بالا رو بخون میگه من صبر ندارم و … کلا با استوری انگار اومده ترید کنه
خب بنظرت این پولو تو چند سال بذارم وسط،یکی دوسال خوبه؟
بله مسلما بحث زمان و آموزش صحیح هم هست اما دوستمون تو پست اول نفرمودند که چقدر تجربه دارن فقط بحث شدن یا نشدن بود.
اولین پولی که میاری کال میشه حالا برو ببین چقدر باید بیاری و کی بیاری
عزیز از جوابات مشخصه اول کاری
یک دلار هم فعلا وارد بازار نکن. برو تمرین کار آموزش ببین دمو بزن اگر سود آور بودی برو پراپ بگیر سرمایه شخصی زیادی اصلا نیار
این پولتم اگر تهرانی بیا شهرهای شمالی میتونی ملک یا زمین خوب بگیری اگر مایل نیستی همون دلار رو نگه دار
رفیق اگر صفر باشی گفتم 5 سال . اگر یخورده چارت دیده باشی 3 یا 4 سال . اما اینی که میگی تو 1 سال ابدا ممکن نیست . اون پولت رو ببر طلا بخر با خیال راحت . حالا اینترنتم که تکلیفش معلوم نیس احتمالا وضعیت ماهم که فعالیت میکردیم رو هواس .
یبار یه همکلاسی دانشگاه گیر داد که میخوام لپ تاپ بخرم با من بیا تو بلدی.
منم با این رفتم پیش چند تا کامپیوتری که مشتریشون بودم و بهش انواع مدل ها رو معرفی کردم.
از هر مدل یه ایرادی گرفت؛ این رنگش اینطوره؛ اون درش اونطوره؛ این یکی کوچیکه صفحه اش؛ اون یکی گره؛ اون دیگری گوره و….
آخرش بهش گفتم وایسا ببینم! تو اصن پول داری؟ پول تو جیبت هست؟
گفت نه ولی قراره جمع کنم! خیلی ازین تاپیک های با اینقدر سرمایه چکار میتونم کنم و چقدر بیارم و کجا ببرم اینطوریه. البته جسارت نشه به این دوستمون. منظور اینکه خیلی سخت نگیرید طوری نمیشه :))
یعنی من ش.دم به همون
من توی ارزا کردن خانواده تو صبر ندارم امید
ملاک تصمیم گیری تو این شرایط لطفاً استوری نباشه.
نه وقتی ترید میکنم نوتیف های موبایل و … خاموشه اما در ذهنم یک ارامش هست باید سلاخی بشه ![]()
اقا 5 سال داستان هست ولی حداقل 1 سال اموزش و تمرین اساسی میخواد برای رسیدن به اون سود
سلام دوست عزیز
اره شدنیه ولی کلی اما و اگر داره
اول اینکه خودت استراتژی سوددهی بلدی یا نه و اگه بلدی ازش بکتست و فوروارد تست گرفتی و نتیجه داده ؟
اگه بلدی که نیاز به همچین سوالی نبوده ولی اگر بلد نیستی یه تایمی وقت بذار و یه استراتژی یاد بگیر، تقریبا یادگیری کامل هر استراتژی و شخصی سازیش ۳ ماه زمان میبره همونو مکتوب کن و بهش پایبند باش
نکته دوم اینکه برای بحث روانشناسی میتونم بهت بگم اینه که برای پولی که هنوز درنیاوردی برنامه نریز یعنی مثلا این ماه پنج درصد دربیارم باهاش فلان کنم بهمان کنم چون این موضوع روانتو بهم میریزه
نکته سوم دوباره برای بحث روانشناسی اینه که با کل سرمایت وارد این بازار نشو به جای ۳۰ هزار دلار با ۱۰ هزار دلار وارد شو اینجوری خیالت راحته که یه پشتوانه قابل ملاحظه ای توی کیف پولت داری که برای مخارج و زندگیت میتونی بهش تکیه کنی و حتی اگه ۱۰ هزار دلارتم از دست دادی دوباره بتونی تو مارکت بمونی و ترید کنی
نکته اخر به سود کم ولی مستمر قانع باش دنبال ۵۰۰ پیپ سود در روز نباش به جاش ۵۰ پیپ بگیر و روزتو ببند
مخلص.
اگه خودت بخوای ترید کنی وقتی سود ده شدی . اونم پولو یهویی نمیارن . کم کم اضافه میکنن که رروانشناسی کله ملق نکنه ادمو . پورصمدی هم شکر خورده گفته سه ماه .طرف ده ساله تمرین میکنه نتونسته سود کنه .سه ماه چیه دیگه:expressionless_face:![]()
![]()
سلام کوروش جان
صریح ولی مفید خدمتت میگم
این سوال خیلی خطرناکه نشون میده ذهنیت خوبی برای ترید نداری
اصلا تارگت ماهانه ثابت برای خودت نذار شما ممکنه یه ماه 10 درصد هم حساب رو رشد بدی اما یک ماه دیگه -2 درصد بشه حسابت. به هیچ وجه تارگت درصدی در نظر بگیر برای هیچ پولی. روی پروسه تمرکز کن اما برای اینکه یه دید داشته باشی بهترین حالت اینه2 الی 3 درصد میانگین رشد در نظر بگیری یعنی سالی 24 تا 36 درصد سود روی حساب. حالا ممکنه یه سال بتونی 100 درصد هم رشد بدی حساب رو ولی برای اینکه منطقی باشه دید این عددا رو در نظر بگیر اگه سود کمی میشه نیاز به سرمایه بالاتری داری (دارم برات از واقعیت چیزی که انجام میتونی بدی صحبت میکنم نه فانتزی های اینستاگرامی) موفق باشی ![]()
داداش با توجه به شرایط به وجود آمد و این گرانی و کم شدن درآمد بهترین پیشنهاد اول به مدت لااقل به مدت 6 ماه یک تست بگیر با یک مقدار خیلی کم 10 یا 15 دلار در فارکس شروع کن من خودم دارم استراتژی خودم با ۲ دلار در صرافی هست تست میکنم اگه حساب رشد کرد و استراتژی خوب بود مبلغ ۲ دلار میکنم 10 دلار در صورت نابود شدن پول سرمایه خیلی کمی از دست میدم و متوجه رشد یا از دست رفتن سرمایه میشم شما اگه 100میلیون دلار داشته باشی یا 10 دلار وقتی بتونی ده دلار رشد بدی پس پول زیادی میتونی رشد بدی ولی اگه 10 دلار شما بشه ۲دلار تکلیف 100 میلیون دلار همون میشه پس با پول و سرمایه خودت قمار تکن
سلام وقت بخیر٫ خیره این مقدار با بالانس نمیخوره حدقل ماهاینه ۲ الهی ۳ درصد ! بنظرم خوبه اول اینکه پسشنهاد اینکه پراپ کار کنی تا درک مهفوم دو الی سه درصد این بالانس(ایکولیت) درک کنی ! دوم دوست مون ساده خلاصه گفتن.
سه وم هر استراتژی که داری چون سی کی مبلغ بزرگی فرای تریدر اپشنال (داخل ایران ) اول مکث دیپوزیت استراتژی تو در بیار بالاتر از ۲.۳ بود بدون ریسک اینکه سرمایه مس کنی خیلی بالاست؛)
تاپیک زیر را مطالعه فرماید⚡️
امیدوارم شما این کار رو انجام بدید و برامون نشون بدید که بیشتر از این مقدار تونستید دریافت کنید
و اینکه دوست من، من الان بالای 3 سال هست که روی پراپ ترید میکنم آشنا هستم با همه این موارد
موفق باشی