنه که حداقل ۵ سال طول میکشه تا سودده بشی پس اون چیزی ک شما دیدی احتمالا یه دنباله ای داشته مثلا گفته(با فلان استراتژی) اگر مثلا ۳ ماه بکتستش بگیری میتونی سودده بشی اما اون برای کسی نبوده ک تازه وارده اشتباه برداشت کردی عزیز .

مورد دومم اینکه من پیام هاتونو خوندم تا یه حدودی فهمیدم چه خبره

به عنوان برادر کوچیک ترت اگر هنوز تازه واردی و میخای ریل شارژ کنی بدون این مستقیما به این معنیه ک قراره پول رو از دست بدی اگر برات مهم نیست پولت رو بریزی دور بزن .

اگر دنبال سود کردنی باید اول اموزش ببینی کامل یه استراتژی بسازی بعد روی اون استراتژی رو دمو تمرین کنی بعد از دمو یه اکانت با بالانس کم یا پراپ بگیری خودتو بسنجی که این پروسه حداقل اگر خیلی بخوای حرفه ای عمل کنی ۲ سال طول میکشه .

موفق باشی:heart::victory_hand:t2:

ممنون داداش خیلی دقیق و کامل توضیح دادی،فقط یه سوالی اگه بخام با ۱۰ دلار وارد ریل بشم بنظرت تو این شرایط اینترنت میشه به رومینگ اعتماد کرد؟

متن اخرت تیر خلاصی بود که دلمو خنک کرد

:heart:

سلام و احترام،
ماهی 5 درصد سود گرفتن برای کسی که چندین سال تجربه داشته باشه شاید راحت باشه ولی برای همه نه.
از طرفی دیگه، 30 هزارتا برای کسی که ماهی کلی درآمدش باشه، شاید پولی نباشه اصلا ولی برای من یکی خیلیه که بخوام بیارمش تو ترید اونم با وضع الان مملکت که ممکنه هر لحظه بلوکه بشه همه چیز.
اون شخص هم به نظرم با نهایت احترامی که دارم براش، به نظرم صرفا فقط خواست تولید محتوا بکنه.
شما یک اکانت 30 کایی داشته باشی میشه حدود 5 میلیارد تومن.
ببخشید شما یک نکته ای رو در نظر بگیر اونم اینکه بالافرض اگر هفته اول فقط 2 درصد هم ضرر کنی میشه 600 دلار یعنی حدود 100 میلیون تومن
اصلا مغز و روان شما در حال حاضر با دلار خداتومنی، تحمل این حجم ضرر رو داره؟
حالا همینارو بزاریم کنار، اگر قرار بود هر کسی با 3 ماه کار به 5 درصد سود برسه، الان خیلی از تریدرها داشتن پول پارو میکردن که
خلاصه که مسخره اس و یکم رویایی بوده حرفشون و بهتره شما هم قبلش خیلی فکر کنی
موفق باشی :rose:

نمیدونم چرا اصرار داری بری حساب بزنی😂 بجای این ۱۰ دلاره برو ی حساب دمو ۱۰۰ کا بزن خودتو تست کن توش

اگرم دیدی نمیشه من زیاد اطلاعی از قیمت ها ندارم ولی مثلا با ۲۰ دلار میتونی یه پراپ ۱ کا بگیری

یا اگر خیلی اصرار داری روش میتونی بری حساب سنتی بزنی

29000 تاشو بزار تو جیبت، اگه بلد کار باشی فقط 1000 تا برای رشدت کافیه.
رو حساب حرف و استوری فلانی ریسک نکن. اگه هم هنوز به خودت اعتمادی که بایدو نداری انجام نده.