با حدود ۳۰ هزار دلار میشه به سود ماهانه ۵ درصد رسید؟

برو ترید کردن رو یاد بگیر با 300 دلارش از اون 30 کا. بقیه رو پخش کن بین چند دارایی نقد شونده و کم کم با سرمایه های کوچیک اکانتت رو رشد بده. من پیشنهاد سرمایه گذاری نمیدم چون مسئولیت داره

1 لایک کرده

بله شک نکن اگه طبق سود مرکب و یه سیستم معاملاتی پیش بری با روزانه 0.25% سود میتونی خیلی راحت ماهیانه 1500دلار در بیاری

1 لایک کرده

حاضر به صبر نیستی؟ بعد میخوای ترید انجام بدی با کل زندگی؟ من نمیفهمم شما رو کوروش جان

2 لایک کرده

فرض کنیم بتونی همچین سودیم از مارکت بگیری ایرانیا از تمام بروکرهای معتبر تحریمن کی حاضر میشه تو این بروکرای چپن چلاق کل زندگیشو واریز کنه

اساتید من سودده نیستم ولی میدونم بروکرا مثل پراپ ها اکثرا کلابردار زیاد توسونه تو کامنتای بررسی ایران بروکر مشخصه اگر غیر از اینه اصلاح کنن

1 لایک کرده

بله چرا نشه. با رعایت مدیریت سرمایه و روانشناسی ترید و داشتن یه استراتژی نسبتا خوب میشه حتی به سود بالاتر هم رسید.

1 لایک کرده

امیدواریم این پولش رو حفظ کنه قبل هر گونه رشد و افزایشی. اما با این عجله نتیجه عیان هست

1 لایک کرده

ارتش مورچه هاش الان میریزن سرت. هیچ نمیشه اسم اساتید رو آورد. :zipper_mouth_face:

1 لایک کرده

همه این ها بالای 3 سال تا حتی 5 سال زمان میبره برای اکانت 30 کا دوستمون دیر اومده زود میخواد بره

2 لایک کرده

میجنگیم گربه جان چه کچل باشه عستاد چه هرکس که به مردم توهم یاد میده. واقعا اینو گفته؟

2 لایک کرده

مورچه هاش برن فعلا یه استیتمنت از به اصطلاح استااادشون بگیرن ببینن چجوری کرده تو پاچشون . یارو آموزش ال بروکسو برداشته ترجمه کرده تو قالب دوره کرده تو پاچه ی ملت که بعضیاشون تا اخر عمرشونم نمیفهمن جریان چی بوده .

2 لایک کرده

درسته دیگه وقتی خودشون هیچ استتمنتی ندارن و اومدن آموزش دادن حق ندارن بگن راحته فلان سود مستمر مثل اینه که من همین الان برم یه وبکم بخرم بزنم تو خط آموزش همین خود منم بلاخره میتونم نقاشی قشنگ بکشم با منطق بازارم کامل همخونی داره

2 لایک کرده

ببین امید بنده خدا میخواد سرمایه کل زندگیشو با امید پورصمدی شیاد بیاره تو فارکس. لطف کن دست از چرند گویی بردار . کاری کن اگر واقعا ذهن رو میشناسی روشنش کنی. اگر تو وجودت مردانگی هست بهش بگو نکنه که تهش سیاهیه. اگرم به چرندگویی میخوای ادامه بدی که هییچی من دیگه کاری باهات ندارم. انقد مفت حرف نزن گرون باش

3 لایک کرده

بیا خونمون یک سبک دارم پینگ پونگی میزنم ببینش

2 لایک کرده

با هر مارجینی میشه پنج درصد گرفت .بالانس بالا برا اینه که پنج درصدی که گرفتی مقدار قابل توجهی باشه .یبار هست تو با صد دلار پنج درصد سود کنی یبار هست با 5k. بعدم اگه تازه کاری اینکارو نکن .

3 لایک کرده

خودت باش و نا امید نباش درضمن به درصد فکر نکن به بقا در مارکت فکر کن و پلن داشته باش.موفق باشی.و همه ی تخم مرغ هات رو در یه سبد نزار

2 لایک کرده

داداش به هیچ عنوان اول با پول خودت شروع نکن اول برو پراپ بخر . بله 5 درصد در ماه راحته ولی باید تجربه داشته باشی . من نمیدونم کدوم استوری های اقای پورصمدی رو میگی ولی اون که یکی بگه از صفر در 3 ماه میتونی به 5 درصد در ماه برسی دروغه

1 لایک کرده

کسی که اموزش ندیده باید بره پراپ بخره؟ عجب بجای معرفی کورس و منبع یادگیری و پایه کار بهش میگین برو چی بخری

1 لایک کرده

به هیچ عنوان این کار رو انجام نده.با این شرایطی که شما داری تا دو سه سال حداقل دور سود کردن رو باید خط بکشی تا برسه به اینکه 5 درصد هم ماهیانه سود بکنی اونم با 30 هزار تا.

جای دیگه حتما سرمایه گزاری کن.شاید 1000 دلار برای دو سال آینده شما کافی باشه و مابقی پول رو در دسترس قرار نده که بهت قول میدم هزارتا هزارتا همش رو از دست میدی.

و بهترین توصیه به شما اینکه اگر نمیتونی دو سه سال زحمت بکشی و صبر کنی اصلا دور ترید رو خط بکش.تازه بعد از چند سال هم هیچ تضمینی نیست.

1 لایک کرده

مگه هیچ اموزشی ندیده ؟ و فقط با استوری به این فکر افتاده؟ والا من فقط یدونه اموزش رو با خیال راحت میتونم پیشنهاد بدم اونم چون خودم هر چی بلدم از اون یک اموزش بلدم ولی نمیدونم الان فروش دوره رو باز کرده یا نه.

1 لایک کرده

نه منظورم این نبود،یکی از دوستان گفت باید ۵ سال کار کنی تا به این سطح برسی میگفم ۵ سال زیاده اگه در حد ۶ ماه تا یکسال زمان ببره توانشو دارم

1 لایک کرده